|
Da započnem ovako: bož'sačuvaj.
Vjerojatno je kao domaći rad osnovnoškolcima, nekakav naš sedmi ili osmi razred, bio napisati scenarij za nekakav film, bilo kakav. Jer se u filmu na najnespretniji mogući način pojavljuju posesivnost, ljubomora i bolesne ambicije. E sad, na takav scenarij koji su pisala polupismena deriščad, nabacite spektakularni CGI - i imate holivudski hit koji će zaraditi najmanje miljardu dolara. Rusi vidjeli da holivudu to prolazi, pa žaba digla nogu da se i nju potkuje. Je... Ne bude.
Holivud radi takve filmove za svoju publiku kojoj je IQ ispod 90. To su ovi što piju izbjeljivač nakon Trumpovih suludih izjava o terapijama protiv korone, a takvi su tamo većina, znamo jer to je Trump izabran. I od te većine, glupi filmovi u americi namlate puste pare. Ali isti ti degenerici ne znaju ni čitati, ni pisati, niti ih zanimaju strani filmovi, posebno ne nekakav, svetogrđe, ruski!
A priča filma ide ovako. Lik se probudi e da bi sve oko njega izgledalo
ko Ešerove arhitekturalne ludorije pomiješane sa najluđim Dalijevim
slikama. Potom ga stane natjeravati nekakva spodoba. Utvara. Babaroga? Ali ga neki ljudi spase i objasne mu da su svi oni u komi i da im je svijest sada svima u tom nekom zasebnom svijetu koji prkosi zakonima fizike. I sad kad ste to pročitali, već vam sigurno padaju na pamet puste ideje o kojima ste svojevremeno razglabali sa ekipom iz srednje i faksa (kolektivna svijest na primjer). Nijednu od tih ideja vidjeti na žalost ovdje nećete, a niti ijednu novu koja vam je možda sada pala na pamet. Film će se pretvoriti u jedno veliko CGI preseravanje, a priča će postati jadnija od najjadnijeg petparačkog ljubića sa trafike.
Ja ne znam što je tim rusima. Nemojte mi molim vas govoriti da je problem plitkosti u ruskim filmovima drakonska cenzura, imaju cenzuru i drugi pa znaju zaobići cenzora mudrim pristupom. Tolstoju su vjerojatno sve kosti izlizane od pustog okretanja u grobu s ovakvim scenarijima.
Još nešto. Producent ovog filma je režiser, a režiser ovog filma je producent onom nedavnom, još većem smeću, https://www.imdb.com/title/tt4600952/" rel="nofollow - Zaščitniki . Mislili su da ih niko neće prokužit ako se zamijene ko što rade Putin i Medvedev, mhm, ta nismo veslo sisali svi.
Vidjeli ste trailer. Fino izgleda CGI jelda? E na traileru i ostanite, a film:
Preskočite.
|