Aftermath (2021)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=99046
Datum ispisa: 29.Lipanj/Jun.2026 u 18:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Aftermath (2021)
Objavio: marina-budimir
Tema: Aftermath (2021)
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 10:56
|
E baš sam se nasmijala ! Naročito onome "Ako izdržite film, možete se hvaliti tko je otkrio veću budalaštinu u priči."
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 11:05
Mislio sam baš da pogledam, zbog Ashley Greene iako ne volim te uklete i tome slične kućerine. Ona mi je bila slatkica, u nekom momentu sam mislio da ide na "scream queen" loptu, no ispalo je da tek sporadično radi horore, ne i dobre. (Hajde, voleo sam ambijent u "Kristy", no ni to nije kakva klasa u žanru).
Kako bilo, propuštam ipak.
|
Objavio: filips88
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 13:18
Dobar film, meni se svideo...ima par filma na toj tematici ali generalno zanimljiv film, posebno drugi deo filma.
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: Wida
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 13:53
Ništa novog ni zanimljivog ovdje.
|
Objavio: PokahontasX
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 15:22
|
Celu si recenziju doveo u pitanje recima da je ovo dvoje glumaca nepoznato.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2021 u 21:33
|
Nije on doveo ništa u pitanje, naveo je da je prema istinitim događajima, ergo automatski znači (meni) da je film - smeće.
|
Objavio: marina-budimir
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 00:47
Napisao je da su slabo poznati, a ne da su nepoznati.
------------- marina
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 00:53
|
To koliko je ko poznat je svakako relativna stvar. Ashley Greene mi je poznata odavno, dok sam sa tim tipom gledao gomilu toga a uopšte ga se ne sećam (ne tek imena, već ni lika) 😄 Voleo sam sa njim Frozen, Ruins itd...vidim da je sada aktivan po serijama, nisam gledao išta od toga friškoga.
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 21:11
|
U suštini triler sadrži potrebnu količinu napetosti, iako je sam narativ u neku ruku kliše. Filmovi '' a la home invasion'' jesu izazov za reditelja i ostale članove filmske posade, s tim što se Peter Winther poslužio mnoštvom elemenata podžanra. Stvara atmosferu nelagode u kući, pa zasluge i na račun kamere, no s druge strane brojnim dijalozima (pogotovo između supružnika) razvodnjava tenzije, kao da je želeo da trajanje bude što duže, a to ispade repetitivno za gledaoce. Bez obzira na scenarističke mane, a olakšavajuća okolnost je da se isti bazira na navodno istinitim događajima, triler jeste vredan gledanja. A čak je i Ashley Greene pored lepo izvajanog tela, počela da koristi i glavu, u performansima pred objektivom kamere.
|
|