Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quantico (2015) |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 14:37 |
Quantico (2015)
Žanr: Drama Scenarij: Joshua Safran Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 42 min Uloge: Priyanka Chopra ... Alex Parrish (13 episodes, 2015-2016) Aunjanue Ellis ... Miranda Shaw (13 episodes, 2015-2016) Jake McLaughlin ... Ryan Booth (13 episodes, 2015-2016) Yasmine Al Massri ... Nimah Anwar (13 episodes, 2015-2016) Johanna Braddy ... Shelby Wyatt (13 episodes, 2015-2016) Opis: Pogled na život mladih ljudi koje regrutuje FBI u bazi Quantico u Virginiji…. filmonizirani |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Premijera serije 27. septembra
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 30.Listopad/Oct.2010 Status: Offline Points: 247 |
Opcije posta
Thanks(2)
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala druze, gledacu i ovo, valjda vredi nesto.
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Ja čekam da se nakupi par epizoda, pa da javite da li valja
Da ne trošim vreme uzalud, ako ste se već vi žrtvovali Mada, ne izgleda loše. Hvala na prevodu! |
|
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ubacio prijevod za 3.i 4.epizodu... Nisam baš siguran da ću moći nastaviti, jer sam razvalio tipkovnicu na mojoj Toshibi u840w... Servis opalio odokativnu procjenu od 2000 kn, brale... Koji lopovi, lakše mi je da ne prevodim. Pozzz
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da te "utešim". Letos mi crko HD na mojoj Tošibici, pa sam kupila neki Lenovo lap. Prošlo je četiri meseca još se nisam navikla na novu tastaturu. Razmišljam da se vratim na svoju Tošibicu.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma, vratit ćeš se, barem ja jesam. Imao sam već tri Toshibe i uvijek ih dobro prodao kad bi mi dosadile. Između toga sam probao HP i Dell, te jedva čekao da ih se riješim. Ova zadnja Toshiba je ultrabook, jedva sam je dobavio, ima SSD, fensi HD ekran, ma čudo jedno. Izgleda da su jedino sfušali tipkovnicu, ili ja imam seljačke ruke. Nešto od toga ... Sad se dvoumim, da li da naručim US tipkovnicu i zamijenim je po YT tutorijalu ili da uzmem neku vanjsku tipkovnicu, USB ili WiFi, nisam pametan... Ajde, ako netko ima ideju...
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kako sam se navuko ovih dana na ovu seriju, meni je predobra. Malo podseca na Blacklist sa onom poterom i dokazivanjem da je nevina(za bombaski napad mislim). Lepa glavna glumica, lepe su i bliznakinje i Vaskez. Odlicno su to smislili u vezi bliznakinje. Do sad u serijama to nisam sreo.
Hvala druze za prevode.
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(2)
|
Obnovljeno za 2. sezonu
|
|
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako se ovako nastavi, mozda ce i reziser biti glavni krivac, svaka epizoda otvara sumnju na nekoga, onda se to opravda kao prisiljen je na to, nisam to ja, to je moj glas kojeg su iskoristili, bla bla, sad opet novi krivac, pa ce opet biti neko opravdanje i tako u krug. Gleda li jos neko pored mene ovu glupost?
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ice, ti prvo reče da je predobra pa posle da je glupost
Ja ne počnjem dok mi ne kažeš šta je od ta dva |
|
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
U pocetku je izgledalo zanimljivo dok polako otkrivaju jednog po jednog i to mi je izgledalo predobro, prikazu malo price od ranije pa od sadasnjost, ali previse se ljigave, ponasaju se ko deca a trebaju biti izabrani za fbi specijalni agenti. U sledecoj sezoni ce valjda svi biti vec FBI agenti(jer su vec prosli svu obuku i dobili radna mesta) pa mozda ce i serija postati ozbiljnija.
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
meni je bilo dosta 6 nastavka da mi opako krene po živcima igrat i nervirat me ko je postavio Bombu
Ostatak ću pogledat dok krenem na neku terapiju za živce
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
|
|
HiDe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 02.Studeni/Nov.2012 Status: Online Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Koje smaranje od serije...
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevode za ostatak 2. sezone je najavila Kiki111
Ažurirao CSInvestigator - 03.Studeni/Nov.2016 u 22:34 |
|
|
|
shadow452
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako se ne vrate pocetnoj prici tesko ce docekati npr. 14 sezona NCIS
|
|
97-mara-maruska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2014 Lokacija: Novi Sad, Serbia Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Stvarno super serija,super prevod,nesto sto vredi pogledati. Za svacije oci (muske I zenske),ko voli krimice I romansu neka obavezno pogleda. :)
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |