Nemojte čitati ovaj prepun spoilera opis na sajtu!!! Umjesto tog bezobraznog opisa, o čemu se radi.
Maloga otac strpa u internat pod izlikom da ne uči nego samo gleda televiziju. Kasnije ćemo vidjeti da to nije baš cijela istina. A u internatu maloga odmah preplaše pričama o duhovima toliko da se probudi upišan. Ne bez razloga, izgleda da stvarno postoji duh.
Djeca u filmu su predobra, već sam dosadan s ponavljanjem da samo holivudska djeca o glumi nemaju pojma dok svi ostali izgleda imaju bezbroj dječjih talenata.
Verzija na Netfliksu je malo bolja od DVD izdanja. Nije savršena, i dalje postoje premračne scene gdje ne vidite ništa, srećom nema ih puno.
Horori koji to nisu kad se razbije strah od nepoznatog, a da svejedno imaju izvrsnu radnju su rijetki. Pa evo da znate da osim Guillerma Del Tora postoji još takvih autora. I ovdje, kao kod njega, cijela se priča ako razmislite može preobličiti u potpuno realnu gdje će onaj horor dio biti samo dječja mašta. U tome i jest draž - vi, gledatelj, izvolite odlučiti vjerovati u što želite, život ide dalje bez obzira koja je vaša istina jer jednako je vrijedna ko i sve druge.
Još jedan znači tajlandski horor egzotik, i to pravi bombon. Točnije: mastwoč.
------------------------------------------------------
Titlovi na sajtu su užasni.
Sramotno loši, jedni od najgorih koje sam vidio ovdje.
Nema kvačica, tipfelera ima bezbroj, gramatički je kaos, a naći ćete prave sadržajne tragedije. Evo samo jedan primjer koji obuhvaća sve navedeno: He seems like a troublemaker. ----> izgled mi prblematicno.
Lijepo vas molim da gledate s engleskim titlovima. Osim ako netko u budućnosti ne napravi pristojan posao.
|