Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) |
Odgovori |
Korisnik | |
HiDe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 02.Studeni/Nov.2012 Status: Offline Points: 98 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2021 u 20:56 |
OPIS:
Film nas vraća u 1998. godinu u kojoj nasuprot toploj dobrodošlici u naslovu,
ne očekujemo prosperitetni grad, već apokaliptičnu noćnu moru. Pre mnogo
godina, Rakun Siti je bio raj na zemlji koji je imao koristi od uticajne farmaceutske
kompanije Umbrella Corporation. Ali ti dani su davno prošli. Stvari su se dramatično
promenile od egzodusa kompanije. Rakun Siti je grad mrtvih i neočekivani užas se
sprema ispod površine. Kada mala grupa krene da istražuje tajne napuštenog mesta,
počinje nemilosrdna borba za opstanak protiv strašnih, monstruoznih stvorenja.
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prijevod je uradio Bambula 👍
|
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1915 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zapanjujuce koliko ovaj film ima rupa! Sem par Ok scena... nista posebno.
|
|
Vladika
|
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Priča je miks prve dve igre u serijalu i dosta verno prati radnju igara. Meni je ovaj film dosta bolji od onih prethodnih Resident evil filmova. Naravno uvek može bolje. Pogotovo mi se izbor glumaca nije dopao, ali dobro nije loše za pogledati.
|
|
inge666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 08.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja sam zakleti fan igre i jedva čekam da ga odgledam. Jovovich/Anderson RE filmovi su mi osim dobrih efekata, bezveze.
|
|
Samo azijski filmovi (Kina, Koreja, Japan, Thailand)
|
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I ja obožavam RE igre, mada su mi nekoliko poslednjih igara u onom starom serijalu težak promašaj. Pogotovo RE 5 i 6. Ovo novo poglavlje, mislim na 7 i Village su top, vraćaju RE na pravi put.
|
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 632 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Volim serijal i naravno da sam pogledao i ovo.Utisak?Moralo je ovo biti malo efektnije, da ne kazem ozbiljnije.Hvala na prevodu
|
|
Armando Sain
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 26.Svibanj/May.2021 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Gledao sam sve predhodne nastavke, ovaj mi je uzas, nigdje veze, ni sa cime, ko kako, zasto, ako niste gledali predhodne dijelove ovo izgleda kao papazjanija obicna
|
|
Bad Spenser
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Glupost od filma. Jeste da je radjen po igrici i da su ovde sve scene prekopirane iz igre, ali film nije igrica, trebalo je ovde više zanimljivosti i kvalitetniji glumci i scenario.
Reditelj mnogo loš, ni one glupe filmove s ajkulama nije znao da sastavi a sad uzeo da usere i Resident Evil serijal, mogao je bar scenario da prepusti drugima.
Ne palite se ljudi na ovakve gluposti, da prekopira scene iz neke igrice zna svaki reziser-početnik nije to nikakva filmska umetnost.
Ocena 2,5/10
|
|
SyntheticForest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2021 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jako los film,al bas.Dugo cekan ako si ljubitelj RE igara ali ovo je toliko lose da je 40 minuta bilo dovoljno.A da ne pominjem lozenje ii obecanja kako ce svew da prati igru a glumci levi nimalo nemaju dodirnih tacaka sa Leonom i Dzil,ni po liku ni ponasanju,A zbudziti 1 i 2 igru u 100 minuta uf pogotovo kad se zna da se zapravo 1 i 3 igra povezuju a 2 i 4 i to nikome od njih da padne na pamet.Pogotovo 1 i 3.Jedino ga vredi pogledati ako izadje drugi deo pa cisto kao podlogu.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sve iznad je istina, nemam šta dodati osim da mi je zbilja žao što od tolikog buljuka Resident Evil filmova, nema jednog koji mi se zapravo dopao, beše minimalno detalja u pokojem, ni blizu dovoljno da ne kolutam očima na toliko toga meni lošeg.
Ne donosi išta svežine ni ovaj film...trebalo je da prekinem čim su počeli (užasni) dijalozi, svidelo mi se prvih par minuta, sve potom ide samo nizbrdo. Ima gorih, mnogo gorih ali ovaj uveliko počinjem zaboravljati.
|
|
Goran87BG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 477 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni se dopao, jeste da su potpuno kopirali igricu, ali uradili su to sasvim solidno... Ovo je uvod u priču i nije za očekivati da sve otkriju sada... Biće još bolje u nastavcima... bar se nadam...
|
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2006 Status: Offline Points: 465 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Pocetak je obecavao dobar film...al se posle 20 minuta pretvorio u mracnu pucacinu i ubijanje zombija....Ovo je mogao biti dobar film da je scenario uradjen kako treba..sta znam nije nista posebno..moze se pogledati ali ne biti previse odusevljen..
|
|
branimir-stojkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2019 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je toliko los da je to neverovatno,ko je igrao igre zna i zasto ovo pisem,ovo je nabrzaka odradjeno preskakanja iz jedne lokacije u drugu,sa jednog lika na drugog.A glavni likovi se uopste tako u igri ne ponasaju,da bi odradio film po igri treba ti mnogo vremena i da se sve kockice sklope.Bolje da nisu ni pokusavali da prave ovaj film jer je jedna velika nula za mene.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |