Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Kvalifikacije za EP 2020

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91467
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kvalifikacije za EP 2020
Objavio: baho
Tema: Kvalifikacije za EP 2020
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 14:33
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u nogometu 2020. koje će se održati od 12. 6. do 12. 7. 2020. godine počet će 21. 3. 2019. a završit će 31. 3. 2020. godine. Ukupno 55 reprezentacija učestvovat će u kvalifikacijama.
Izvlačenje kvalifikacijskih grupa za Evropsko prvenstvo održano je 2. 12. 2018. u Dublinu.

Pobjednici 10 grupa, kao i drugoplasirane ekipe kvalificirat će se na Europsko prvenstvo.
Prvi put nakon 1976. godine niti jedan tim nema direktno obezbijeđeno učešće na Evropskom prvenstvu.

Grupna faza kvalifikacija

1. kolo: 21–23. 3. 2019.
2. kolo: 24–26. 3. 2019.
3. kolo: 7–8. 6. 2019.
4. kolo: 10–11. 6. 2019.
5. kolo: 5–7. 9. 2019.
6. kolo: 8–10. 9. 2019.
7. kolo: 10–12. 10. 2019.
8. kolo: 13–15. 10. 2019.
9. kolo: 14–16. 11. 2019.
10. kolo: 17–19. 11. 2019.

Baraž (na osnovu učinka u Ligi nacija):

1. utakmice: 26–28. 3. 2020.
2. utakmice: 29–31. 3. 2020.

GRUPE

Grupa A:
Engleska, Češka, Bugarska, Crna Gora, Kosovo

Grupa B:
Portugal, Ukrajina, Srbija, Litvanija, Luksemburg

Grupa C:
Holandija, Njemačka, Sjeverna Irska, Estonija, Bjelorusija

Grupa D:
Švicarska, Danska, Republika Irska, Gruzija, Gibraltar

Grupa E:
Hrvatska, Vels, Slovačka, Mađarska, Azerbejdžan

Grupa F:
Španija, Švedska, Norveška, Rumunija, Farska Ostrva, Malta

Grupa G: 
Poljska, Austrija, Izrael, Slovenija, Makedonija, Latvija

Grupa H:
Francuska, Island, Turska, Albanija, Moldavija, Andora

Grupa I:
Belgija, Rusija, Škotska, Kipar, Kazahstan, San Marino

Grupa J:
Italija, BiH, Finska, Grčka, Armenija, Lihtenštajn

-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela <<
Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).

Odgovori:
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 14:36
Pošto su izvučene grupe i sve se zna, rekoh da otvorimo temu za ovo...

Evo šta sam pisao u onoj o Ligi nacija...

Originalno postovano od strane baho baho piše:

Grupa A: Engleska, Češka, Bugarska, Crna Gora, Kosovo

Ovdje je Engleska izraziti favorit
Za drugo mjesto bi moglo biti svašta. Mislim da su čak svi ostali favoriti, ako im se poklopi.

Grupa B: Portugal, Ukrajina, Srbija, Litvanija, Luksemburg

Isto za 1. mjesto: Portugal izraziti favorit, ali mogao bi izgubiti i koji bod u Ukrajini i Srbiji. Kako god, bilo bi čudo da se ne plasiraju.
Da je neko drugi na klupi Srbije, rekao bih da će Srbija bez problema riješiti Ukrajinu i preoteti joj bar 2. mjesto ili čak pucati na prvo.
Ipak se nadam da će se to dogoditi. Vidjet ćemo.
Kako god, prednost im je što su već osigurali onaj baraž, pa možda je pritisak manji.

Grupa C: Holandija, Njemačka, Sjeverna Irska, Estonija, Bjelorusija

Veselo, opet Holanđani i Švabe.
E sad, birajte: 1. Holandija, 2. Njemačka ili 1. Njemačka, 2. Holandija.
Mislim da to čak više zavisi od Švaba i toga hoće li se vratiti.
Ostali teško da imaju neke šanse.

Grupa D: Švicarska, Danska, Republika Irska, Gruzija, Gibraltar

A ne bi me čudilo da Danska nekako dođe i do 1. mjesta. Ali ipak Švicarska je ovdje izraziti favorit.
Eventualno Irska može nešto zagužvati. Ali male su šanse da završe na nekom drugom osim 3. mjesta.

Grupa E: Hrvatska, Vels, Slovačka, Mađarska, Azerbejdžan

Vels nije što je bio. To se vidjelo u ovoj ligi.
Slovačka nije tako loša.
Tako da.
1. Hrvatska
2. Vels ili Slovačka

Grupa F: Španija, Švedska, Norveška, Rumunija, Farska Ostrva, Malta

1. Španija - nemam dileme uopšte
2. Švedska, ali nisu još Norvežani i Rumuni rekli sve. Tako da bi ovdje moglo biti iznenađenja.

Grupa G: Poljska, Austrija, Izrael, Slovenija, Makedonija, Latvija

Poljska je odlično prošla. Ne bi trebala imati većih problema. Možda izgubi neki bod. Ali mislim da niko nije dovoljno dobar da im otme 1. mjesto.
Austrija jeste favorit za 2. mjesto. Ali pokušat će i ostali nešto napraviti.
Makedonija možda može igrati opuštenije zbog onog osiguranog baraža. Može li ovdje napraviti nešto više? Vidjet ćemo. Ali skoro sam uvjeren da neće završiti na 5. mjestu

Grupa H: Francuska, Island, Turska, Albanija, Moldavija, Andora

1. Francuska - ne znam ima li iko da misli drugačije.
Mislim da Islan polako pada i da je čak Turska veći favoriti za 2. mjesto. Možda čak uspiju otkinuti i neki bod Francuzima.

