Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Escape Room: Tournament of Champions (2021)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=98890
Datum ispisa: 08.Srpanj/Jul.2026 u 06:24
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Escape Room: Tournament of Champions (2021)
Objavio: titlovi.com
Tema: Escape Room: Tournament of Champions (2021)
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2021 u 23:40
Prijevod je najavila MajaG72 ⚡

Odgovori:
Objavio: Danis88
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2021 u 02:35
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Danis88, no-no više takve komentare.
-----------------------------------------------------------------

PRE NEGO ŠTO ZATRAŽITE PREVOD PROVERITE DA LI JE 
NAJAVLJEN U OVOJ TEMI:  http://forum.titlovi.com/prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis_t25417.html" rel="nofollow - PREVODI KOJI ĆE SE USKORO POJAVITI

Ukoliko nije pratite sledeća uputstva:

*4 LAKA KORAKA DO FILMA*

- Naziv i godina filma

- Imdb link filma

- Originalni jezik filma

- Da li postoji titl na nekom jeziku

*Za sve nejasnoće, pitati u temi ili putem pm-a*

Važno: Ova rubrika nije osmišljena da biste tražili titlove za hit filmove koji su izašli jučer. Bez brige, za takve filmove uvijek se pojave titlovi u razumnom roku. Ljudi ovdje prevode dobrovoljno i kad stignu i za to ne dobijaju nikakvu novčanu naknadu. Imajte to na umu prije nego što postavite pitanje "Kad će više prijevod za moj omiljeni film?" Vaše je samo da napišete šta biste htjeli, a ako bude sreće neko će to i prevesti. Svi postovi koji u sebi sadrže pitanja tipa: "Kad će prijevod?", "Zašto se stalo s prevođenjem?" i sl. bit će obrisani.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2021 u 17:48
Ma zamisli. Sram ih obojicu bilo zato što nema transkripta za cam gadariju koja se prostituira po internetu.

Objavio: beogradski
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 17:22
Nisam jos ni ''keca'' odgledao ali planiram

Objavio: zrajic
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 21:25
A zašto recenzija o ovom " filmu" ako je smeće??? Bolje se hvaliti,a smeće zaboraviti. Ne?

Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:29
Zato da pročitaš i odlučiš isplati li se potrošiti vrijeme jer hga nemaš dovoljno za gledanje svega što postoji.
Ako će se loše stvari prešućivati, onda je to bezobrazluk jer potencijalne gledatelje treba upozoriti da su šanse da će ugaziti u go..o.

Naravno, nikad ne vjeruj jednoj i samo jednoj recenziji.
Pročitaj još koju.
Ili pričekaj da neki od nas pogledaju film i dopišu još štagod.
Npr. ja ću ga sigurno gledati i komentirati, bio on dobar ili loš.
Ali ne pada mi na pamet gledati ha de cam sranja. Kad bude, bi'će.

Objavio: banisa2006
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:41
Pa recenzije od IgaBiva je otkad ih pise 99,9999999 uvek negativne na horor filmove..a redovno ih gleda i komentarise......svaki put kad on napise da je film smece znam sigurno da je film odlicaN....a onaj film sto on nahvali za mene je tesko djubre od filma...i po tome se ravnam, vec jako dugo.....

(function(){window['__CF$cv$params']={r:'681634d219c81cd8',m:'2c2231f0707c24518a4af7fea520988756c289f3-1629405724-1800-AUh2T1dntKldCny8v0/KGW/2Yk15SdZAz+9FW2iVB8y0DFAl1w3eCtM1dhDFkelTNGmvrF3iYOwwNWJqrh47j3Wdm/7eQ/aYSrGXfYx2qqInTE5THQOqVjd6tOx0yDM158Fb0FgnMslf21Yxj9NH58UjzRWG1+Gz5pF4y01aORfy7hfFdcwMTS+SHspFVRJg7w==',s:[0xf8d146b38d,0x06f336415f],}})();

Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:49
Meni kažeš, pa moj je ukus totalno različit od njegovog. Wink
Dobro nije baš totalno... Ali eto pročitam ako me film zanima jer tu i tamo ubaci poneki interesantan dodatni info.

Kako god, može za ovaj (on ili tko drugi) pisati bilo što ja sam ga davno odlučio pogledati.
Kad bude bolje od reklama za nekakvu kockarnicu. Dead

Ne očekujem puno s obzirom da je nastavak za koji nije bilo potrebe, ali nikad se ne zna, možda me ugodno iznenadi. A možda razočara.

Objavio: kadetoni
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2021 u 22:54
Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

Pa recenzije od IgaBiva je otkad ih pise 99,9999999 uvek negativne na horor filmove..a redovno ih gleda i komentarise......svaki put kad on napise da je film smece znam sigurno da je film odlicaN....a onaj film sto on nahvali za mene je tesko djubre od filma...i po tome se ravnam, vec jako dugo.....
Zasigurno, tebi koriste njegove recenzije. LOL

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2021 u 00:16
Prijevod je uradio Bambula 👍

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2021 u 19:10
U stilu prvog dela. Doduše, malo su pojasnili poreklo same organizacije koja pravi ove sobe sa zagonetkama. Malo je smešno kako rešavaju ove složene zagonetke za ovako malo vremena, a uz to su pod pritiskom permanentne smrti koja im viši nad glavom. Ali dobro, ajde da ne cepidlačim🙂

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2021 u 19:22
Za prvi film sam rekao da je korektan, i svi nedostaci ponajvise tezina zadataka i vremensko ogranicenje ali hajde ima neku pricu i sobe koliko-toliko zanimljive sa osvrtom na delikatne zivotne price ucesnika , su se preneli u nastavak koji moze da se gleda nezavisno od prethodnog, ima osvrt na prvi i kako je nastao, kao sto treci deo ako ga bude ne bi gledao sigurno. Utisak kao da su isli putem Cube-a, ili nekih slicnih, ali se pogubili, tako da je zakljucak da bih gledao samo jedan, mozda pre prvi.

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2021 u 01:16
Suvise iritantno.Ne preporucujem.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk