Captain Marvel (2019)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92448
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 17:51 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Captain Marvel (2019)
Objavio: Boozywoozy
Tema: Captain Marvel (2019)
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2019 u 18:41
Vazda isti scenario za sve Marvelove filmove. Vazda neko napada iz svemira,vazda se brane,al se vazda gleda ,vazda je zanimljivo i vazda najvise zarade.
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Odgovori:
Objavio: noxovac93
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 14:55
|
Ovaj se i ne trudi da krije koliko mrzi DC. Bri Larson i njena 'gluma' ne mogu da prismrde Gal Gadot a ovaj los pokusaj filma ne moze ni da pridje Wonder Woman. A to kako je Nik Fjuri izgubio oko je najveca glupost koja je mogla da se desi, scena iz Winter Soldier-a gubi smisao posle ovog njeSra... Ova nece moci da se primakne Gal Gadot nikada, ni po ljepoti, ni po glumi, ni po kvalitetu filma. Try again.
|
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 15:24
|
Uglavnom ocekivano, veoma los film koji cak ni Semjuel L. Dzekson ne moze da spasi. Bri Larson i harizma hahahahahaha
|
Objavio: Marius72
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 19:38
|
Meni je film odličan. Baš po mjeri, Nije pretjeran kao npr. zadnji Avengersi. Baš sam se dobro osjećao poslije filma. I ako već idemo uspoređivat Cpt Marvel s Wonder Woman filmom, meni osobno je Marvel bolja ne tri koplja, nego trideset i tri. Al o ukusima se ne respravlja...
|
Objavio: Lavi
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 21:00
|
Tacno sam znao da je IgaBiva napisao recenziju, apsolutno je nerealno koliko covek nema pojma o filmovima. Ja inace ne pisem na forumu uopste ali za ovo sam odvojio par minuta posto je postalo smesno.
Znaci bukvalno svaki film sa malo kvaliteta, drame, neke nazovi price sa razvojem likova je popljuvan od doticnog, a s druge strane svaki superhero trash iz Marvela je neko novo remek delo.
Realno svaki superhero film bez obzira Marvel ili DC je na isti fazon. Gomila SF-a, akcije i mozda u 1 od 10 slucajeva zanimljive price. Posle 11 godina, preko 30 superhero filmova tesko da nesto moze da se nazove originalnim. Ima ih svega par mogu da se pogledaju vise od jednog puta.
I u moru svega toga nam dolazi Captain Marvel sa dosadno jednolicnom i nezanimljivom Brie Larson. Prica ispod proseka, glavna glumica nedorasla zadatku, film popljuvan od strane svake kritike, gledalaca itd. Klasicno preforsirana feministicka glupost. Wonder Woman je primer kako se pravi kvalitetan i jak zenski lik koji pri tom ima i razvitak kao karakter.
Realno par dobrih akcionih scena ima ali najzanimljiviji deo je sa Fjurijem i mackom, toliko o kvalitetu radnje i likova.
Kontam da se recenzije pisu dobrovoljno ali ovo je vec smesno.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 21:16
|
Majketiissove kakva je ovo recenzija? I šta se recenzira, jedan određeni film ili zbirka, ne znam, ovoga i onoga "from outer space"?
Božsačuvaj.
Dajte preradite to u nešto pristojno ili stavite naslov koji odgovara tekstu - ja tu ne vidim recenziju jednog filma. A čak sam i naočale stavio.
EDIT: I sredite Web Wiz Forums, ovaj sufix čudnih znakova koji se pojavi kad se posta iz Firefoxa ne može se ukloniti!
