Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rings (2017) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2017 u 01:27 |
Prijevod je uradio Hwoarang CS 👍
|
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1551 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Evo upravo odgledao film :D Pa utisci o filmu :D
Ima i pozitivnih i negativnih :) Film je solidan.Za razliku do prva 2 dela,ovaj je slabiji ali podjednako kvalitetan na svoj nacin. Prica kao prica interesantna,malo je vise razvucena i ima nekih rupa ali gledljiv je film.Uzivao sam u filmu,a i vrhunskom prevodu :) Jeste da je cuveni horor,i da je ulozeno mnogo para ovde, mogu reci opravdao je moja ocekivanja :) A da nesto mi ima dosta malo creepy scena za vrhunski hororcic.Nadam se da ce biti jos jednog zavrsnog dela i da se stavi kraj sage o cuvenoj Samari
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
rijeka00
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 23.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 73 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
solidan film,po meni isplati ga se pogledati!
|
|
davor-piño-colada-no
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2014 Lokacija: Rijeka, Croatia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uvijek ista stara prica 7dana,ko voli nek izvoli i svaka cast na odlicnom prijevodu!!
|
|
Drazenbg
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 18.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrlo loš utisak imam o ovom filmu. Inače uvek je pokušaj nastavljanja originalne ideje iz prvog filma osuđen unapred na neuspeh. Film može da se gleda i ako se uporedi sa nekim drugim horor filmovima i nije tako loš, ali je ipak samo neubedljiv nastavak serijala u odnosu na prvi film iz 2002 godine.
|
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of +glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2425 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film totalno dosadan i nezanimljiv,nimalo strasan,ne znam zasto u zanru filma pise "horor"?! Sledecu verziju ako naprave,molim vas neka neko stavi poklopac na onaj bunar da ona zjaka ne izlazi vise.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |