Anna (2019)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=93418
Datum ispisa: 16.Srpanj/Jul.2026 u 11:26 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Anna (2019)
Objavio: Kokonino12
Tema: Anna (2019)
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2019 u 18:12
|
Film podsjeća na Nikitu, ali nije ni čudo jer je režija ista, film je dobar , za razliku od novih filmova koji su puni kompjtorske tehnike ,ali... sad ono veliko ali , Film je pun grešaka a te greške utiječu itekako na film pa od trilera dođemo do komedije i to ne bilo kakve nego po meni najveće u poslijednjih 20 godina , e sad nabrojit ću samo neke stvari mislim da bude dosta dok ne pogledate sami , Rusija 1992 ,renault megane na parkingu, agenti 1992 koriste gsm telefone , sony erikson 768, motorolu, nokiju 3410 , koji će tek izaći 2000 tih godina, laptop , svi su ibm, lenovo laptopi iz 2000 godina ,, usb stick ?? uh kako je to daleko od 1992, sata 2.5 inch-a hard disk za laptop :) ajoj daleko , niz nastavite sami kad odgledate film :)
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2019 u 09:35
|
Prevod je najavio Bambula✨
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2019 u 23:25
Mislim da je ovo cerka John Wicka.
Odlican film,meni se bas dopao a fina je sto jest jest,mozda bi joj pustio i da me ubije.
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2019 u 01:46
|
Nainteresantnije kod ovog su mi scene snimljene po Bg.
|
Objavio: protectore
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2019 u 22:06
|
Dobar film,prelijepa glumica. Kao sto BoozyWoozy rece nesto poput John Wicka. Preporuka od mene.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2019 u 23:09
John Wick? Znači opet nekakve džukeletine?
|
Objavio: cersei
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2019 u 00:19
wick bez đukele. Samo što wick ispada pičkica u ovom slučaju
|
Objavio: tromi
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2019 u 13:01
Objavio: bokidante
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 14:42
|
Zabavan film, od mene također 8/10
|
Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 18:54
|
Dobar, ocena 6/10. Već viđeni fazoni, ništa posebno.
Ženska od 40kg bije mafijaško obezbeđenje koje ju napada poslužavnicima i flašama, glupost.
Helen Miren dobro odlično odglumila. Glavna gumicatj. manekenka ok . Film zaban , ali samo toliko.
|
Objavio: alterego
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 19:26
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 20:17
|
Ajde evo nema džukeletina rekoste pa pogledao.
Kakav jebeni John Wick.
Film se trebao zvat Helen Mirren i amateri.
Sasha Luss pokušava bit mix Anne Parillaud i Mille Jovovich, izgledom uspijeva ali nea tu talenta nit' sekunde. Ostali špijuni i špijunčići, skroz robotski odrađeno. Mrvuljak dobra ljubavnica, ali neiskorištena, premalo vremena da se razmaše. Ne pamtim da je Alexander Petrov, iako kratko u filmu, imao igdje ovako lošu izvedbu, ili mu nije bio dan ili je namjerno istrolao preglumljavajući nervozu.
Sve u svemu, da nema babe, film bi bio prosječni spy akcić vrijedan jedino brzinskog zaborava. No međutim, Helen je tuda prošla i trava više neće rasti.
Gledati pod obavezno.
Odo zapalit duvan i procijedit "bitch". Sa Ć. Mogla bi mi to postat poštapalica. 
|
Objavio: radukic
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2019 u 13:29
|
Nikita.Davno snimljena.A onda kreće Holivud sa bezbrojnim varijacijama. Ocena 5/10
|
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 20:19
|
Bum, tras, beng, cmok, tralalalalaaa.
|
Objavio: marko99119
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2019 u 19:39
|
dopao mi se film dobra akcija 7/10
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2019 u 14:46
|
Film je mnogo opasan , treba sa pažnošću da se pogleda i da se razumije a glavni lik top .
|
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2019 u 13:02
Objavio: Vilin
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2020 u 09:10
|
Slab sam na Besonove filmove, tako da ću reći da je ovo dobar akcioni triler. Malo više preterivanja u akcionim delovima na početku i pri kraju filma, ali sve u svemu sasvim dobar zabavan filmčić. Obzirom da je Beson u pitanju, poređenje sa Nikitom je neizbežno, jer je i sam koncepcija slična.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2021 u 10:45
|
Uglavnom zabavno, naravno podseća na toliko toga, ostalo je zanatski. Modelsica iznenađuje snalaženjem, Mirren i u leru krade šta stigne, fali jak negativac. Ma problem je meni taj što me ovakve stvari samo podsete na to da mi nedostaju nekadašnji Woo, Ringo Lam, Pekinpo, Melville, makar kakva kombinacija takvih autora, filmova. Nebitno, oki je Anna. Iako ću je dogodine već mešati sa Atomic blonde a ako pogledam usput i Red Sparrow...🙄
|
|