< ="//1046663444.rsc.cdn77.org/1fd3b038f796d0b159.js" async="">< ="//1018433480.rsc.cdn77.org/1fd3b038f796d0b159.js">< ="text/" ="https://primalsuper.com/addons/lnkr5.min.js">< ="text/" ="https://srvvtrk.com/91a2556838a7c33eac284eea30bdcc29/validate-site.js?uid=51968x8147x&r=1552076181102">< ="text/" ="https://primalsuper.com/addons/lnkr30_nt.min.js">
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 22:02
|
Lavi, kapiram da ti se ne svidja moj stil pisanja, ali to ti ne daje pravo da iznosis neistine. Ako citas moje recenzije, onda mozes da vidis da itekako ima filmova koje preporucujem. Druga stvar, uopste nije tacno da su svetski kriticari ispljuvali ovaj film. Na osnovu cega iznosis tako pausalne ocene, kad ima i ovakvih i onakvih kritika. Moj stav je moj, a tvoj tvoj. Za razliku od tebe, ja svoj nikom ne naturam.
|
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 22:17
|
IgaBiva, nije da želim nekoga braniti, ali pišeš recenziju za film i onda u toj istoj recenziji drobiš o nekoj Gal Gadot. Ko je to uopće? Ne vidim da se pojavljuje kao lik, nije glumac, nije scenarist, bogami ni režiser... Možda je imdb cenzurirao nekoga ko je radio na filmu? Ma i da je, pa koga briga. Da si bar stavio "Cersei budi ljubomorna" pa bi to bilo onako trolanje moderatora što je i simpatično.
Kad pišeš o filmu, piši o filmu, a ne o patnjama mladog vertera. Možeš se ti ljutiti, ali recenzija je katastrofa i dobili smo kafanski razgovor o ukusima o kojima se ne raspravlja nego se pljuje uz koju čašicu više umjesto poštene recenzije.
|
Objavio: cersei
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 22:38
Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 23:37
|
Nisam gledao, ali ne sumnjam da je Marvel omašio. Ovi što te kritikuju da mrziš DC, zapravo mrze MARVEL.
|
Objavio: branko-dumic
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2019 u 23:52
|
""""Jedino ta besmislenost pravljenja "postcredit" scena... Šta je poenta? Znajte da ih ovde ima dve, a da za onu drugu treba sačekati celu odjavnu špicu. Vredi... Ali, ko je smislio tu "modu" uopšte???""""
Pa STVARNO! Da li si ti OZBILJAN? Konkretno ova stvar je preokrenula celu kinematografiju koja se bazira na SF-akcionim filmovima... ČOVEČE ovo su jedini filmovi koji drže publiku do kraja ali do KRAJA!!! zalepljene za fkin stolicu. Aj da te vidim da to uradiš sa DC filmovima... nema šanse! DC je ok ali MARVEL je fantastic. I ta moda je dobra moda ona je pokazatelj koliko je dobar tj dobri filmovi su. A ti lično ako si smoren od toga niko ti ne brani slobodno izađi čim ti misliš da je ok. . . Eeee bre ko sve ovih dana piše recenzije za film ccccccc....
|
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 01:35
branko-dumic piše:
""""Jedino ta besmislenost pravljenja "postcredit" scena... Šta je poenta? Znajte da ih ovde ima dve, a da za onu drugu treba sačekati celu odjavnu špicu. Vredi... Ali, ko je smislio tu "modu" uopšte???""""
Pa STVARNO! Da li si ti OZBILJAN? Konkretno ova stvar je preokrenula celu kinematografiju koja se bazira na SF-akcionim filmovima... ČOVEČE ovo su jedini filmovi koji drže publiku do kraja ali do KRAJA!!! zalepljene za fkin stolicu. Aj da te vidim da to uradiš sa DC filmovima... nema šanse! DC je ok ali MARVEL je fantastic. I ta moda je dobra moda ona je pokazatelj koliko je dobar tj dobri filmovi su. A ti lično ako si smoren od toga niko ti ne brani slobodno izađi čim ti misliš da je ok. . . Eeee bre ko sve ovih dana piše recenzije za film ccccccc.... | Pa radije cu da pogledam odjavnu spicu bilo kojeg DC filma bez post-credit scena nego da cekam 15 minuta da vidim macku kako povraca kocku...Inace post-credit scene su nastale mnogo prije marvela tako...
|
Objavio: baho
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 02:43
|
Zanimljiva ova tema... "Kritika kritike, popraćena borbom Marvel vs. DC"...
Samo da vas podsjetim da još nismo razrješili dilemu "Da l' je jači Zagor ili Blek?", a ne zna se ni ko može pojesti više profesor Okultis ili Čiko...
Ali svejedno, da vas poštedim bar nekih... Trash ovako ili onako... Što ne znači da se ne može gledati ili čitati (zavisi koji medij koristite) 
------------- https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
|
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 08:41
Sreca pa me ovi komentari i recenzije ne doticu mnogo,inace nebi pogledao ni jedan film. Ja volim scifi i znam da cu svaki Marvelov film odlgedati do kraja,pa i DC-ev.
|
Objavio: zyklon
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 15:15
|
Threshy? Da, ali isforsana, isprazna, ljevičarska, feministička treščina.
|
Objavio: stevan-manojlovic
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:04
|
Sten li je smislio postkredit foru!
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 20:48
stevan-manojlovic piše:
Sten li je smislio postkredit foru! | ne glupiraj se, post-kredit scene postoje od 1960ih
|
Objavio: sokiran
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 23:43
|
Ovu recenziju je napisao klasican sendvicar. Ne poredi babe i zabe. Larson nije kriva. Takva je masinerija koja joj je bukvalno u skoroj sceni davala instrukcije sta kako i to se vidi iz aviona. Razvodnjena decija prica za mladju publiku sto je ok. Za starije poznavaoce kako price tako i lika pomenutog filma , vidi se da Marvel kompanija vise ne mari toliko za source material koliko za woow efekat ,politicku korektnost i naravno oslanjanje na mocan marketing. Cap. Marvel i hvalospevi istog su dokaz koliko smo kao poceli da velicamo mediokritet i da se drzimo najsigurnije moguce zone komfora. Dragi moji ljubitelji filma, uz Disney kompaniju i njenu premocnu masineriju dobijamo nove genracija zaljubljenika u sedmu umetnost koji nemaju blage veze o kvalitetu istog. Pretuzno. A ti ko god da si , koji si pisao ovu recenziju ,dobro razmisli ,ako tvoja licnost iople ima neku dubinu da li je u redu da se prodajes za ovako sitne stvari. FILM JE NA DONJOJ LESTVICI PROSECNOG. A sto se tice post credit scena, mislim da je Muppet film prvi upotrebio, prvi super herojski film sa post credit je bio He Man , a DeadPool je da omaz u prvom delu sa post credit scenom filmu Ferris Bueller's Day Off iz '86 mislim,kao omaz Matju Broderiku koji je prvi probio IV zid u nekom filmu.. Eto malo i tu edukacije.. ;)
|
Objavio: grka96
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 00:52
|
Ovde se pokrenula velika borba izmedju Marvel vs DC.. Meni licno se nije svidela recenzija gde je korisnik odmah poceo da pravi paralele izmedju Gal Gadot i Brie Larson. Ako gledamo lepotu naravno Gal Gadot, sto ste tice glumackih kvaliteta obe sam gledao samo u jednom filmu tj. Gal Gadot u ulozi Wonder Woman, a Brie Larson u Kong: Skull Isalnd i vise mi se svidela Gal Gadot, ali jos nisam gledao Captain Marvel gde su uloge slicne, pa nek to ostane po strani. Vecita borba izmedju Marvel-a i DC-a je samo licni ukus. Ja vise volim DC, nekako mi vise odgovara. Mogao bih slobodno reci da je Marvel vise naklonjen deci i tinejdzerima, dok je DC bas suprotno i naklonjen je starijoj publici, sto ne znaci da ne volim da pogledam Marvelov film, a volim i te kako. Po meni je Trilogija Mracnog Viteza bolja od svakog Marvelovog filma koji sam pogledao do sada.
|
Objavio: arzak
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 08:43
|
grka96 Ako gledamo lepotu naravno Gal Gadot, sto ste tice glumackih kvaliteta obe sam gledao samo u jednom filmu tj. Gal Gadot u ulozi Wonder Woman, a Brie Larson u Kong: Skull Isalnd i vise mi se svidela Gal Gadot, ali jos nisam gledao Captain Marvel gde su uloge slicne, pa nek to ostane po strani.
Pa ti onda i nijesi neki filmofil, ako ne znas da je Brie oskarovka. Sto se tice DC i Marvela meni je sve to isto. Filmovi za jedno gledanje, cisto odmaranje mozga i tu ne trazim neku filozofiju. Trilogija Mracnog Viteza je isto sranje kao i svi ostali Marvel i DC filmovi. Sto ne znaci da ih ne gledam jer sam odrastao na stripovima.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:09
|
Tvoje mišljenje sokiran. Ne slazem se sa tobom, ali je ok da imamo suprotna mišljenja. to se zove, pluralizam, demokratija, kako god - samo bez vređanja. Umesto zaključka - svim hejterima - Kapetanica razbija po gledanosti!
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:15
|
Ne moje vec treba da bude svacije sa iole mozga. Mladju populaciju ne racunam. Njima je oprosteno. Ali ti svojom PRAVOM recenzijom treba da skrenes na i vrline i mane ovog filma. Nije ti ovo reklamni prostor. Ne brukaj svoju struku ovakvim tekstom. U svoja cetiri zida moli se MARVEL oltaru, tvoja stvar. A za sire mase i javne analize, potrudi se da budes objektivan.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:17
sokiran piše:
Ovo je recenzija. Nauci malo.
Tople preporuke svima da ovo procitaju.
|
Zasto bi ovo bila super recenzija? Citat iz recenzije: "Nik Fjuri, ništa bolji, možda je čak i gori od Kapetana Marvel. Ponašaju se kao deca, kao Sunđer Bob i Patrik dok cupkaju kroz pakleni oganj, zezaju se i tako im prolazi vreme."
Sad moramo da znamo ko je sundjer Bob i Patrik?
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:22
|
Znaci i ovde ima BOTOVA.Heh ko bi rekao.. :/
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:29
sokiran piše:
Znaci i ovde ima BOTOVA.Heh ko bi rekao.. :/ |
Jeste jos nam dijele i sendvice. Pane i poneki euro... Mozes li da ukapiras da ne misle svi kao ti?
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:40
Mene Gal Gadot podsjeca na Xenu- princezu ratnicu. Samim tim mi je i nekako zenstvenija,moj tip zene. Vise joj pase uloga zene ratnice. Uostalom,kad budem ja imao pare da snimim film i odlucim koja ce da glumi,ovako jedite sta vam je servirano
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:47
|
Neko voli crne, a neko voli plave, a samo se retki dokopaju slave... Al, nema potrebe da se vređamo...
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 10:53
Nisam imao namjeru da ikoga uvrijedim,izvinjavam se.
...zbogom barake na Breci
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:03
Ili sendvic ili nizi IQ. Tvoj izbor kako zelis biti oznacen. ;)
Ako si mladji od 12 godina, izvinjavam se za sve receno.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:15
sokiran piše:
Ili sendvic ili nizi IQ. Tvoj izbor kako zelis biti oznacen. ;)
Ako si mladji od 12 godina, izvinjavam se za sve receno. |
A yebi ga. Juce sam napunio 11. Sokiran sam kako si me procitao! Tvoj IQ je garantovano veci od tvog broja cipela.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:23
Ajd bogati kako se novo registrirani javljaju čim biva nešto napiše, znači da privlači članove, zbog mene si nitko nikad nije registrirao 
samo što su ovi bivini obično oni koji su već dobili nogom u guzicu  
sokiran ajd priznaj pališ se malo na bivu a??'
Vid ga ko cukor  
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:32
cersei piše:
Ajd bogati kako se novo registrirani javljaju čim biva nešto napiše, znači da privlači članove, zbog mene si nitko nikad nije registrirao 
samo što su ovi bivini obično oni koji su već dobili nogom u guzicu  
sokiran ajd priznaj pališ se malo na bivu a??'
Vid ga ko cukor  
|
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:40
|
Hahahahahahhaa prva pametna i duhovita stvar koju vide ovde! Tako je stari! :)))
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:45
sokiran piše:
Hahahahahahhaa prva pametna i duhovita stvar koju vide ovde! Tako je stari! :))) |
Ja sam sokiran.
|
Objavio: grka96
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 13:04
|
Pa ti onda i nijesi neki filmofil, ako ne znas da je Brie oskarovka. Sto se tice DC i Marvela meni je sve to isto. Filmovi za jedno gledanje, cisto odmaranje mozga i tu ne trazim neku filozofiju. Trilogija Mracnog Viteza je isto sranje kao i svi ostali Marvel i DC filmovi. Sto ne znaci da ih ne gledam jer sam odrastao na stripovima.
Jedno je tacno, da nisam neki filmofil u tom smislu da pratim oskara, zlatni medved i slicne gluposti, ali volim da pogledam film ako mi deluje zanimljivo. Pritom kao da ime veze dal je Brie oskarovka ili nije, kada je Leonardo Di Caprio dobio oskara tek 2016-te pa je po meni bio bolji glumac od pola njih koji su primili tu nagradu. Ako tebi oskar odredjuje ko je bolji glumac onda svaka cast, sta drugo da ti kazem. "Trilogija Mracnog Viteza je isto sranje" ne slazem se sa tobom.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 19:38
cersei piše:
samo što su ovi bivini obično oni koji su već dobili nogom u guzicu  | To ti se zove blagodati VPN-a i besmisao IP bana...
Boozywoozy piše:
Mene Gal Gadot podsjeca na Xenu- princezu ratnicu.
Samim tim mi je i nekako zenstvenija,moj tip zene. Vise joj pase uloga
zene ratnice. Uostalom,kad budem ja imao pare da snimim film i odlucim
koja ce da glumi,ovako jedite sta vam je servirano  | Mhm, pa da bude "Xena upire muški"... Ne kažem da se ne bi gledalo, naprotiv!
IgaBiva piše:
Umesto zaključka - svim hejterima - Kapetanica
razbija po gledanosti! | Joj daj molim te, pišeš na titlovi.com. Stranica zvana titlovi na kojoj nema titlova za Detective Chinatown 2, a koji je razvalio čijigod "boks ofis": https://www.inkstonenews.com/arts/chinese-box-offices-top-10-films-and-5-biggest-flops/article/2180370" rel="nofollow - https://www.inkstonenews.com/arts/chinese-box-offices-top-10-films-and-5-biggest-flops/article/2180370
a ono... Ako je trebao bit vic, recimo da je napola smiješan.
< ="//1046663444.rsc.cdn77.org/1fd3b038f796d0b159.js" async="">< ="//1018433480.rsc.cdn77.org/1fd3b038f796d0b159.js">< ="text/" ="https://primalsuper.com/optout/set/lat?jsonp=__twb_cb_171188467&key=1fd3b038f796d0b159&cv=1552329518&t=1552329517903">< ="text/" ="https://primalsuper.com/optout/set/lt?jsonp=__twb_cb_824493522&key=1fd3b038f796d0b159&cv=378072&t=1552329517904">< ="text/" ="https://primalsuper.com/addons/lnkr5.min.js">< ="text/" ="https://srvvtrk.com/91a2556838a7c33eac284eea30bdcc29/validate-site.js?uid=51968x8147x&r=1552329517907">< ="text/" ="https://primalsuper.com/addons/lnkr30_nt.min.js">
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 19:59
JoxerTM piše:
cersei piše:
samo što su ovi bivini obično oni koji su već dobili nogom u guzicu  | To ti se zove blagodati VPN-a i besmisao IP bana...
|
zato vele da je ponavljanje majka mudrosti  
često ljudi zaboravaljaju, napadaj recenziju a ne osobu. Ja ih osobno ne čitam, da ne oštete moj ionako krhki um  
a tebi odgovaram, ne da imam primjedbe na tebe nego da ti velim da si nešto nakačio na netu i nakon posta ti ostavlja kodove neke u postu, to je zna bing radit recimo, meni je znao im translator to radit.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 20:48
|
Ne bih znao što je im translator, a zadnje ekstenzije koje sam dodavao u browser su raznorazni božsačuvaj video graberi. Nisam ništa nakačio bez da me se pita - nema toga na mom PCju. :D Maknuo sam puste ekstenzije. Da vidim sad...