Grupa I: Belgija, Rusija, Škotska, Kipar, Kazahstan, San Marino

1. Belgija
2. Rusija
idemo dalje...

Grupa J: Italija, BiH, Finska, Grčka, Armenija, Lihtenštajn

Bem ti Grčku... Stalno oni... Ali valjda smo sad ipak dovoljno bolji.
Jasno, Italija favorit, ali nećemo tu imati pardona.
Finci nisu bogzna šta, ali bi mogli napraviti problema nekome. Kome, to ćemo vidjeti. Što se mene tiče, Talijanima i Grcima...

-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela <<

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 14:43
A ovo je prije toga pisao Metalac...

Originalno postovano od strane MetalikeOperiteKose MetalikeOperiteKose piše:

Što se tiče žreba ja sam relativno zadovoljan. Mislim da se sa Ukrajinom može igrati, a nekako očekujem da Portugal bude prvi u grupi. Ako se i omane, tu je popravni u vidu Liga Nacija završnog turnira, gde protivnici nisu Boga zna šta. Doduše, nije ni Srbija, pogotovo sa ovim partijskim diletantom na klupi.
Što se ostalih grupa tiče...
A grupa. Očekujem prolaz Engleske i Češke. Ovi ostali indijanci nemaju tu šta da traže.
C grupa. Holandija i Nemačka, naravno. Ostatak grupe je smešan u poređenju sa njima.
D grupa je možda i najneizvesnija. Švajcarska, Irska i Danska mogu podjednako da se nadaju nekom od prva tri mesta, mada su Švajcarci za nijansu u prednosti. Gruzija i Gibraltar, hvala na učešću.
E grupa. Hrvatska i Vels za prva dva mesta u grupi, a ko će gde završiti manje je bitno, jer oba vode na EURO. Slovačka i Mađarska, po meni, imaju nekog kvaliteta, ali ne dovoljno da bi ozbiljno ugrozili ove iznad. Možda im odgrizu koji bod. Azerbejdžan ko Azerbejdžan...oni došli 'nako...
F grupa. Španija bi trebalo da završi prva. Švedska u blagoj prednosti, ali mislim da Norveška i Rumunija imaju čemu da se nadaju. Ova dva nesretnika dole će igrati za čast i pretposlednje mesto u grupi.
G grupa. Po imenima "najslabija". Cenim Poljsku i Austriju za prolaz dalje. Ostatak može lako da završi na bilo kojoj poziciji od 3 do 6.
H grupa. Francuska bez premca, a za drugo mesto Island i Turska. Blagu prednost bih dao Turskoj. Čini mi se da je Island prošao vrhunac i da je u sve većem padu.
I grupa. Belgija broj 1, Rusija i Škotska za broj 2. Tu svašta može biti.
J grupa. Italija jeste jadna i pomalo bedna, ali ih ipak očekujem na mestu broj 1. Mesto broj 2, BiH i Grčka. Prednost za BiH, pre svega na psihološkom planu, zbog poslednjih rezultata. Kod Grčke je to nekako u suprotnom smeru. Finska zalutala u šešir broj 3, u skladu sa tim će joj biti i rezultati.

-------------

Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 15:07
I po prvi put će učestvovati baš baš teške tarabe na prvenstvu, odnosno pobednik LN divizija D baraža.
Voleo bih da to bude Gruzija.

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 15:17
Zar ono nije i Makedonija bila u D? Volio bih da oni prođu.
Sad mi se već pomalo pomijšalo... 

-------------

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 12:51
Evo i rasporeda. Neću pisati za sve, već samo za ove grupe od intersa.

mart
slobodni                       Hrvatska-Azerbejdžan           BiH-Jermenija
Portugal-Srbija             Mađarska-Hrvatska               BiH-Grčka
       jun
Ukrajina-Srbija             Hrvatska-Vels                       Finska-BiH
Srbija-Litvanija             slobodni                               Italija-BiH
      septembar
Srbija-Portugal             Slovačka-Hrvatska                BiH-Lihtenštajn
Luksemburg-Srbija       Azerbejdžan-Hrvatska            Jermenija-BiH
     oktobar
slobodni                      Hrvatska-Mađarska                BiH-Finska
Litvanija-Srbija            Vels-Hrvatska                        Grčka-BiH
     novembar
Srbija-Luksemburg      Hrvatska-Slovačka                  BiH-Italija            
Srbija-Ukrajina            slobodni                                Lihtenštajn-BiH

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 12:55
Nisam gledao, ali Portugal je vjerovatno slobodan na kraju (kao i ostale 3 učesnice finalnog turnira lige nacija, kako bi mogli igrati to). Smile

Srbija odmah žestoko u startu. To može biti i dobro.

-------------

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 13:05
 Slobodni su u junu. Tad je završni turnir. Kompletan raspored, ovde, relativno pregledno.
https://www.goal.com/en-us/news/when-euro-2020-qualification-draw-date-time-groups-fixtures/19gum11glb4ni1f8rlu3km2e0a" rel="nofollow - https://www.goal.com/en-us/news/when-euro-2020-qualification-draw-date-time-groups-fixtures/19gum11glb4ni1f8rlu3km2e0a

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 13:35
Da, da... to sam i mislio... Tako nešto su najavljivali (zato su u 1. 4 grupe).

Ne stigoh, prije. 
Već rekoh, Srbija ima žestok početak, protiv Portugala, kod njih. To bi trebala biti najteža utakmica.
Zapravo, eventualni poraz ne mora značiti ništa. Ali bod ili pobjeda (a sve je moguće po mom mišljenju) mogu značiti puno. 
S druge strane i oni su svjesni da je to možda najvažnija utakmica u grupi (možda važnija od one u Beogradu). Poznati su kao neko ko ne bira sredstva, a sigurno će im sudije biti naklonjene (nije ovo neko opravdanje unaprijed, govorim iz iskustva gledanja 3 baraža Portugal - BiH).
A vrlo brzo je i ta uzvratna. Tako da će Srbija odmah znati na čemu je.

Hrvatska - ma njima je svejedno. Ionako su neko ko ne bi protiv ovakvih ekipa trebao ispuštati bodove. Nema se tu šta puno pametovati.

BiH - fin raspored. Drago mi je što dočekujemo i Armence i Grke prvo kući. Lijepo je početi s 2 domaće utakmice, pa onda ići 3. u goste favoritu.
Vjerovatno je njihova prednost što odlično znaju naše ključne igrače. Pjanić (Juventus, prije toga Roma), Džeko (Roma). A Džeko je igrao i kod Mancinija u Cityju. Ima ih tu još nekoliko koji igraju tamo.
S druge strane baš njih dva odlično poznaju njihov stil igre. I ako ko zna kako im nešto napraviti, valjda su to oni. A Prosinečki ih sasvim sigurno dobro poznaje.
No, prvo treba riješiti te 2 utakmice. Ne upisati unaprijed pobjede (da se ne dogodi Sušićev Kipar i slično). A onda Italija dođe kao bonus.

-------------

Objavio: mahoni
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 20:29

Mogla je BiH bez grka. Nisu se baš usrećili. Žabari će da budu kao osice.

Onako indisponirani biće na sve spremni, ali grci su čudo. Ona njihova antiigra i ono preplitanje po terenu pokazali su da mogu da budu veliki problem. Čak stigoše i do titule na taj način. Za takvu igru protivnik mora da ide i kod psihoanalitičara ne bi li izdržao torturu.

Jedina pozitivna stvar je da su sve ekipe iz regiona stasale i većma će same da odlučuju o svom statusu i kvalifikacijama. Ni jedna neće biti podređena. 

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 21:45
Ma ne volim ih vidjeti na terenu i tu njihov igru... LOL
Što je najgore, znaju otkinuti bod kad ne treba, a nikad nije isključen i go u zadnjoj sekundi.
A imali smo ih u 4 ili 5 kvalifikacija... Ne znam ni sam... Dosta ih nam je... Smile
Samo u zadnje 4 utakmice (kvalifikacije za prošli i ovaj SP) smo odigrali 3 puta neriješeno, 1 ubjedljivo pobijedili (3:1, tako nešto), iako smo sve "zamalo" dobili. Pobijedili smo onda kad smo se i plasirali.

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 13:03
Počinje.

Grupa C
Severna Irska-Estonija
Holandija-Belorusija

Grupa E
Hrvatska-Azerbejdžan
Slovačka-Mađarska

Grupa G
Austrija-Poljska
Makedonija-Letonija
Izrael-Slovenija

Grupa I
Kazahstan-Škotska
Kipar-San Marino
Belgija-Rusija

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 13:26
Oho... da...

A meni djeluju zanimljivo Austrija-Poljska i Belgija-Rusija.
Iako su Belgijanci izraziti favoriti u ovoj drugoj, Rusija je pokazala da nije za baciti.
Vidim da je po kladionicama Austrija blagi favorit, meni se čini da bi tu Poljaci mogli i do pobjede.

Holandija ne bi trebala imati problema s Bjelorusima, kao ni Hrvatska s Azerbejdžanom.
Sj. Irska je valjda dovoljno jaka da pobijedi Estonce kući.
Slovačka i Mađarska bi se mogli nadigravati, ali bi Slovačka trebalo da je bolja.
Makedonija je favorit protiv Latvije.
Od Slovenije ne očekujem bogzna šta u Izraelu, mada ko zna.
Škoti valjda mogu pobijediti Kazahstan u gostima.
Kipar ako izgubi od S. Marina treba prestati igrati lopte. Smile

P.S. Je li to Srbija slobodna 1. kolo? Pošto ne vidim nigdje da je u paru?

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 16:47
Da, slobodni. Tek u ponedeljak.
Kazahstan vodi 2-0 na poluvremenu Shocked

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 18:25
Aha... sad vidim da si gore čak nekad vadio ko kad igra... Ali nisam listao temu...

Sad uđoh u kuću... 3:0 su pobijedili, vidim... Ma neka su, vala... Ako su ih ovi potcijenili, zaslužili su...

Vidim Kipar 2:0. Upravo dali drugi. Valjda je i prvi bio penal. A dobro, tu je realno teško bilo da bude iznenađenja.

-------------

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 19:58
Ja nemam SK, kod mene Arene a nista ne prenose. 

Volio bi pogledati Hrvate veceras sa Azerima,ali ne mogu se natjerati da ganjam streaming.

Kipar zabi 5 komada,prvi su u grupi ako im ista znaci Big smile

Taj Kazahstan sam pao na kladzi,odigrao cistu dvicu sa Skote i sisnu ga Smile

Neozbiljne su ove kvalifikacije,testiraju se razni igraci,ne moze covijek vise biti pametan.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 20:44
Generalno, cenim da...

BiH imao grupu po svom ukusu. Grupa sa 4 ili 5 ekipa - nebitno jer bi i ta 5. bila za bolju gol razliku. Od svih "velikih" reprzentacija mislim da Italija najbolje leži BiH. Po meni Bosna je favorit grupe. Nijanse će odlučivati. Sem ako sudije ne pripomognu sa strane azurima.

Crna Gora - nadam se da će biti bolja od Bugarske u oba duela. Česi su mi enigma za kvalifikacije a Englezi bolje igraju kvalifikacije nego takmičenje. Engleska prva. CG treća uz malo sportske sreće u borbi za drgo mesto. Vidjetćemo.

Hrvatska apsolutni favorit grupe. Ako je Srbija uspevala da izađe na kraj sa Velsom, još lakše će svetski vicešampion. Ostali - jači trening. Impresivna gol razlika u najavi.

Slovenija i Makedonija u istoj grupi. Tri izjednačene ekipe iznad njih. Poljaci uvek bolji u kavalifikaciji, a uvek mnogo lošiji na samom takmičenju. Možda šansa za Austriju. Neizvesna grupa.

Srbija. Nisam gledao GER-SRB juče. Selektor isti. Način igre isti. Logika je da nas isti selektor koji nas je "odveo" na SP odvede i na EP. Iste vrline i mane kao pre. Luka jeste osveženje za ekipu ali nama trebaju 11 Luka koji će biti u najboljoj formi, najviše motivisani sa jasnim ciljem. A ne igrači koji igraju radi samoreklame i jer moraju da igraju. Ps.bila je afera ali je zataškana da su ranije igrači uplaćivali da budu u reprzentaciji. Naš fudbal ima kao i mnogi drugi mnogo mračnijih strana. To se ne vidi i nije ni moj posao da to vidim ali su rezultati javni. Sve naš pobede i porazi. Ako se čeka da Srbija ne ode na EP pa da se dovede mnogo stručniji selektor, a više je kandidata sa impresivnom biografijom... i dok se ne promeni koncept igre... vrlo su male šanse da Srbija nadigra Portugal i Ukrajinu i bude među prve dve u grupi. Nadam se da bar Litvaniju možemo da dobijemo a da se ne izblamiramo.

Večeras: domaćini Hrvatska i (Severna) Makedonija lako do pobede. Holandija i Severna Irska isto.
Blaga prednost za Slovake i Izraelce.
Austrija minimum remi ali očekujem pobedu Austrije kod kuće.

Belgija - Rusija, derbi večeri. Iako sam subjektivno uz braću Ruse ipak Belgija bi trebala lagano da dobije kod kuće.

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:04
E ovo je utakmica, Rusi ekspresno izjednačiše... 
Vidjet ćemo šta će biti do kraja... Smile
Žestoka tekma...

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:17
Inače, voleo bih da vidim računicu da se Kazahstan takmiči u UEFA takmičenju umesto da dominira u Aziji i razbija komšije.    

Ok ako se zapadni deo Kazahstana navodno nalazi u Evropi, onda je vrh Elbrus najviši vrh Evrope.

Inače, razbili su Škote, po kvalitetu su ipak više za UEFA-u a geografski manje bitno.
Kipar demolirao San Marino. Respekt.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Buzi, Hrvatska ti je kod nas na novaBH, nije na SK. Imaš li njih?

-------------

Ne verujem da Rusi mogu da se biju sa Belgijancima svih 90 minuta. Cenim 3-1 ili 4-2 do kraja. Slomiće ih Belgijanci.
Azerbejdžani poveli 1-0 protiv Hrvatske...I tu cenim sličan ishod. Teško da njihov bunker može izdržati do kraja. Makedonija vodi 1-0, Holandija 2-0. To bi trebalo rutinski da se privede kraju...

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:23

Vjerovatno i na novoj (onoj iz HR), ali je zatamnjena kod mene kad ima nešto što ima negdje drugdje...

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:25

Ne verujem da Rusi mogu da se biju sa Belgijancima svih 90 minuta. Cenim 3-1 ili 4-2 do kraja. Slomiće ih Belgijanci.
Azerbejdžani poveli 1-0 protiv Hrvatske...I tu cenim sličan ishod. Teško da njihov bunker može izdržati do kraja. Makedonija vodi 1-0, Holandija 2-0. To bi trebalo rutinski da se privede kraju...
Vjerovatno, ali mi se generalno sviđa ruski pristup igri u zadnje vrijeme. Borbeni su maksimalno, pa šta bude... Ne može im niko ništa zamjeriti.

Ovo za Azerbejdžan, nisam vidio gol, ali stari kaže iz neke kontre. Vjerujem da će ih Hrvatska slomiti.

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:33
Taman posla da Hrvatska ne pregazi Azerbejdžan. Kod kuće ili u gostima, nebitno.

Baho, ne znam da li je pomodarstvo kod nas ali Jermeniju od skoro britanizuju u Armenija.

Kao kad bi rekli Kroacija umjesto Hrvatska ili Macedonija, Montenegro,... hahaha   
Dnovinarska posla.    

...ili je obično copy-paste novinarstvo.      Sa naznakom odlakle je članak. Ima i toga.   

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:34
A kod nas i u HR se kaže Armenija, pa je to vjerovatno "pokupljeno"...

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 21:45
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

...ili je obično copy-paste novinarstvo.      Sa naznakom odlakle je članak. Ima i toga.   

To ti je to. U poslednje vreme obično uzimaju članke sa Indeksa.hr i Sputnjika. Da li ih mrzi da sami pišu ili šta već...I onda se dešava da u prevodu promakne po koja reč. 
Mada, kad se pominje fuzbal, meni je najviše zaparao uši onaj komentator sa Arene kad je River Platu prekstio u River Plejt. Morao sam ugasiti ton u momentu Cry

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 22:24
Jeste da me komentatori sa Arene mahom iritiraju, ali je taj lik nažalost u pravu. Klub se zove River Plejt.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 22:30

Vjerovatno i na novoj (onoj iz HR), ali je zatamnjena kod mene kad ima nešto što ima negdje drugdje...

Gledam na Novoj

-------------

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2019 u 22:40
Reče da će prenositi sve od BiH, HR i SR...

Ovi su dobro prošli.
Nisam gledao Belgiju i Rusiju dalje, ali vidim bilo je kako Metalac reče.
Vidim Poljaci su uspjeli dati go. Vjerovatno je bila teška tekma.
Nadam se da će Makedonija završiti s pobjedom (još nije kraj dok pišem) - imaju igrača više.
Slovaci mlatnuli Mađare, kojima dolazi Hrvatska u idućem kolu.
Slovenija vodila u gostima u Izraelu, pa završilo 1:1. Ne znam je li to dobro, ali ako se uzme u obzir kako su Slovenci igrali loše Ligu Europe, možda i nije loše.

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 14:26
Danas:

grupa A

18:00 Bugarska - Crna Gora
20:45 Engleska - Češka

grupa B

20:45 Luksemburg - Litvanija
20:45 Portugal - Ukrajina

grupa H

20:45 Albanija - Turska
20:45 Moldavija - Francuska
20:45 Andora - Island

Bugarska i Crna Gora bi mogla biti zanimljiva. Mogu to Crnogorci dobiti. Nadam se da će tako i biti.
Englezi sigurno misle da Česi nisu problem. Nadam se da će biti, barem da bude zanimljivije. Sigurno da je najvažnije da se pokušaju odbraniti, ali ko zna. Ipak, Englezi su, po nekom mom mišljenju, u zamahu.

Luksemburg i Litvanija. Valjda svi očekuju da vide može li Luksemburg nastaviti s dobrim igrama. Ne znam, ali mislim da bi trebali dobiti.
Portugal i Ukrajina. Eh... Pretpostavljam da neće biti baš lijepa utakmica, ali da će je Portugal dobiti.

Albanija i Turska. Ne sumnjam da će Albanci biti borbeni, ali valjda su Turci dovoljno jači da to mogu riješiti. Turcima je izuzetno važno da ne gube poene protiv Albanije, Moldavije i Andore i da se pokušaju ukrcati na 2. mjesto preko Islanda. Vidjet ćemo mogu li.
Moldavija i Francuska. Sve osim pobjede Francuza bi bilo iznenađenje. No, ko zna. Ipak, ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja.
Andora i Island. Bilo bi presmiješno da Island primi i gol ili da ne dadne nijedan. Pobjeda Islanda s 0 za Andoru mi djeluje kao jedini izvjestan rezultat. Smile

P.S. A nekako mi današnje utakmice nisu pretjerano zanimljive.
Ipak, vjerovatno ću gledati Engleze i ako stignem Crnu Goru.

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 14:50
Mislim da ce Litvanija dobiti Lux,i Albanci bi mogli otresti Tursku,domacini su a i veoma nezgodni kod kuce.

Englezi favoriti pa sad zavisi ko bude igrao,ali ne sumnjam u pobjedu.

Djelimo isto misljenje u vezi Crne Gore.

Portugal nebi trebao imati problema,i Ronaldo se vratio u repku.

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 15:04
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Jeste da me komentatori sa Arene mahom iritiraju, ali je taj lik nažalost u pravu. Klub se zove River Plejt.

Govorim o tome kako se zove kod nas. Ni u jednom našem mediju nisam našao "Plejt". Sve do tog "izmišljam toplu vodu" indijanca sa Arene. Pretpostavljam da te silne redakcije imaju (i imale su) razne lektore ili kojekave stručnjake i da bi neko od njih tokom potonjih 50 godina ispravio "grešku" i objasnio tim silnim komentatorima i novinarima kako stvari stoje ili ne stoje.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 15:10
Imali su Portugalci i ranije "maestralnih" kvalifikacionih startova. Prepotentno uđu u utakmicu i onda dobiju po ušima od nekih slepaca na svom terenu. Jesu favoriti, ali...Sve je moguće.
Cenim da će sjajni Moldavci utući Francuze sa 1-0Tongue
Za Crnu Goru se ne slažem sa vama. Očekujem čistu pobedu Bugara.
Ovo ostalo...Engleska i Island ne bi smeli imati problema. Luksemburg-Litvanija i Albanija-Turska, tu je sve moguće.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 16:48

Govorim o tome kako se zove kod nas. Ni u jednom našem mediju nisam našao "Plejt". Sve do tog "izmišljam toplu vodu" indijanca sa Arene. Pretpostavljam da te silne redakcije imaju (i imale su) razne lektore ili kojekave stručnjake i da bi neko od njih tokom potonjih 50 godina ispravio "grešku" i objasnio tim silnim komentatorima i novinarima kako stvari stoje ili ne stoje.
Tu je problem u tome što je klub kod nas decenijama pogrešno nazivan. Ako ga Argentinac zove River Plejt, nema smisla da ga mi na Balkanu krstimo drugačije. Po meni je bolje ispraviti višedecinijsku grešku, nego nastaviti sa istim hibridom engleskog i španskog naziva za estuar po kom je klub nazvan samo zato što neko pre pola veka nije znao kako se pravilno kaže pa nam je prešlo u naviku da ga tako zovemo.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 17:13

Tu je problem u tome što je klub kod nas decenijama pogrešno nazivan. Ako ga Argentinac zove River Plejt, nema smisla da ga mi na Balkanu krstimo drugačije. Po meni je bolje ispraviti višedecinijsku grešku, nego nastaviti sa istim hibridom engleskog i španskog naziva za estuar po kom je klub nazvan samo zato što neko pre pola veka nije znao kako se pravilno kaže pa nam je prešlo u naviku da ga tako zovemo.

Da je u pitanju greška neko od učenih bi je ispravio u startu. Ne bi se mogla vući toliko dugo. Iz nekog razloga je to, u srpskom jeziku, prilagođeno na "Plata", prihvaćeno je i kao takvo je ušlo u upotrebu. I nije to jedini primer. Imaš kod imena gradova itd...

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 17:17
Jedno je ime gradova, drugo su klubovi. Gradovi su mnogo ranije nazivani. Imaš naziv Rio de la Plata i River Plate. Ili jedno ili drugo. Ne postoji tu prilagođavanje. Klub je nazvan po ovom drugom. Slično su i Barselonu dugo vremena zvali Barcelona, pa su ispravili. Tako i sa ovim.

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 17:27
Metalike nemoj da sumnjas u bracu Crnogorce,otresce Bugare ko' seljak balu

Bugarima je jedina sansa ako bude igrao Mir Boziji Hristo Stoichkov

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 18:19
River plata verovatno asocira na kladionice i platu ili bacio je platu u reku, pa je ustavom zabranjeno. Skot ili Skat, Tom i Džeri ili Tam i Džeri,...

Bugarska, Engleska, Litvanija, Portugal, Turska, Francuska, Island. 3 boda.
Remi bi bio iznenađenje, a poraz senzacija.   

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 19:25

Jedno je ime gradova, drugo su klubovi. Gradovi su mnogo ranije nazivani. Imaš naziv Rio de la Plata i River Plate. Ili jedno ili drugo. Ne postoji tu prilagođavanje. Klub je nazvan po ovom drugom. Slično su i Barselonu dugo vremena zvali Barcelona, pa su ispravili. Tako i sa ovim.

Nikakve veze nema kad je šta nazivano i da li je kruška, jabuka ili lubenica...Ali dobro, pretpostavljam da ćemo morati da se složimo da se ne slažemo.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 19:26
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Metalike nemoj da sumnjas u bracu Crnogorce,otresce Bugare ko' seljak balu

Bugarima je jedina sansa ako bude igrao Mir Boziji Hristo Stoichkov

Ladno su poveli 1-0, Bugari nemaju šuta u okvir gola, teška beda...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 19:39
Nisam stručnjak, ali... River je prije engleska nego španjolska riječ (na španjolskom se rijeka kaže rio). Po tomu se vjerojatno i Plate prije čita (izgovara) Plejt nego Plata.

Isto kao što onaj komentator na HR Sportklubu golmana Caballera naziva Kabašero, a ostatak Balkana ga zove Kabaljero. Imam neki osjećaj da se čovjek zapravo zove Kabahero ili Kabajero, ali nikako da se čujem s Messijem pa ga pitam. LOL

Što se kvalifikacija tiče, idu mi na qurac. Sve se kao zna, favoriti pobjeđuju, koeficijenti su nikakvi, ali uvijek netko malo zakiksa da se kladionice ne bi trebale previše isprsiti. Igraš na dva razlike, kad ono... Angry

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 20:04
A ovom sudiji Francuzu sam ispsovao sve živo, a ne psujem baš inače.
Baš je pokrao Crnogorce, koji su zaslužili pobjedu.
Gledao sam na kraju gdje stoji. Na vrhu šesnaesterca. Dakle, izvan šenaesterca, ispred penala.
I cijelo vrijeme gleda. Nemoguće da nije vidio da je ono bilo vani. A ni faul nije bio neki faul. Bugarin se praktično bacio na čovjeka koji nije imao kud.

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 21:16
Meh, ništa od Moldavaca Cry. Nabiše im ovi dva brza komada i ćao.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 22:42

Imali su Portugalci i ranije "maestralnih" kvalifikacionih startova.

Vidim da se pobjednička formula ne mijenja. LOL

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 22:48
A rekoh ja da će ih ovi napatiti... Ali sam mislio da će nekako (makar traljavo) Portugal dati gol.
Ostalo sam manje-više pogodio... Smile
Još mi je žao Crnogoraca...

-------------

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2019 u 23:07
Ne znam kakav VAR moraju uvesti da bi se ovakve gluposti prestale događati.

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 09:43
Gruzija - Svicarska
Gibraltar - Irska
Malta - Farski Otoci
Svedska - Rumunija
BiH - Armenija
Italija - Finska
Lihtenstajn - Grcka
Spanija - Norveska 

Ne znam sta bi okarakterisao kao zanimljivu utakmicu veceras,mozda Svedska vs Rumunija,ovo ostalo je veciniom idealno za dobitak na kladionici veceras. Danas ako ne dobijem,batalicu kladionicu ( ovo je 1000 put da sam rekao,al sad mislim ozbiljno ). LOL

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 12:49
Ma dobijaju Šveđani Rumune... Možda ne lako, ali dobijaju.

Iako BiH odgovara vjerovatno da Italija mlatne Finsku, ne bi mi bilo krivo da završe neriješeno ili čak da Finci pobijede. Ali mislim da ipak Talijani dobijaju. Al' što bih volio da Grci ne pobijede Lihtenštajn nema tih para... Smile

Ma sumnam da će biti ikakvih iznenađenja danas.

Možda je najmanje izvjesno Malta - F. Otoci LOL

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 13:08
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Sad će svim silama da grizu protiv Srbije, ne bi li ispravili bruku.

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 13:09
A tek sad čujem, Džeko igra 100. utakmicu za reprezentaciju. Prvi u BiH koji je dostigao tu brojku. Tako da je očekivati da bar on ima dobar motiv. Smile
Čak su mu na stranici UEFA posvetili članak.

