Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Us (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=93078
Datum ispisa: 20.Lipanj/Jun.2026 u 15:03
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Us (2019)
Objavio: Penny35
Tema: Us (2019)
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 17:00
Malo sutra PODBAČAJ

Odgovori:
Objavio: adin24
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 17:23
Svi ste vi sami stručnjaci

Objavio: Guests
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:44
Film je vrhunski, cuj majke ti podbacaj

Objavio: Alien1992
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 00:21
Kakav podbačaj? Film je vrhunsko ostvarenje, kao i @the killing of a sacred deer. Od sad obavezno gledam filmove koje IgaBiva popljuje. :D

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 00:38
Za to će ti trebat podulji godišnji odmor... Tongue

Objavio: zyklon
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 14:51
Većina filmova u zadnjih godinu-dvije u kojem su involvirani uglavnom crnci je """masterpis""" na rottentomatoes. Ništa doli propaganda jer su jadni crnci i manjine slabo zastupljeni pa su prošle i pretprošle godine plakali na zlatnom globusu i oskaru da su """slabo zastupljeni""" i """nemaju priliku""" kao i tzv. LGBTXYZ. Samo politika, nabrijani PR i ispiranje mozga. Ne budite jebene ovce! Netflix "originali" su također puni propagande. Kako možeš više uživati u zabavi kad te ona indoktrinira? To je jedan od razloga zašto gledam Breaking Bad po 5. put. Siguran sam da nas ima još... S druge strane, recimo "Green Book" od mene 8/10. Peace out.

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 15:25
Dobro o čemu ti pričaš? Filmova s većinom crncima je uvijek bilo i bit će, a od prošle godine barem pola njih je ili bezze ili negledljivo. Za primjer ti stavljam njih deset iako ih je bilo više - gdje si vidio da je rottentomatoes ocijenio ijedan od ovih kao masterpis:

A Boy. A Girl. A Dream.
SuperFly
Night School
Nobody's Fool
Traffik
Proud Mary
Breaking In
Night Comes On
Been So Long
Monsters and Men

Smeće je smeće, prosjek je prosjek, nema tu nikakvih teorija urote niti ne znam kakve propagande. Sve i da ima, ko te prisiljava da gledaš holivudski mejnstrim? Jebo holivud, tko se još pali na njihove mediokritete?

I kakva indoktrinacija sad nekakva nova? Pa zar nisi indoktriniran bio već dvaput otkad si se rodio -  ne od holivuda nego od vlastite nacionalne/javne televizije koja god to jest?
Daj se okani šeme vanjskog i unutarnjeg neprijatelja koji prati neku ideologiju različitu od tvoje, stvar je odavno izlizana. Holivud zanimaju pare a ne nečiji (zaostali?) mentalni sklop. Snimaju ono na čemu smatraju da se može zaraditi. Ako ti misliš da se s tvojim idejama može zaradit više, što čekaš, preseli u holivud i pokaži im kako se zarađuju milijarde.

Objavio: zyklon
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 15:55
#svenalomacu

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 02.Svibanj/May.2019 u 01:19
Prijevod je najavio Bambula ⚡

Objavio: bokidante
Datum objave: 23.Svibanj/May.2019 u 17:01
Get Out odličan, Us me razočarao. Od mene 4/10

Objavio: robin12345
Datum objave: 23.Svibanj/May.2019 u 22:01
Jedan od najlošijih " što je pisac htio da kaže " filmova ove godine. Čak ni " obrat" na kraju nije izvukao svo kvaziumjetničarenje ma kraju. J.... ga oni bijeli zečevi na hodniku, loš trip a ne film.

Objavio: Freak37
Datum objave: 24.Svibanj/May.2019 u 23:16
Moze da prodje .

Objavio: protectore
Datum objave: 26.Svibanj/May.2019 u 00:54
Originalno postovano od strane Freak37 Freak37 piše:

Moze da prodje .

....muzika na filmu Wink

Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 26.Svibanj/May.2019 u 02:08
Slažem se IgaBiva. 4/10

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 27.Svibanj/May.2019 u 12:32
Nije loše, solidno, ali ništa posebno. Ocena 5,5/10

Objavio: budimir69
Datum objave: 27.Svibanj/May.2019 u 18:48
ponajveći promašaj, kad je u pitanju ionako loš horror žanr... loša priča, gluma još gora... uh žao minšto sam izgubio vrijeme na ovo...

Objavio: Moya666
Datum objave: 28.Svibanj/May.2019 u 17:49
Ovo je najveci promasaj u poslednjih 10 godina sigurno! Nmg da verujem da ima ocenu 7 na imdb. Strasno koliko je film glup.

Objavio: protectore
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2019 u 23:18
Slazem se, i ja sam ocekivao vise pogotovo posle filma Get out.

Objavio: bojant
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2019 u 00:20
Jedan od naglupljih filmova koje sam ikada odgledao.Lažem, nisam uspeo da odgledam do kraja.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2019 u 17:40
Dosadan.

Objavio: Wida
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2019 u 20:37
Ovo je film koji nije trebao biti snimljen.
Bili bi svi pošteđeni ove gluposti.
Prestrašno.

Objavio: Majolinica
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2019 u 22:14
Lose, bas lose... bar za moj ukus!

Objavio: filips88
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2019 u 23:02
Meni je ok film. Cak mi je prva polovina bas drzala paznju. Ostatak malo vise providan ali sve u svemu nije lose.

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: smuti
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2019 u 01:11
Vrlo dobar 

Objavio: marko99119
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 12:39
Get Out razvalio ovo totalno podbacilo šta je i bilo za očekivat...nzm koju i ocjenu dat kolko je loš film..

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2019 u 14:08
Prethodno nisam napisao.

Ne znam koji ku**c imdb izmišlja. Kakav horor? Ovo je čista scifi drama s elementima trilera.
Odnosno ako gledatelj zbog promašenog žanriranja na imbd-u očekuje horor, dobit će prst u šup... u oko.

US(A) je država s bogatom povijesti eksperimenata na vlastitom stanovništvu, mjesto gdje su se prisilno sterilizirale žene i eksperimentiralo sa namjernom zarazom sifilisom te netretiranjem istoga.
US (je, zato je taj dvosmisleni naslov) izmišlja još jedan vladin eksperiment, neuspio, ali se zamorci pobune. Tvist sa kukavičjem jajem na kraju nije neočekivan no je dobro odmjeren za objasniti zbog čega su bijeli miševi napustili svoj kavez.

Da me neko pitao za film prije nego sam čuo druga mišljenja, rekao bih čista petica.
Ovako kad vidim pljuvanja, postaje očito da režiser nije dobro iskomunicirao alegoriju sa širom publikom pa ću evo smanjiti na 4+, ali ne ide manje.

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2020 u 21:20
Svi porede predjasnji(bas sam zadovoljan), sa ovim naknadnim filmom ovog Dzordana i ovaj naknadni, uglavnom usrase i zato ga do sada nisam ni gledao.Dobro je da sam ga pogledao, da bih video koliko je reditelju nakon velikih hvalospeva porastao ego, pa misli da odmah zatim moze krenuti sa izivljavanjem i tresnuti u uradak sve sto je snevao u vlaznim snovima.Ne opameti li se, prodavace u buducnosti krek sunarodnicima, na cosku.

Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2023 u 17:56
Prekinuo sam. Get Out je dosta bolji

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk