Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

misterij, akcija, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

107 min

Režija:

Johannes Roberts

Scenarij:

Johannes Roberts

Glavne uloge:

Donal Logue
  >  Chief Brian Irons
Neal McDonough
  >  William Birkin
Marina Mazepa
  >  Lisa Trevor
Holly de Barros
  >  Sherry Birkin
Daxton Gujral
  >  Young Chris
Chad Rook
  >  Richard Aiken
Dylan Taylor
  >  Kevin Dooley
Pat Thornton
  >  Truck Driver
Robbie Amell
  >  Chris Redfield
Avan Jogia
  >  Leon S. Kennedy
Kaya Scodelario
  >  Claire Redfield
Tom Hopper
  >  Albert Wesker
Stephannie Hawkins
  >  Sickly Mom
Matthew MacCallum
  >  Turnaround Zombie
Nathan Dales
  >  Brad Vickers
Janet Porter
  >  Annette Birkin
Josh Cruddas
  >  Ben Bertolucci
Hannah John-Kamen
  >  Jill Valentine
Lily Gao
  >  Ada Wong
Aleks Alifirenko Jr.
  >  Zombie
Lily Gail Reid
  >  Young Claire

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HiDe View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
    Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2021 u 20:56
OPIS: Film nas vraća u 1998. godinu u kojoj nasuprot toploj dobrodošlici u naslovu, ne očekujemo prosperitetni grad, već apokaliptičnu noćnu moru. Pre mnogo godina, Rakun Siti je bio raj na zemlji koji je imao koristi od uticajne farmaceutske kompanije Umbrella Corporation. Ali ti dani su davno prošli. Stvari su se dramatično promenile od egzodusa kompanije. Rakun Siti je grad mrtvih i neočekivani užas se sprema ispod površine. Kada mala grupa krene da istražuje tajne napuštenog mesta, počinje nemilosrdna borba za opstanak protiv strašnih, monstruoznih stvorenja.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2021 u 01:15
Prijevod je uradio Bambula 👍
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2021 u 10:42
Zapanjujuce koliko ovaj film ima rupa! Sem par Ok scena... nista posebno.
Vladika
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2021 u 12:35
Priča je miks prve dve igre u serijalu i dosta verno prati radnju igara. Meni je ovaj film dosta bolji od onih prethodnih Resident evil filmova. Naravno uvek može bolje. Pogotovo mi se izbor glumaca nije dopao, ali dobro nije loše za pogledati.
Na vrh
inge666 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj inge666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2021 u 13:34

Ja sam zakleti fan igre i jedva čekam da ga odgledam. Jovovich/Anderson RE filmovi su mi osim dobrih efekata, bezveze.
Samo azijski filmovi (Kina, Koreja, Japan, Thailand)
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2021 u 16:47
I ja obožavam RE igre, mada su mi nekoliko poslednjih igara u onom starom serijalu težak promašaj. Pogotovo RE 5 i 6. Ovo novo poglavlje, mislim na 7 i Village su top, vraćaju RE na pravi put.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 01:18
Volim serijal i naravno da sam pogledao i ovo.Utisak?Moralo je ovo biti malo efektnije, da ne kazem ozbiljnije.Hvala na prevodu
Na vrh
Armando Sain View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armando Sain Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 08:05
Gledao sam sve predhodne nastavke, ovaj mi je uzas, nigdje veze, ni sa cime, ko kako, zasto, ako niste gledali predhodne dijelove ovo izgleda kao papazjanija obicna
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 22:19
Glupost od filma. Jeste da je radjen po igrici i da su ovde sve scene prekopirane iz igre, ali film nije igrica, trebalo je ovde više zanimljivosti i kvalitetniji glumci i scenario. Reditelj mnogo loš, ni one glupe filmove s ajkulama nije znao da sastavi a sad uzeo da usere i Resident Evil serijal, mogao je bar scenario da prepusti drugima. Ne palite se ljudi na ovakve gluposti, da prekopira scene iz neke igrice zna svaki reziser-početnik nije to nikakva filmska umetnost. Ocena 2,5/10
Na vrh
SyntheticForest View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SyntheticForest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 16:47
Jako los film,al bas.Dugo cekan ako si ljubitelj RE igara ali ovo je toliko lose da je 40 minuta bilo dovoljno.A da ne pominjem lozenje ii obecanja kako ce svew da prati igru a glumci levi nimalo nemaju dodirnih tacaka sa Leonom i Dzil,ni po liku ni ponasanju,A zbudziti 1 i 2 igru u 100 minuta uf pogotovo kad se zna da se zapravo 1 i 3 igra povezuju a 2 i 4 i to nikome od njih da padne na pamet.Pogotovo 1 i 3.Jedino ga vredi pogledati ako izadje drugi deo pa cisto kao podlogu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 16:51
Sve iznad je istina, nemam šta dodati osim da mi je zbilja žao što od tolikog buljuka Resident Evil filmova, nema jednog koji mi se zapravo dopao, beše minimalno detalja u pokojem, ni blizu dovoljno da ne kolutam očima na toliko toga meni lošeg. 

Ne donosi išta svežine ni ovaj film...trebalo je da prekinem čim su počeli (užasni) dijalozi, svidelo mi se prvih par minuta, sve potom ide samo nizbrdo. Ima gorih, mnogo gorih ali ovaj uveliko počinjem zaboravljati. 
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 22:47
Meni se dopao, jeste da su potpuno kopirali igricu, ali uradili su to sasvim solidno...
Ovo je uvod u priču i nije za očekivati da sve otkriju sada...
Biće još bolje u nastavcima... bar se nadam...
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2021 u 11:13
Pocetak je obecavao dobar film...al se posle 20 minuta pretvorio u mracnu pucacinu i ubijanje zombija....Ovo je mogao biti dobar film da je scenario uradjen kako treba..sta znam nije nista posebno..moze se pogledati ali ne biti previse odusevljen..
Na vrh
branimir-stojkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branimir-stojkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2022 u 08:11
Film je toliko los da je to neverovatno,ko je igrao igre zna i zasto ovo pisem,ovo je nabrzaka odradjeno preskakanja iz jedne lokacije u drugu,sa jednog lika na drugog.A glavni likovi se uopste tako u igri ne ponasaju,da bi odradio film po igri treba ti mnogo vremena i da se sve kockice sklope.Bolje da nisu ni pokusavali da prave ovaj film jer je jedna velika nula za mene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.