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 13:10
Današnji program je prilično...Sve samo ne neizvestan. I ja mislim da će najzanimljivije biti na Malti.

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 13:13

Sad će svim silama da grizu protiv Srbije, ne bi li ispravili bruku.
Najvažnije je da je Luksemburg doživio da jednom bude prvi na tabeli LOL

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 13:19
Vratio se Messi, Argentina izgubila. Vratio se CR, Portugalu samo bod. Što smo naučili iz ovoga? LOL

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 16:21

Vratio se Messi, Argentina izgubila. Vratio se CR, Portugalu samo bod. Što smo naučili iz ovoga? lol

Sto god radio,ne vracaj se

Gledao sam sinoc Argentinu, ipak,Venezuela je nesto posebno.

Oni znaju kako i kada

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 18:37
Da se Lesi možda nikad neće vratiti kući... Smile

Izgleda je Gruzija napatila Švicarce u 1. poluvremenu. Nisam gledao (sad uđoh u kuću), nego mi se čini po rezultatu. No, na kraju očekivano.
Švedska upravo povede, teško da će Rumuni moći do kraja nešto napraviti uz švedsku diciplinu. Tako da vjerovatno samo može primiti još.
Malta vodi, ali mislim da bi tu moglo biti još štošta.

Nevjerovatno da Irska još nije dala gola Gibraltaru (37.-38. minuta trenutno)... Smile

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 18:53
Irci 0-0 na poluvremenu Shocked. Gruzija je tvrda na svom terenu, nije njih nikad lako dobiti tamo.
Rumuni su brzo odleteli na minus 2. To je gotovo.

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:01
Završi Irska s 1:0, jedva valjda... Nisam gledao.
Rumuni nekako dadoše utješni gol - 2:1 za Šveđane.
A Malta pobijedi ipak 2:1 s crvenim. 

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:06
Ode moj hendikep na Šveđane. Thumbs Down

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:18
A oni obično igraju taman koliko im treba...

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:30
Beše neka krilatica... "Ne igramo mi toliko loše koliko slabo igraju naši protivnici".

Eto, ne vjerujem da je netko odigrao Irsku X-1, gol razlika 1.
Majke im ga bezobrazne i lopovske.    

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 21:36
Večernje idu očekivano. Svi vode 1-0 na poluvremenu.

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 21:39
BiH igra dobro s obzirom na dosta mladih igraca.

Zao mi sto nisam odigrao kladionicu,sve ide kako treba.

Cak je i Malta slavila u derbiju

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 21:48
Odlična BiH... Ali moram pohvaliti i Armence. Dobra utakmica.

Pjanić čaroban 1. poluvrijeme.

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 21:54
Dijeli lopte kao rukom. Jos da ga Edin okruni,i proslavi ovaj jubilej od 100 odigranih utakmica golom. Dobro je i posjecena utakmica s obzirom da je Armenija u pitanju. Ja bi istakao i Besica,mozda i najbolji uz Pjanica prvo poluvrijeme.

Edit : Svaka cast na igri,zasluzena pobjeda i pomalo nepotrebno igranje rukom i penal. Moglo se i bez tog gola.

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 22:46
Bešić je bio odličan prvo poluvrijeme, a onda je počeo pretjerivati u drugom.
Dosta grešaka. Ali vidi se da smo prosto bolja ekipa.
Ali svaka čast Armencima, još jednom. Bili su opasni cijelo vrijeme.

Ono na kraju je neviđen peh... Hem se ozlijedi igrač koji je ušao kao 3. izmjena, pa igramo s 10 igrača, hem onaj diže ruku i traži faul (a jeste bio) i pogodi ga lopta za penal... I još Šeha zamalo da odbrani.

Al' ono oko 80. minute kad je smo 3. puta gađali u istoj akciji, čak jedna prečka (skoro unutra)... eh... ono je šteta...

Kako god, dobro je... Ne baš igrom, ali možda stavom smo ličili na onu igru protiv Sj. Irske u LN u 1. utakmici...

Sad da oderemo te Helene, pa super... Smile

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2019 u 23:29
Protiv Grcke ce se igrati dosta ozbiljnije.

Ali nema sumnje da ce biti paklena utakmica a i atmosfera na Bilinom Polju. Da nemam precih obaveza,isao bi gledati.

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 16:43
Sinoć je sve išlo prema planu. Pobede favorita bez problema.
Današnji program:

Grupa C
Severna Irska-Belorusija
Holandija-Nemačka

Grupa E
Vels-Slovačka  1-0
Mađarska-Hrvatska

Grupa G
Izrael-Austrija
Poljska-Letonija
Slovenija-Makedonija

Grupa I
Kazahstan-Rusija   0-4
San Marino-Škotska
Kipar-Belgija

Objavio: robin12345
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:28
Mislim da bi Mađare trebali dobiti. Moraju se otvoriti, igraju domaCoolPregazit ćemo ih ko gulasz-juhasLOLŠalim se, ja bih potpisao odmah 1:0. Ne budu baš svi odnijeli bodove sa Hungaro-ringaLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:38
Zadnji put su Mađaroni imali neki ekipu dok su još igrali Juha-Kočiz-PuškaLOLLOLLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:38
Dat ćemo im Vegete, ak nam puste tekmuLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:40
I ja mislim da Hrvatska dobija... A prvo kolo su mnogi favoriti imali malu zadršku.  Prosto, valjda je u glavi bilo to da je važno početi pobjedom. Isti je slučaj bio s Hrvatskom.
Ne vjerujem da će biti srljanja na početku s obje strane.