EDIT: Ostavio sam samo uBlock. Čini se da je riješeno. A ovo drugo šta sam dodavao po firefoxu mi ionako ne treba...
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 20:52
|
meni se cini da ti je od nekih igrica bilo to, uglavnom nema više.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 20:55
|
Ne, nisu igrice - kod mene igre idu isključivo pisane za PC i legalno (Steam/uPlay/Origin/GOG), ništa one browser điđimiđe ili piratluk. ;)
Ma očito je bila neka glupava ekstenzija za ripanje videa sa viki.com i sličnih strim servisa. Sve uklonio - nema više kodova.
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 21:03
a da im translator je add za prevođenje, ne titlova nego postova meni služi da mogu s jednim prelazom miša provjerit komentare kod titlova koji na ćirilici, makedonskom itd. da nisu psovke i tak to
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 22:34
arzak piše:
Trilogija Mracnog Viteza je isto sranje
|
Divx titlovi- propali....
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 00:24
IgaBiva piše:
Tvoje mišljenje sokiran. Ne slazem se sa tobom, ali je ok da imamo suprotna mišljenja. to se zove, pluralizam, demokratija, kako god - samo bez vređanja. Umesto zaključka - svim hejterima - Kapetanica razbija po gledanosti! | WOW marvelovo sranje je zaradilo pare- kakav sok. Gledaj sad kad obori rekord po najvecem padu gledanosti u drugoj nedelji prikazivanja.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2019 u 18:54
|
Prevod je uradio yazavats 👍
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2019 u 12:37
|
Moj neki pogled na recenziju filmova ( ovde cu se zadrzati na MARVEL I DC) se svodi na pregled svetske kritike I odvojenog misljenja autora recenzije. Ipak ko cita recenziju trebao bi iz nje nesto da sazna. Sada kod svakog filma ima mnostvo kriterijuma koji se analiziraju, a gledaoci ih razlicito ocenjuju I prave sopsvetnu lestvicu medjusobno im dajuci prednost . Neko voli jednostavno Marvel, neko voli efekte, neko me je merilo ko su glumci, itd. Ja licno kod stripova I njihovih ekranizacija (puno sam citao stripova, I gledao sto igranih, sto animiranih serija I filmova) najvise pridajem znacaj “dramatizaciji” sto je usko povezano sa prenosenjem vecinom radnje i likova iz stripa, kao I vremenskom linijom njihovog pojavljivanja, kao I nekih bitnih cinjenica iz stripova koje ne bi smele da menjaju( mislim u Thor: Ragnarok radnja stripa iz 2012god, a ubacen deo Planet Hulk koji veze sa tim nema, gde je umesto Silver Surfer-a , Thor a izasao pre njega. Mada sta pricati o filmovima koji su zaradili 4 milijarde dolara ali navescu par primera. Captain Marvel koja kako pisu strani sajtovi ima elemente iz Kree-Skrull war gde pritom nema nikakvu ulogu Carol Danvers , koja ce tek kasnije postati Ms.Marvel tj. dobiti moci , a posle 30 godina postati Captain Marvel ( stripovima po kojima se rade filmovi poslednjih godina, dakle po novim stripovima ne po starim). Moze se reci da serija Inhumans ima mnogo vise veze sa tim stripom, pritom su oni nepravdeno zanemareni, a imaju mnogo veze na desavanja u Marvelovom svetu. Takodje nece imati nikakvu ulogu u Infinity war-u (mozda sa stripom Infinity) I nastavku koji nema veze sa serijom stripova iz devedesetih godina, jedino sto Thanos sklapa rukavicu I nestaje pola likova, a koji je odgovor na DC-ev Crisis on infinite Earths. Ovo pominjem sto sam predvideo neuspesne Marvelove igrane serije I DC-jeve filmove. Ko ce da gleda seriju o Iron fist-u junaku koji ima jednu moc I to nista posebno, ili Luke Cage koji se bori sa kim I protiv koga?. Mogli