Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Bad Times at the El Royale (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91676
Datum ispisa: 10.Srpanj/Jul.2026 u 05:27
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Bad Times at the El Royale (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Bad Times at the El Royale (2018)
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2018 u 17:30
Prijevod je najavio jovandekab ⚡

Odgovori:
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2018 u 19:37
Dobar film.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2018 u 00:25
Prijevod je uradila Lilit77 👍

Objavio: bgvracar
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2018 u 11:53
Dobar ali neobičan film. Vidljiv je uticaj Tarantina u smislu velikog broja čudnih likova na malom prostoru, od kojih svaki ima neku skrivenu agendu. Rasplet ove zamršene priče odvija se kroz niz flešbekova što daje posebnu draž ovom filmu.

Objavio: makinson
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2018 u 21:52
iskreno, po meni je ovo los film... kao da sam gledao losu verziju ``The Hateful Eight``....

Objavio: Gewehr98
Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2018 u 23:32
Film je odličan. [spoiler]Scena kad ih Majls ih poubija je strava[/spoiler]

Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2018 u 22:50
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 8/10

Objavio: robin12345
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2018 u 13:09
Jao, nije mi legao ni njegov prvi film koji su svi hvalili " Cabin in the woods". Ovaj mi je naprosto isprazno umjetničarenje, s krvavim Tarantinovim uplivom. Film mi se blago rečeno nije svidio. Osim ušminkanih kadrova i skrpane pričice nisam našao ništa osim solidnih glumaca u ovome polu-art uradtku.

Objavio: Diana0000
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2019 u 20:38
meni se film jako svidio. ok, bez sumnje je tarantinov stil, no to ga ne čini manje dobrim. učiniti da nekoliko glumaca i jedno mjesto snimanja drže uz ekran preko 2 sata gledatelja umjetnost je. po meni, 8/10

Objavio: amir.mira
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2019 u 23:24
odličan film, visoka ocena...

Objavio: Freak37
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2019 u 00:20
Super film ......

Objavio: mmilo42
Datum objave: 01.Svibanj/May.2019 u 07:41
dobar

Objavio: ferdinanda
Datum objave: 08.Svibanj/May.2019 u 01:45
dobar

Objavio: aleksayu
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2019 u 22:46
Podpuni usiljeni filmski promasaj. Cista jedinica .

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2019 u 22:48
Vidim da pored Robina i mene ostali slabo poznaju film kad im je ovo dobro.

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2019 u 23:46
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Vidim da pored Robina i mene ostali slabo poznaju film kad im je ovo dobro.
Film je odličan za prvi put. Sledeći put ne vredi gledati. Reći da je glup, preusiljen je apsurdno. Nije neki film, ali ne zaslužuje da se toliko pljuje.

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2019 u 23:50
Ipak je trunku originalniji (iako izgleda kao da je Tarantino jeCensoredte i režirao i pisao scenario) od današnjih američkih filmova. Naravno da je klasični američki "blokbaster" da bi se namlatile pare, ali ipak nije toliko glup kao npr. MIB:International sa Krisom Hemsfortom. E to je usiljeni filmski promašaj!

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2019 u 09:56
Nisam rekao da je film glup nego usiljen.

Tarantinovi filmovi su do te mere prirodni da se uvek pitam kako se pre njega niko nije setio toga.
Ako ti ne vidis usiljenost u filmu koji hvalis ja tu nista ne mogu.
Mislim da ne osecas u dovoljnoj meri film i da nisi dovoljno nagledan.
Imas vremena jos si mlad za razliku od mene.

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2019 u 11:01
Molim članove da se su suzdrže od komentarisanja i analiziranja drugih ljudi, već da se drže teme.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2019 u 12:20
.
   Prihvatam kritiku. Malo sam se zaneo, izvinjvam se ako sam  nekome ovde naneo dusevnu bol.Smile

Datum objave: 28.Studeni/Nov.2019 u 09:18

Podpuni usiljeni filmski promasaj. Cista jedinica .

Dole ispod ti je Imdb lista sa najgore ocenjenim filmovima iz njihove baze podataka. Najniža ocena je 1,4 što je za 0,4 bolje ocenjen film od tvoje jedinice za ovo ostvarenje. Pogledaj listu i reci da li su navedeni filmovi bolji od "Bad Times at the El Royale". I don't think so. LOL Wink

https://www.imdb.com/search/title/?groups=bottom_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,asc" rel="nofollow - https://www.imdb.com/search/title/?groups=bottom_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,asc

Jedinicu bi mogao da dobije film u mojoj režiji, da recimo uzmem kameru i odem da snimam pijance ispred dragstora ili seoske zadruge. LOL

Objavio: memich
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2019 u 12:00
Dati jedinicu filmu koji je vrhunska produkcija... Malo je reći da mi je nejasno. A nije ovo jedini dobar film gdje vidim komentare tipa "katastrofa" ili "užas."

Baš trebaju ljudi pogledati koji loš film, da vide kako izgleda kad neko loše glumi, kako izgledaju loše izgledaju tranzicije, šta je loša koreografija itd.

A film je dobar, nije mi friško sjećanje ali imam ocjenu sa IMDB-a.

8/10

Datum objave: 28.Studeni/Nov.2019 u 13:44
Produkcija meni nista ne znaci kad nema kvaliteta i prirodnosti u filmu a to za moje visoke filmske kriterijume u ovom filmu ne podtoji.
Bgvracar dobra ti je ova lista.

Datum objave: 28.Studeni/Nov.2019 u 14:05
He, he, letimičnim pogledom na listu, može se primetiti da je u filmove sa ocenom ispod 2 uleteo i film sa Džon Vojtom a među ovima, malo iznad dvojke ima i "ostvarenja" sa Travoltom, Slejterom, Aflekom, Ketlin Tarner...

Objavio: memich
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2019 u 14:45

Produkcija meni nista ne znaci kad nema kvaliteta i prirodnosti u filmu a to za moje visoke filmske kriterijume u ovom filmu ne podtoji.
Bgvracar dobra ti je ova lista.

Ne znam kako ti produkcija ne utiče na kvalitet, ali eto, svakom njegovo.

Zanima me po čemu film bude neprirodan, tj. šta to film čini prirodnim?

Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 19:52
U nedovoljnoj meri - ipak interesantan, svidela mi se scenografija, lokacija, odmah izabrao lako svog favorita pa navijao za dotični lik, te čekao šta će se sve sručiti na nj. Potom, eto i Jeff Bridges mi je uvek zanimljiv na ekranu, no plitko je sve ovo, površno, bezmalo sve, likovi, njihove priče, zaplet, nešto uzbuđenja u raspletu (jedva držah oči otvorene, što mi zapravo i nije odveć uspevalo u tom finalu filma). No, začudo, zadovoljan sam, zabavan je, neka i limitiran svojim manama, drži pažnju, nije uvek sasvim predvidljiv, što je danas ogroman kompliment.  Ta godina mi je bila jeziva pa sam ga propustio onda kada se pojavio, evo da ispravim to i ujedno pokažem srednji prst životnim okolnostima, te mi je i zbog toga milo i drago što overih ovo. Approve

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk