Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rings (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rings (2017)

Rings

Rings (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Krug 3

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, ljubavni, horor

Trajanje:

102 min

Režija:

F. Javier Gutiérrez

Scenarij:

Akiva Goldsman
, David Loucka
, Kôji Suzuki
, Jacob Estes

Glavne uloge:

Vincent D'Onofrio
  >  Burke
Johnny Galecki
  >  Gabriel
Bonnie Morgan
  >  Samara
Michael E. Sanders
  >  Pilot
Randall Taylor
  >  Holt's Father
Alex Roe
  >  Holt
Lizzie Brocheré
  >  Kelly
Aimee Teegarden
  >  Skye
Zach Roerig
  >  Carter
Karen Ceesay
  >  Flight Attendant
Laura Wiggins
  >  Faith
Dave Blamy
  >  First Officer
Se Oh
  >  Blue (as Chuck Willis)
Matilda Anna Ingrid Lutz
  >  Julia
Patrick Walker
  >  Jamal (as Patrick Walker)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rings (2017)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2017 u 01:27
Prijevod je uradio Hwoarang CS 👍
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2017 u 20:10
Evo upravo odgledao film :D Pa utisci o filmu :D
Ima i pozitivnih i negativnih :) Film je solidan.Za razliku do prva 2 dela,ovaj je slabiji ali podjednako kvalitetan na svoj nacin. Prica kao prica interesantna,malo je vise razvucena i ima nekih rupa ali gledljiv je film.Uzivao sam u filmu,a i vrhunskom prevodu :) Jeste da je cuveni horor,i da je ulozeno mnogo para ovde, mogu reci opravdao je moja ocekivanja :) 
A da nesto mi ima dosta malo creepy scena za vrhunski hororcic.Nadam se da ce biti jos jednog zavrsnog dela i da se stavi kraj sage o cuvenoj Samari Wink
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:10
solidan film,po meni isplati ga se pogledati!
Na vrh
davor-piño-colada-no View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj davor-piño-colada-no Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 10:38
Uvijek ista stara prica 7dana,ko voli nek izvoli i svaka cast na odlicnom prijevodu!!
Na vrh
Drazenbg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drazenbg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2017 u 02:11
Vrlo loš utisak imam o ovom filmu. Inače uvek je pokušaj nastavljanja originalne ideje iz prvog filma osuđen unapred na neuspeh. Film može da se gleda i ako se uporedi sa nekim drugim horor filmovima i nije tako loš, ali je ipak samo neubedljiv nastavak serijala u odnosu na prvi film iz 2002 godine.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 20:06
Film totalno dosadan i nezanimljiv,nimalo strasan,ne znam zasto u zanru filma pise "horor"?! Sledecu verziju ako naprave,molim vas neka neko stavi poklopac na onaj bunar da ona zjaka ne izlazi vise.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.