Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Crna svadba (2021)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=99789
Datum ispisa: 29.Studeni/Nov.2021 u 21:40
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com


Tema: Crna svadba (2021)
Objavio: IgaBiva
Tema: Crna svadba (2021)
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2021 u 18:04
Srpski "Isterivač đavola". Zapravo je horor-serija, koja može da se meri s svetskim uzorima. Verujem da će se fanovima žanra svideti. Zaista nesvakidašnje delo za čitav region... Kraj prve sezone je malo problematičan, jer je otvoren za drugu, koje se iskreno nadam da će biti. Kao i da druga neće pasti u kvalitetu.Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2021 u 22:37
Serija je brutalna. Svaka epizoda drži pažnju i čim završi, odmah se sa nestrpljenjem čeka sledeća. Vlasi, vlaška magija, egorcizam, nešto što i nije za ove prostore, ali je da je kvalitetna, počevši od glume, tehničkih stvari... ma sve baš štima. Retko dobra serija sa ovih prostora i nepredvidiva. Ima serija i filmova gde jedan lik drži sve na visokom nivou, ali ovde je većina glumaca na visokom nivou i svako odiše na svoj perfektan način. Tačno ne znam koga bih izdvojio da je super odglumio, kad je svako na svoj način savršen. Uliks toliko jednostavan, ni glas da podigne, a drži sve pod konac, Kojo, klasična beogradska bitanga, ne je*e živu silu... Da ne nabrajam za svakoga, jer je svako poseban na svoj način.

10/10


-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van BuurenObjavio: marko99119
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2021 u 23:57
Ma jako puno dobrih serija u zadnjih par godina krenuvsi od Ubice moga oca,Državnog službenika,Dug Moru malo sporija radnja,al svakako može proć,Tajkun,Besa sada ide druga sezona,Kalkanski krugovi isto zanimljiva serija,kao i Pevačica meni je ok serija,12 reči,Beležnica Profesora Miškovića,Jedini izlaz,Kosti..vjerojatno sam još nešto izostavio sila su što se filmova i serija tiče svaka čast..


Objavio: s@LE999
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2021 u 10:59
Nisam ljubitelj domaćih serija jer bukvalno u svakoj moraju nešto da zeznu ! Što se tiče ove serije nije loša čak šta više za naše uslove je dobra međutim kao i u svakoj drugoj neke stvari nisu urađene kako treba,prvo mislim da je trebalo barem još jedno dvije epizode uraditi jer su pojedine teme zbrzane,drugo glumci u pojedinim scenama bukvalno recitiraju naučeni text i te scene izgledaju previše vještački,uloga Koje i policijskog grubijana tj. sirovine je malo pretjerana a sve to da bi se dobio efekat ,,dobrog i lošeg policajaca" mislim ono ne trebamo baš sve kopirati iz Holivuda i na kraju zadnja epizoda je glupo završena ostavljajući prostor za sledeću sezonu što kod nas po običaju znači da će nastavak biti bez veze !Sve u svemu vrijedi pogledati i nadati se da će druga sezona pokriti neke praznine iz prve !Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk