STAND BY ME
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9741
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 05:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: STAND BY ME
Objavio: spooking93
Tema: STAND BY ME
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2006 u 21:20
jel zna neko dal je izišao ovaj dvd u hrvatskoj?...da ne idem bezveze do algoritma..
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Odgovori:
Objavio: ILEŠOS
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2006 u 13:58
|
mislim da ne.culumbia jako rijetko izdaje stare filmove.šteta dobar film
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2006 u 15:05
a otić ću sutra pa vidjet...znam da sam tamo vidio gooniese i još par starijih filmova pa možda i bude...da,odličan je film
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: ILEŠOS
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2006 u 19:44
|
ma imaą starijih filmova iz 30 ih ak hoćeą samo je stvar koja ih kuća izdaje.ali probaj moľda se zalomi.pozdrav
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2006 u 22:06
evo sad sam malo gledao po netu na stranicama algoritma...nema ništa...(al svejedno ću otić sutra)...a jel postoji negdje u hrv. da se prodaju ova američka izdanja(ne treba imat hrv. titl)?? ili mi samo preostaje amazon-a to ne mogu jer nemam još kreditnu karticu
|
Objavio: + Damien +
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 00:56
imam ti ja strano izdanje, sa engleskim titlovima.
------------- " Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 19:42
i sad se hvališ da ga imaš?
|
|