Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Donacije

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92980
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 10:14
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Donacije
Objavio: loginpass
Tema: Donacije
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2019 u 20:59
Evo prijedlog za unaprijeđivanje stranice - uvedite opciju doniranja love prevoditeljima. Najjednostavniji način je dodavanje PayPal donate button-a na stranici za download titla (nešto slično kao na slici). 
I, da, na slici nije slučajno najveći kralj prijevoda - siguran sam da nisam jedini koji bi mu odmah donirao neku lovu (bar za ćevape i pivo). Wink

Odgovori:
Objavio: cersei
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2019 u 21:06
dok mi za kojih  100 godina imadnemo takve tehničke mogućnosti i svi  prevoditelji na acc svoj paypal, do tada možeš bambiju poslat kešaCool

ili meni broj svoje kartice, datum i cvc broj da mu ja naručim par kožnih tanga na koje pouzdano znam da je bacio okoLOL

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2019 u 23:38
Jos mi samo fali da adm1ru placam sto prevodi one niskobudzetne filmove.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: adm1r
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 05:01
Šta ćeš kad sam ja niskobudžetna ... hmmm... kraljica noći :D

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 05:07
Jesi to krenuo na poso' ? Pa evo da te ispratim ... LOL

-------------

Objavio: adm1r
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 05:59
Evo oblačim se pa polako da idem. Iako ne bih ni išao, taman sam na kladži dobio, pa znaš... ima se, može se

-------------

Objavio: memich
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 09:21
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

dok mi za kojih  100 godina imadnemo takve tehničke mogućnosti i svi  prevoditelji na acc svoj paypal, do tada možeš bambiju poslat kešacool

ili meni broj svoje kartice, datum i cvc broj da mu ja naručim par kožnih tanga na koje pouzdano znam da je bacio okolol

Pa sredi tehničke mogucnosti, jesil administracija il nisi?

A super sistem bi bio da ljudi mogu ulagati pare u neki projekt, i onaj koji prevede pokupi lovu. Onda nemaju ljudi šta kukat ako neka popularna serija nije prevedena, podmaži pa će da ide

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 09:28
ma bjež ja sam umjetnička duša, nisam tehničarLOLLOL  tehničar nam radi po sata svakih 10 godinaLOLLOL

do tada možete slat broj kartice vašoj omiljenoj administratorici da naruči nešto vašem omiljenom prevoditelju iz radnje koja nam je sponzor(sex shop)LOL

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 09:29
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Evo oblačim se pa polako da idem. Iako ne bih ni išao, taman sam na kladži dobio, pa znaš... ima se, može se

Slobodno se javi poslije posla da popijemo nesto,treba to potrositi.

Pa da i meni uplatis nesto za veceras.

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 10:13
Umjetnička duša?

Jel to ono kad te roditelji ne izmlate dovoljno?

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 10:57
tak neštoLOLLOL  Sve želje ćemo vam jednom ostvariti, poslali smo edena da studira informatiku, kad završi fax napravit će nam sajt moderniji od microsoftaLOLLOL 

Objavio: kadetoni
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 12:24
adm1r View Drop Down
https://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=208323" rel="nofollow -
http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=adm1r" rel="nofollow -
https://forum.titlovi.com/pm_new_message_form.asp?name=adm1r" rel="nofollow -
https://forum.titlovi.com/search_form.asp?USR=adm1r" rel="nofollow -
https://forum.titlovi.com/pm_buddy_list.asp?name=adm1r" rel="nofollow -
Boozywoozy

'Este vas dvoj'ca na straži.     LOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 13:11
Nego. Mora neko sajt da cuva.

Cersei mi tu dodje kao neka administracija,prijeti mi banovima a ne vidi koliko sam koristan za sajt Cool

-------------

Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 13:48
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Cersei mi tu dodje kao neka administracija,prijeti mi banovima a ne vidi koliko sam koristan za sajt cool

Ali ko će da čuva sajt od onih koji ga čuvaju?

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 14:12
Noćni život.

Jebo Majami za Gradišku.

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 15:26
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Cersei mi tu dodje kao neka administracija,prijeti mi banovima a ne vidi koliko sam koristan za sajt Cool

ma s tobom je lako, ti znaš da imaš dijagnozuLOL mogu ja s ludima lako....osjećam se kao doma s takvimaLOLLOL

Cmoljavi i tupi su oni koji mene ubijaju u pojamLOLLOL

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 15:30
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Noćni život.

Jebo Majami za Gradišku.

00:37 Memic je Bog ! Cool

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 16:45
Svaka čast.
Čitav život me ljudi ubjeđuju da kaže: "Memić je Bog zna gdje."
A znam da kaže: "Memić je Bog, stari."

I otud nadimak.

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 18:39

dok mi za kojih  100 godina imadnemo takve tehničke mogućnosti i svi  prevoditelji na acc svoj paypal, do tada možeš bambiju poslat kešaCool

ili meni broj svoje kartice, datum i cvc broj da mu ja naručim par kožnih tanga na koje pouzdano znam da je bacio okoLOL
Ajde, ajde, gdje ima volje ima i načina! Wink
Sve potrebne "tehničke mogućnosti" već imate, a sama promjena na stranici je vrlo jednostavna i "tehničar" ju može odraditi s pola mozga. Evo i popisa potrebnih radnji pa mu možeš javiti da iskoristi tih pola sata:
  1. Na stranici  https://forum.titlovi.com/register.asp" rel="nofollow - https://forum.titlovi.com/register.asp  treba dodati još jedno polje (najlogičnije je iznad polja "Facebook") u koje korisnik može upisati svoju PayPal email adresu
  2. Ako je korisnik upisao tu adresu u polje gore, na stranici za download titla se generira button za PayPal donacije - ako nije, nikom ništa
To je sve, pali pilu! Cool

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 19:40
a da ti fino pitaš paypal privatno tu osobu kojoj hoćeš donirati? Ako ti da da i sve 5Wink to je najjednostavnijeWink
i ne treba tehničarLOL

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:10
Zar stvarno moram objašnjavati kako poanta nije u tome da ja osobno nekome nešto doniram već da svatko može nagraditi trud ljudi koji troše svoje vrijeme da bi nama omogućili gušt gledanja filmova/serija?
Ili je ovo i dalje ipak samo Balkan gdje ništa nisi radio ako ruke nisu prljave do lakta pa to ne treba niti cijeniti i ne daj bože za to dati neku kunu/marku/dinar/euro?

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:17
Mene je od svih donacija ovaj naslova asocirao na "onu" tečnu, belu, lepljivu donaciju.    

A sada ozbiljno...

Lepa zamisao. Odgledaš, oceniš prevod i doniraš novac direktno prevodiocu.   

Nekome bi to značilo malo kao znak pažnje a nekome bi to značilo puno.    

Prevodi na našem sajtu imaju zaštitu autorskog prava, što je sasvim normalno. Tako da je ovo pravo mesto za to.    

Naša draga Administracija naravno ima prvu i poslednju reč o tome.      

Ako ne uskoro, onda možda u bliskoj ili daljoj budućnosti može postojati ova "opcija".    
Koliko će se koristiti ili ne - to je drugo pitanje ali je bar omogućeno.

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:26

ne treba tehničar 
ROOOOBIIIIIIII   oma dolazi!  
Evo Cersei traži sirovinu, a kažem ti ja ne smeš biti tako fin, ne prolazi to.  LOLLOL

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:29
Ovdje sam već stotinjak godina i siguran sam da se o ovakvim stvarima već i ranije govorilo. Samo bih vas želio podsjetiti da je put do pakla popločen dobrim namjerama. Otkad su Slovenija i Hrvatska u EU, ovo nije više samo balkanska stranica. Svaka od naših država ima svoje porezne zakone. Budite sigurni da bi i vlasnika ove stranice netko zajahao kad bi se ovdje počela okretati lova. Da vam ne pokvarim ideju do kraja, nastavite sanjati, ali ne nadajte se previše.

