Gangs of London (2020)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=95636
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 02:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gangs of London (2020)
Objavio: titlovi.com
Tema: Gangs of London (2020)
Datum objave: 09.Svibanj/May.2020 u 00:17
Odgovori:
Objavio: Illuminati
Datum objave: 12.Svibanj/May.2020 u 01:37
Solidna serija,nije loše.
------------- My Beautiful Dark Twisted Fantasy
|
Objavio: Numberguy
Datum objave: 14.Svibanj/May.2020 u 14:54
Krajna scena druge epizode je nalik Punisher PC igrica. Osim u ratni filmova nisam vidio takvo nesto.
------------- How do you make 7 even? (Take away the S)
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 18.Svibanj/May.2020 u 21:33
|
Tip serije koju kada pocnes da gledas ne mozes da stanes 😁
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 30.Svibanj/May.2020 u 23:29
|
Brutala od serije! Od mene 9/10
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2020 u 09:59
|
5 epizoda mi je najupečatljivija!
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2020 u 10:43
|
Po mom mišljenju preskočiti seriju, jedino što mi vredi u seriji je verno dočaran odnos među članovima jedne porodice i odnos jedne prema drugoj, i brutalnostima kojima se pojedinačno služe. Sve ostalo nije blisko realnom funkcionisanju kriminalne grupe, Ipak sam u moru slicnih serija ocekivao da bude vise realna.
|
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2020 u 10:58
|
Npr. pre bih pogledao Il capo dei capi, The Last Don, Inside the American mob, Cocaine cowboys,La piovra, Narcos, Narcos : Mexico, El Chapo, itd.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2020 u 20:00
Serija je akcijski hit prve razine. Tko je fan Johna Wicka, ima ovdje John Wick 1-9. Otprilike takva vrsta pucačine. Tko očekuje thriller, s "realnim" scenama. Dosadno prisluškivanje, praćenje...itd...taj neka preskoči. Meni je serija adrenalin čisti. P-U-C-A-Č-I-N-A!!
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2020 u 20:46
|
Lep opis, ko je fan Johna Wicka ili Francis "Frank" Castle-a, Luke Cage-a, nesto sto potpisuju DC, MCU slobodno nek pogleda. Samo su trebali staviti drugi naslov i opis serije, i izbaciti drama ( mozda Bili i sestra) i kriminalisticki ( jos nema policije, tajnih sluzbi ), dizu visespratnicu u vazduh, sravne pola kampa, lik sa metkom se komotno setka, Skoti vode Londonsku mafiju sa ukradenom forom pet njujorskih porodica. Da ne duzim pocetak sve govori.
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2020 u 20:51
|
A ko voli pucacinu ima toliko dobrih ratnih filmova ali to nije sa lucidnim fensi likovima sa deus ex machina idejama.
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2020 u 23:23
Obnovljeno za 2. sezonu
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2020 u 14:07
|
Serija ne spada u vrhunske.Polovinu mozga iskljucite, logiku stavite po strani i onda gledajte, ko hoce.Ja pogledah i nekako sam ravnodusan.Moze a i ne mora.Mozda i treba jer ipak je ovo ideja Gareta Evansa(Raid 1 i 2), pa shodno tome ima dosta pucacine, tuce, klanja i ko to voli, imace sta da vidi.Dzo Kol je tanak za ovu ulogu tj. nema on kapacitet da glumi ovo sto glumi.Da je jos vise akcije bilo a manje price, bilo bi ovo i bolje.Cekam Raid 3.Hvala na prevodu
|
Objavio: jojo385
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2022 u 11:13
|
Prva sezona opravdano : visoke ocjene , posebice mnogo
akcije.U drugoj sezoni "gone mrtvog konja" . Ubijeni iz
prve sezone bukvalno ozivljavaju , Svaki daljnji komentar je suvisan.
|
Objavio: jojo385
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2022 u 11:14
Objavio: draganmirovic99
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2025 u 01:13
|
@AlexDeLarge koliko druze smaras ovim informacijama koje su prazne price sto je najgore.. serija je odlicna razocarao sam se samo u trecu sezonu.. jer nakon druge epizode jako su uprskali sa svime. Inace fenomenalna serija sa dosta realnim stvarima, radnja i prica je dobra moze i bolje.. ali sve preporuke.
|
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2025 u 09:30
draganmirovic99 piše:
@AlexDeLarge koliko druze smaras ovim informacijama koje su prazne price sto je najgore.. serija je odlicna razocarao sam se samo u trecu sezonu.. jer nakon druge epizode jako su uprskali sa svime. Inace fenomenalna serija sa dosta realnim stvarima, radnja i prica je dobra moze i bolje.. ali sve preporuke. |
Iznosim moj utisak, ne smaram, to je i poenta foruma da se piše i iznose utisci , ako se ne slažemo prirodno, kao što su Robin i Dzindzin (pa i ja, a i naveo sam samo deo onoga što mi je smetalo ) napisali delio sam njihova mišljenja, meni se to ne sviđa, ko voli , kome je serija odlična, fenomenalna nemam ništa protiv.
|
Objavio: leo-mesi
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2025 u 18:05
|
Serija je fenomenalna...donekle predstavlja svet u kome živimo. Ali samo donekle. Naravno da o ukusima ne treba raspravljati a ni nametati svoje stavove drugima,
Pogledajte seriju...jer to je ipak serija...a dodao bih "odlična serija".
|
|