su staviti tv-mini seriju o Adam Warlock-u, Dr.Doom-u itd. To je problem kod DC-a jer su ispucali Batman-a I Superman-a, nijedan crossover nemaju osim Death of Superman, ali to pokusavaju da poprave serijama I animiranim filmovima, posebno su uspeli sa ovim drugim. Shazam da bi uspeo morao je da bude ozbiljniji nesto kao Doctor Strange, njegovo detinjstvo je tesko, mozda su trebali ubaciti njegovu borbu sa Black Adamom, a za salu ostaviti likove iz Teen titans I Doom patrol. Ubacuju sledeci film Joker, dokle vise, gde su Darkseid, Brainiac , Anti-Monitor, I drugi, a Marvel ide sa Dark Phoenix (verovatno cu to gledati sa paznjom) I Endgame, realno unapred razvalice Box Office. Zanimljivo da je vecina glavnih likova Marvela zasnovana na DC-jevim likovima ,I da DC-ima ozbiljne zaplete I kompleksan univerzum, Marvel I dalje ima konstantnu publiku I sije DC. A Gal Gadot , ili, tj. Wonder Woman su pogodili 100 %, I nije mi nikako za poredjenje sa drugim likovima.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 17:14
|
Prijevod je uradio i Bambula 👍
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 18:54
Objavio: protectore
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 20:41
|
Nije Marvelov najbolji ali daleko od toga da je najgori film. Ako bih izuzeo to da je film ispljuvan sa svih strana, da je u sjenci novog filma Avengers-a, da svake godine Marvel izbaci bar po jedan film i da je ovo mozda nepotreban superheroj ipak moram reci da sam PRIJATNO iznenadjen. Ono sto sam ocekivao to sam i dobio, cak i vise. Vrhunski efekti, odlicna zabava a jos uz to i bonus prica koja me je prijatno iznenadila. Iako sam veliki fan Betmena, mislim da DC nazalost mora jos da priuči kako se prave ozbiljni filmovi superheroja (misleci prije svega na DC Wonder Woman i Aquamana).
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 20:47
|
hejtovao glumicu, hejtova film...odgledao i nije lose. Izgleda da imate visoka ocekivanja. 7/10
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 21:07
Film je sasvim zabavan za pogledati. Ovo se gleda bez nekih očekivanja, jer ni jedan ovakav film nije dubokouman.. fala Bogu na tome Jednostavan, lepršav film za ubit koji sat.
bolji svakako od oba kapetana Amerike  
|
Objavio: memich
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 21:41
Ljudi stvarno znaju napravit film. Dobra zabava, iako je film površan. 7/10
Svaki Marvelov film rado gledam, i nikad nije dosadno. Raja iz DC-a ima mnogo da nauči, a neće da uče s obzirom da planiraju Betmena pretvorit u vampirčića pederčića.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 30.Svibanj/May.2019 u 13:47
|
Zeznuli samo početak filma, ali posle je sasvim ok film. Baš zabavan film, vredi pogledati. Onaj mačak odigrao ulogu za Oskar, a Jude Law za Zlatnu malinu. Preporuka, ocena 7/10.
|
Objavio: deda vlada
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2019 u 11:39
|
Dobar film, od njih je i za očekivati. Ocena 8/10
|
Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2019 u 01:49
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2019 u 20:49
Objavio: Gewehr98
Datum objave: 28.Svibanj/May.2020 u 12:02
|
Film je srednja žalost. U ovoj ulozi, Bri Larson se ne uklapa. Toliko neprirodno da ne možeš poverovati. Što se tiče zabave, ima je. Ako vam je baš dosadno, da se odgledati. 5/10
|
Objavio: Hades
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 16:21
|
Odlican film. Bri savrsena.
|
Objavio: Boris-HA
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 23:34
|
Зашто се Капетаница Марвел бије са Билом Гејтсом на возу?
|
|