Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Polar (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92074
Datum ispisa: 08.Srpanj/Jul.2026 u 17:58
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Polar (2019)
Objavio: titlovi.com
Tema: Polar (2019)
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2019 u 22:50
Prijevod je najavio jovandekab ⚡

Odgovori:
Objavio: Freak37
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2019 u 01:11
Konacno neki Netflixov da je dobar !

Objavio: VLL72
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2019 u 18:02
Fala Qrcu više na nekom dobrom filmu u poslednje vreme! Odlična akcija.

-------------
Samo Zvezda!!!

Objavio: amir.mira
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2019 u 19:08
u moru nikakvih filmova zadnjih godina, pravi dragulj za filmofile, obavezno gledanje...

Objavio: aleksayu
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2019 u 00:24

Podpuno netipican izbor filma Jovana Dekaba prevodioca za prevodjenje!

Hvala Jovane na ovom iznenadjenju.

Objavio: robin12345
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2019 u 15:38
John Wick je dobio bracuLOL Vižlu DankanaLOLČak su imali pesa obojica, doduše Vižla nije izdržao maloga pesu..Što reć' o filmu: John Wick je dobio bracu.......

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2019 u 14:00

Ko je Vizla Dankan i sta ti je to pesa.

Pricaj da te ljudi razumeju.Smile

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2019 u 15:33
Jesi gledao film? Da jesi znao bi da je Vizla glavni lik u filmu a pas je još jedna asocijacija na Johna Wicka..I pas postoji u filmu....Ono što sam htio reći u prenesenom značenju je da film puca na publiku Johna Wicka. Publiku koja voli stilizirano-stripovsko nasilje, gdje je sve moguće. Tako da jedan čovjek u 5 minuta ubije bar 20 tjelohranitelja ružnoga i antipatičnoga šefa...itd...Tko je volio Wicka svidjet će mu se i Polar. Meni se pak nije svidio i neću gledati Polar 2...Wicka vjerovatno hoću, original je ipak bolji.

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2019 u 15:37

Nisam jos stigao.Smile

Za mene je Mads Mikelsen uz Bili Bob Tortona I Son Pena najbolji muski glumac vec dugo vremena.
 Sa time sto bih Son Pena stavio na trece mesto, a izmedju ove dvojice je mrtva trka.

Objavio: VLL72
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2019 u 18:14
Nakon De Nira i Nikolsona, Bejl je najbolji. Pogledaj pre nego što odgovoriš The Machinist, pa reci nešto. Inače Bili je isto brutalan glumac tu se slažem potpuno.

The Machinist

-------------
Samo Zvezda!!!

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2019 u 18:56
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Nisam jos stigao.Smile

Za mene je Mads Mikelsen uz Bili Bob Tortona I Son Pena najbolji muski glumac vec dugo vremena.
 Sa time sto bih Son Pena stavio na trece mesto, a izmedju ove dvojice je mrtva trka.

Ja volim Madsa, no ovo nije najbolji film koji je snimio. Akcić s digitalnim  nasiljem...Cool

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2019 u 01:05
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Jesi gledao film? Da jesi znao bi da je Vizla glavni lik u filmu a pas je još jedna asocijacija na Johna Wicka..I pas postoji u filmu....Ono što sam htio reći u prenesenom značenju je da film puca na publiku Johna Wicka. Publiku koja voli stilizirano-stripovsko nasilje, gdje je sve moguće. Tako da jedan čovjek u 5 minuta ubije bar 20 tjelohranitelja ružnoga i antipatičnoga šefa...itd...Tko je volio Wicka svidjet će mu se i Polar. Meni se pak nije svidio i neću gledati Polar 2...Wicka vjerovatno hoću, original je ipak bolji.

Wick mi je dobar tako da cu i Polar ispratiti. Pogledao sam trejler,nije to lose,ima dobre akcije,moguce da bude i dobar film.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2019 u 05:45

Odgledao sam Polar Jonasa Akerlunda koji između desetak muzičkih spotova štancuje i neki film. Tako bar kaže čika IMDB. Hvala mu na tome, sad mi je mnogo jasnije ovo parcelisanje u filmu koji izgleda kao skup muzičkih spotova ili vinjeta koje povezuje dosta klimavu i neoriginalnu priču sa Mikelsenom i grupom plaćenika. Ono što sam video podsetilo me je malo više na Džona Vika. Zahvaljujući reditelju,  Mikelsen i plaćenici mi izgledaju kao da ne pripadaju današnjem vremenu. Izgledaju kao da su zaspali u sedamdesetim godinama prošlog veka i probudili se orni i veseli posle dremke od 40 leta. Sam reditelj mu ga je baš dao po gasu na početku filma, i umesto da malo prikoči i smanji doživljaj, on je uradio baš suprotno. Od penzionera Mikelsena stvorio je ratnu mašinu koja ne zna za prepreke. Lično nemam ništa protiv akcijašenja B produkcije i oznake R koja je pokopala gomilu dobrih autora i još boljih filmova. Prijalo mi je ovo pucanje i akcijašenje za sve pare, prijalo bi mi i više da se reditelj malo više potrudio da složi i uskladi segmente koji se slažu kao rogovi u vreći.

Sve u svemu, ljubitelji akcije će biti prezadovoljni, za ostale nisam baš siguran.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2019 u 21:43
Odlična akcija. Ocena 7/10. Preporuka

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2019 u 22:49

Isparazan film bez ikakve umetnicke vrednosti.
  Cudi me sto je Mikelsen uopste prihvatio ulogu u ovoj B produkciji.

Jedina vrednost filma je   atipican veoma originalan video izraz koji stvarno svojim bogatim koloritom podseca na atraktivne video spotove. Reziser ima smisla i dobro oseca kameru a i barata filmskim zanatom/

Finale filma podpuno neubedljiv...
 Ocena jedva 6/10

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2019 u 18:07
Odličan film, pucačina od početka do kraja.
Ocena 7,5/10

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2019 u 20:45
Odlicna akcija DA ali ovo je film koji sigurno nikada necu reprizirati.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk