Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=94589 Datum ispisa: 10.Srpanj/Jul.2026 u 05:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)Objavio: VLL72
Tema: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 12:46
Iskreno, nadam se da je kraj, preteraše. Ubiše patetikom. Sveli su film na nivo dece do 14 leta. Šteta, moglo je bolje.
Odgovori: Objavio: Marius72
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 18:05
Ne znam zašto se ovo zove recenzija filma...
Objavio: dzems0
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 19:32
Stvarno, nigde recenzije...
------------- Chepe
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 21:49
Prijevod je najavio nebojsa66 ⚡
Objavio: baho
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2019 u 00:19
To, Nešo... Kralju...
O kakvoj recenziji ovi gore pričaju?
Kneginja stavila samo kratki opis kad je dodala film vjerovatno.
Čekajte da ga IgaBiva pogleda... Pa će biti recenzija...
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: Vlad14
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2019 u 01:46
Čuo sam negde da slika vredi više od hiljadu reči.
------------- Čola pesmom čežnju budi, ženama se tresu grudi.
Objavio: Atrahasis
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2019 u 01:48
baho piše:
To, Nešo... Kralju...
O kakvoj recenziji ovi gore pričaju?
Kneginja stavila samo kratki opis kad je dodala film vjerovatno.
Čekajte da ga IgaBiva pogleda... Pa će biti recenzija...
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2019 u 02:12
A pogledao je već...
Izgleda to sad i recenzije i opis vode na istu temu (ili je to tako oduvijek).
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: Kuja
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 13:05
"Uprkos tome što ovaj poslednji film ima narativ beskonačne žanrovske jurnjave, da se tu često ne zna već ono pomenuto "ko koga i zašto", ko je živ, a ko mrtav, da li Kylo mrzi Ray zato što je ona njegov filozofski pandan, samo s druge strane, ili je samo mrzi zbog toga što je to tako u scenariju... "
Dakle to je recenzija. Ja koji nisam literaran tip bi napisao recenziju koja bi dobila Pulitzera naspram ove...
Objavio: Atrahasis
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 14:10
Kuja piše:
"Uprkos tome što ovaj poslednji film ima narativ beskonačne žanrovske jurnjave, da se tu često ne zna već ono pomenuto "ko koga i zašto", ko je živ, a ko mrtav, da li Kylo mrzi Ray zato što je ona njegov filozofski pandan, samo s druge strane, ili je samo mrzi zbog toga što je to tako u scenariju... "
Dakle to je recenzija. Ja koji nisam literaran tip bi napisao recenziju koja bi dobila Pulitzera naspram ove...
-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 14:23
Kuja piše:
"<span style="color: rgb229, 230, 231; font-family: Exo, Arial, sans-serif; font-size: 15px; : rgb64, 64, 64;">Uprkos tome što ovaj poslednji film ima narativ beskonačne žanrovske jurnjave, da se tu često ne zna već ono pomenuto "ko koga i zašto", ko je živ, a ko mrtav, da li Kylo mrzi Ray zato što je ona njegov filozofski pandan, samo s druge strane, ili je samo mrzi zbog toga što je to tako u scenariju... "</span>
<span style="color: rgb229, 230, 231; font-family: Exo, Arial, sans-serif; font-size: 15px; : rgb64, 64, 64;">Dakle to je recenzija. Ja koji nisam literaran tip bi napisao recenziju koja bi dobila Pulitzera naspram ove...</span>
Vidi stvarno.
Naslov teksta bi trebalo glasiti "Hronološki redosled Star Wars-a".
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2019 u 18:36
A nisam mogao odoljeti ne pogledati ovo kao TS... Ako se zanemari mandarinski titl (da je bar mandalorski) i osrednji audio, može proći. S tim što ipak treba bolji zvuk da bi neko ko osrednje dobro govori engleski sve pohvatao, ili bar neki engleski titl (možda ima, nisam se trudio pronaći).
I nekažem da neću ponovo pogledati kad bude nešto pravo. Pogledao bih ja ovo i u kinu da isto radi u mojoj zabiti. Bez obzira na to što je njesra.
Slažem se s ovim da je dosta nepovezano. Skoro do finalne bitke (pa i tu), skaču s sa scene na scenu kao da je neko hiperaktivno dijete režiralo. Ili ja nisam uspio dovoljno skontati, a mislim da nisam toliko glup?
Scene se Leiom djeluju previše izvještačeno. Mogu se oni izvlačiti na to da su htjeli da joj naprave omaž ili neki drugi patetični izgovor, ali jasno je da je to bila muža krave koja je davala puno mlijeka, samo što pri tome nisu računali na to da kad se dovoljno izmuze ništa od toga. Da me neko pogrešno ne shvati, ne mislim na Leiju, nego metaforički na Star Wars.
Uglavnom scene s Leiom su kao loša fotomontaža u Paintu - baš Paintu (ne ni od strane nekog ko nevješto rukuje Photoshopom).
Onda oni random fleševi sa elementima raniji dijelova (baš fleševi, jer nisu scene - npr. odjednom Evoksi gledaju kako pada krstarica). Čista patetika.
[spoiler]Da ne pričamo o tome da su se posrali na sve prethodne trilogije, tako što je ispalo da se Luke bez veze borio s Palpatineom. Onda ono s Kylom, koji je praktično jedini s mračne strane prešao na svijetlu, a pri tom uspio postići ono zbog čega je Anakin prešao na mračnu stranu (vratiti voljenu osobu iz mrtvih). O samom Palpatineu je bolje da ne govorimo. Dobro, napravio je i istu žrtvu na kraju...[/spoiler]
Donekle mi se sviđa sam kraj, ali samo donekle.
Ako je ovo kraj, dobro je što je tako...
-------------
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2020 u 13:01
Prijevod je uradio Osgiliath 👍
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2020 u 19:50
Da ga ne stavljam pod spoiler tagove, ne puštajte ako niste gledali.
Više mozga i pažnje na kontinuitet utrošili ovi na parodiju nego JJ i KK na zvanični film.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2020 u 23:06
Pogledao jer je karantena inače ko zna kad bi.
Transformers x-ti dio. Puno eksplozija, puno prazne priče. Nije užasluk kao što neki kažu, da se istrpit.
Ali ovo nije zadovoljavajuće ni za postojeće, niti bivše fanove. I neće se s ovim pridobit novi.
Disney će navodno radit sad neke prequele, aka [spoiler]pičke materine[/spoiler], tako da što se mene tiče, nakon što odgledam zadnju clone wars sezonu, star wars je mrtav.
Objavio: memich
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2020 u 23:50
I ja dižem ruke od franšize koja veliča teroriste. Taman kad Imperija počne da uspostavlja red dođe neki the last Dževad i sjebe sve.
Cijenim moderne akcije, i vidio sam da ova trilogija ima dobre ocjene, pa se odlučih da damgle. Prvi film je solidan, ali dva zadnja su odron.
[spoiler]Ona situacija kad se Palpatine oporavlja i istovremeno objašnjava šta se dešava... Sama činjenica da publici moraju objasniti šta se dešava govori o nivou niđeveziteta...[/spoiler]
Objavio: maumau96
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:46
Jako dobar! Pregršt akcije i Rej je konačno postala Skajvoker! Mada sumnjam da je kraj ali ajd da im poverujem! Iako je veliki deo razrešen mislim da itekako ima materijala za novu epizodu. Preporuka ukoliko ste i gledali i prethodne episode! Ocena 8/10