-------------

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:35
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Budite sigurni da bi i vlasnika ove stranice netko zajahao kad bi se ovdje počela okretati lova.

Slažem se 1000%. I vrlo blag izraz je "zajahati". "Guliti kožu" vlasniku je primereniji.   

* eto, taj "aspekt" sam potpuno prevideo.   

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 20:39

Budite sigurni da bi i vlasnika ove stranice netko zajahao kad bi se ovdje počela okretati lova.  
A za bubreg i tako to?   LOL

-------------

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 21:11
da ne zaboravimo da 99,8 posto korisnika ne zna razliku između autorskog rada i kad netko podesi titl od autora i više hvale dobi netko tko je podesio titl u par sekunda nego onaj koji ga je prevodio 3 dana.

A isto tako nešto oduzimati i davati na ovaj forum je nemoguća misija trenutno, vidite i sami kad je zadnji put updejtan.   Jednom kad nađu i naprave neki koji će moći koegzistirati sa sajtom skupa, koliko znam tu je problem i uspiju prebaciti(ipak je ovo 20 godina staro čudo) tada ćemo promjeniti 1000 stvari, znam da ih toliko ja imam što mi sve smeta.Big smile

Datum objave: 18.Travanj/Apr.2019 u 21:28

Jednom kad nađu i naprave neki koji će moći koegzistirati sa sajtom skupa, koliko znam tu je problem i uspiju prebaciti(ipak je ovo 20 godina staro čudo) tada ćemo promjeniti 1000 stvari...

Drugim riječima, nadajte se da će nam vanzemaljci dati svoju tehniku kako bismo brže napredovali. LOL

-------------

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 15:47

Ovdje sam već stotinjak godina i siguran sam da se o ovakvim stvarima već i ranije govorilo. Samo bih vas želio podsjetiti da je put do pakla popločen dobrim namjerama. Otkad su Slovenija i Hrvatska u EU, ovo nije više samo balkanska stranica. Svaka od naših država ima svoje porezne zakone. Budite sigurni da bi i vlasnika ove stranice netko zajahao kad bi se ovdje počela okretati lova. Da vam ne pokvarim ideju do kraja, nastavite sanjati, ali ne nadajte se previše.
Istina je da su poreznici najjači kad treba oplesti one "najmanje", ali ipak mislim da ovo ne potpada pod njihovu jurisdikciju jer titlovi.com ne bi imali nikakvog doticaja s novcem (uplata bi išla direktno prevoditelju). Također mislim da nije bitno s kojeg teritorija korisnici posjećuju ovu stranicu, jedino je bitno gdje je ista registrirana. Ali, ipak nisam pravnik pa je lako moguće da sam potpuno u krivu... Ouch

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 16:09
Sto se mene tice,ja bi najvise volio da vi svi mozete zaradjivati od prevodjenja filmova. Jer stvarno vam se divim,ne znam odakle crpite energiju jer znam da nije lako naci vremena za prevoditi nesto uz mnostvo drugih obaveza. Ja vam skidam kapu jer stvarno cinite izvrstan gest i uveseljavate i ovako napacen narod .   Clap
postovanje

Iza administracije, Boozywoozy !!! drugari  Nemojte sta zamjeriti CoolThumbs UpApprove

-------------

Objavio: robin12345
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 17:43
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

ne treba tehničar 
ROOOOBIIIIIIII   oma dolazi!  
Evo Cersei traži sirovinu, a kažem ti ja ne smeš biti tako fin, ne prolazi to.  LOLLOL

Jel' se to meni čini???AngrySunce vam žarko

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 17:45

Ovdje sam već stotinjak godina

Tut IILOL

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 17:47
Što se tiče teme: " Show me the money"LOLLOLLOL
Slikovni rezultat za show me the money gif

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 17:58
el oće ko platit da ne prevađam više Doom Patrol??LOLLOLLjudi ne daju ni one jaglac zvijezdice jer ih boli uvo za to. Ne da im se...Motivirani su oni koji su nezadovoljni. Ja sam na pm dobio samo pokude, ismijavanja i pokušaje da me se obeshrabri od sumnjivih lica sa okolnih sajtovaLOLNijednu jedincatu pohvalu. A ovdje pričamo o lovi? Možda bi Bambula dobio za pivu, ja bih dobio nogu u dupe...
Da sada netko ne bi kakio o motivu. Moj je motiv jedan jedini. Nije novac. Nego primitivčina Robin želi vratiti bar mali dio onoga što je uzeo sa sajta...Cool
I morti se smiluje ONA draga administratorica pa dobijem topless fotke. Može i ST kokači, neke pored mora u slobodnijem izdanjuLOL

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 18:12
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Možda bi Bambula dobio za pivu, ja bih dobio nogu u dupe...
Ili nešto drugo. LOL

-------------

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 18:21
a bi ti htio, lopino staraLOLmoram pripazit u birtiji da se ne ušuljaš za mnom u pisoarLOL

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 20:15
Vidim zažutio se Doom Patrol, umjesto para dobio zvjezdice zlatne. Ajd bar nešto, netko je čitao moje svakodnevne jadikovke.LOLIl mi to Iro šalje Love Letter. Džabe, ja sam strogo hetero. Fataj kronere po bircu kada povraćaju u uličici iza kontejnera...

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 20:17
Gdje je plavušica, jel zna da je netko zaspamo temu? Moja omiljena taktika, spamaj gdje te nitko ne očekuje, dok rotvajler grize po važnijim forumimaLOL

Datum objave: 19.Travanj/Apr.2019 u 20:27
Možeš spamat bilo gdje dok se ne oporavi od Juventusa. LOL

-------------

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 11:45

el oće ko platit da ne prevađam više Doom Patrol??LOLLOLLjudi ne daju ni one jaglac zvijezdice jer ih boli uvo za to. Ne da im se...Motivirani su oni koji su nezadovoljni. Ja sam na pm dobio samo pokude, ismijavanja i pokušaje da me se obeshrabri od sumnjivih lica sa okolnih sajtovaLOLNijednu jedincatu pohvalu. A ovdje pričamo o lovi? Možda bi Bambula dobio za pivu, ja bih dobio nogu u dupe...
Da sada netko ne bi kakio o motivu. Moj je motiv jedan jedini. Nije novac. Nego primitivčina Robin želi vratiti bar mali dio onoga što je uzeo sa sajta...Cool
I morti se smiluje ONA draga administratorica pa dobijem topless fotke. Može i ST kokači, neke pored mora u slobodnijem izdanjuLOL

dugo nisam citirao sam sebe, pa evoLOLPovod je što sam slučajno naletio na par postova gdje ljudi opisuju što im se nasralo na pm. Jedna sintagma mi je upala u oko: " bolje da se ubuduće ostavite prevođenja..". Točno tako periodično, bar jednom godišnje sleti govance i na moj račun/IBAN. Po meni više no očito ista ekipa, ako ne isti čovjek nastoji pljuvanjem i uvredama nekoga odvratiti od rada na ovome sajtu. Jer što je prevođenje nego rudarski posao? Ja sam spor i imam tisuću stvari u civilnom životu, te mi nije lako odvojiti po sat vremena dnevno ra prevođenje. I onda spodoba ogadi tvoju muku... Mamicu im... Pa da su ne znam koliko u pravu, a nisu. ovo shvatite kao prilog prijedlogu o nagrađivanju, jer tu porciju "nagrada" fasuju vjerovatno svi prevodioci..

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 13:01

dugo nisam citirao sam sebe, pa evoLOLPovod je što sam slučajno naletio na par postova gdje ljudi opisuju što im se nasralo na pm. Jedna sintagma mi je upala u oko: " bolje da se ubuduće ostavite prevođenja..". Točno tako periodično, bar jednom godišnje sleti govance i na moj račun/IBAN. Po meni više no očito ista ekipa, ako ne isti čovjek nastoji pljuvanjem i uvredama nekoga odvratiti od rada na ovome sajtu. Jer što je prevođenje nego rudarski posao? Ja sam spor i imam tisuću stvari u civilnom životu, te mi nije lako odvojiti po sat vremena dnevno ra prevođenje. I onda spodoba ogadi tvoju muku... Mamicu im... Pa da su ne znam koliko u pravu, a nisu. ovo shvatite kao prilog prijedlogu o nagrađivanju, jer tu porciju "nagrada" fasuju vjerovatno svi prevodioci..

LOL

-------------

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 13:09

da ne zaboravimo da 99,8 posto korisnika ne zna razliku između autorskog rada i kad netko podesi titl od autora i više hvale dobi netko tko je podesio titl u par sekunda nego onaj koji ga je prevodio 3 dana.

Upravo to, a pogledajte i koliko se puta klikne na Zahvali, a to baš ništa ne košta.
Da ne govorimo koliko bi onda kvalitetnih filmova i serija ostalo neprevedeno jer bi se svi hvatali za one koji mogu da donesu lovu LOL A šta mislite kako bi tek prevodioci počeli da se svađaju? Svi bi hteli da budu prvi, kvalitet prevoda bi opao, a oni koji sami ne odobravaju ili im se titlovi odbijaju, zbog lošeg prevoda ili tehnike, još više bi se smatrali oštećenima. Ionako imamo problema da utvrdimo da li je neki titl zaista autorski ili ne, zamislite šta bi tek tada nastalo. I ko bi platio administraciji sav taj dodatni trud...
Da, put do pakla je zaista popločan najboljim namerama Wink

-------------

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 17:26

znaš sve, javi nick i evo mu ban bez pitanja. Oni koji te nedavno smarali su izletili bez pardona. Ni tebe i bilo kojeg prevoditelja nema nitko pravo smarati i maltretirati.

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 17:34
Je, brzo si to riješila, znaš sve. Čak i bedastoće kojima se služe da te uvrijede i spriječe da dalje prevodiš. No za neko vrijeme pod drugim nickom, prigodno se budu registrirali sa Sejšela i opet isto. No sada više nema dopsivanja. Samo copy i šaljem tebi, pa brišem sve poruke od spodoba...Mislim da je to naprosto zli plan. Nije slučajno. Meni se ista ekipa u više navrata javljala, znam po stilu i argumentima. Nisu jako dosadni, jednom godišnje navale u prosjeku. No vjerovatno seruckaju i drugima.No dobro, sada sam već stari član, no kada si nov, malo te to prodrma.
A morti je to i državni udarLOLPokušaj svrgavanja diktat..ovaj legitimno postavljenog PrecednikaLOLLOL

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 17:44
ma sve znam, nisi jedini koga pacijenti smaraju, a da ih ima, ima ihDead  Zato sam tu, javite i bar taj acc će im izletitiLOL

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 22:00

[QUOTE=robin12345]      šmrc, šmrc    [QUOTE=robin12345]

tebe nema nitko pravo smarati i maltretirati, osim mene.   
     LOLLOL

-------------

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 22:34
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

[QUOTE=robin12345]      šmrc, šmrc    [QUOTE=robin12345]

tebe nema nitko pravo smarati i maltretirati, osim mene.   
     LOLLOL

vidi pljucko se navadio na mene, Cersei navaliLOL

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 22:35
Mislio sam da kada kauboj navrši 98, postane malo ozbiljnijiCool

Datum objave: 20.Travanj/Apr.2019 u 23:14

vidi pljucko se navadio na mene, Cersei navaliLOL
Na koga?  LOL

Mislio sam da kada kauboj navrši 98, postane malo ozbiljnijiCool