Rusija očekivano pobijedila.
Vels vjerovatno teško (nisam stigao gledati). Volio bih da su Slovaci...

Holandija - Njemačka je neizvjesna - blaga prednost Holandiji. Ali ne zaboravite da Švabe ne vole ostajati dužni.

Austrija, nadam se, dobija Izrael.
Poljska ne bi trebala imati problema.
Slovenija i Makedonija bi mogli imati dobru utakmicu. Mislim čak da bi Makedonci mogli iznenaditi, iako su Slovenci vjerovatno favoriti.

Škotska i Belgija pobjeđuju valjda bez problema u ove dvije.

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:45
sad tek vidim da su u obranu stavili precednika Orbana. Valjda računaju da svi budu bježali od staroga vragaLOLLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:52
Moćda podigne bodljikavu žicu oko njihovog gola... Smile

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:54
budemo pucali s 20 metara, prek žiceLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:54
trebali smo imati prijateljsku protiv SAD, da naučimo pucat prek zidaLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:55
jedino što Luka ne mre puknut s 20 metara, u stvari može, al lopta ne stigne do golaLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:58
Ima Raketa za te dalekometne... Smile

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 17:59
sam da oni Džudža-Midža ne sjebe nekak RaketlinaLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 18:47
Holandija vs Njemacka se biti interesantno. Vjerujem u Svabe.

Gledam upravo Hrvate,ako se ne trgnu malo,zabice im Madjari i drugi.

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 18:55
Mađari odlični. Vidjet ćemo mogu li ovako do kraja. Hrvatska mora malo dodati gas. Ne znam, ali kao da su ih iznenadili.

Vidim Izrael preokrenuo protiv Austrije. Čini mi se da su i protiv Slovenije gubili, pa bilo neriješeno...

Škotska samo 1:0 protiv San Marina...

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 19:09
Ma sta ocekivati od Skota kad ih je Kazahstan otresao 3 - 0 :D

Mislim da ce Hrvatska to rijesiti u prvih 20-ak minuta.

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 19:48
Ove od 18h protiču u iznenađujućim tonovima. Hrvatska ima još par minuta da se izvuče, ali Austrija je mrela u Izraelu.

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 20:00
A ne znam šta bih rekao, osim da je Mađarska zasluženo pobijedila.

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 21:26
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Ne budu baš svi odnijeli bodove sa Hungaro-ringaLOL

Robinjo, pogodio si. LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 21:29
Nemci vode 2-0. Interesantno.

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 21:36
Ocekivano. Nije to ta Holandija,nije ni Njemacka,ali Njemacka je Njemacka

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 21:56

Ne budu baš svi odnijeli bodove sa Hungaro-ringaLOL

Robinjo, pogodio si. LOL

E, daCool. Imam tu moć, dobro da CIA ne sazna za mene. Držali bi me u tajnom labu i pikali s iglamaLOLLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 22:00

Nije, ali ubili su ih u onoj Ligi Nacija pre koji mesec. Evo vracaju se u zivot.

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 22:00
Nije problem što to nije ista repka sa SP. Problem je što baš igrači koji su bili na SP ne liče na sebe. Raketa je opjevan u Barci, Perišića bi kupila cijela sjeverna polutka? Danas pak vidimo da Lovren i Brozović u formi kakvoj jesu, mogu igrati jedino rekreativno na rukometnom igralištu. Najviše mi žao Dalića, jer je njegov trenutak slave nepovratno prošao i polako će se vremenom još osuti. Mi se budemo kvalificirali, jasno. No ne budemo baš nikakvi faktor u bližoj budućnosti.

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 22:03
Rusi, Vels, Izrael i Škoti - očekivano. Belgija, Nemačka - isto.

Mađari su napravili veliko iznenađenje. I remi bi im bio uspjeh.

Makedonci se odlično drže i bio bi veliki uspjeh da odnesu bod iz Dežele.

Poljaci i Severno Irci se muče...   

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 22:05

E, daCool. Imam tu moć, dobro da CIA ne sazna za mene. Držali bi me u tajnom labu i pikali s iglamaLOLLOL

To je super, navodno vanzemaljci guraju sonde u pakšu. LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 22:37

Nije, ali ubili su ih u onoj Ligi Nacija pre koji mesec. Evo vracaju se u zivot.

Koliko puta se ovo desilo,gol u 90-oj ? Karakteristicno za njih. Smile

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2019 u 23:37
A zanimljiva utakmica. Nisu ni jedni ni drugi bili cijelo vrijeme ono što trebaju. Ali su na kraju Nijemci uspjeli dokazati da su Nijemci... Smile

-------------

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 11:55
Nemci ko Nemci...

Danas na programu:

Grupa A
JSP pod okupacijom-Bugarska
Crna Gora-Engleska

Grupa B
Luksemburg-Ukrajina
Portugal-Srbija

Grupa H
Turska-Moldavija
Andora-Albanija
Francuska-Island

Sve želje Luksemburgu da i posle ovog kola ostane prvi na tabeli Approve

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 18:37
Tesko da moze protiv Ukrajine,mada bih volio da ih pobjede. 

Igrao sam dvojku na Srbiju,kvota 6.20,cisto onako da nabijem koeficijent,ali mislim da ce biti X .

LOL

-------------

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 20:04
Lepo od tebe LOL
Turci sigurni. 4-0. Inače, Turci su prvi koji su došli glave nekom selektoru u ovim kvalifikacijama, pošto je selektor Albanije dobio otkaz posle poraza od njih u prvom kolu.

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 20:54
Oho... LOL

-------------

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 20:59
Rano je pao LOL 

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 21:10
I Crnogorci biju LOL

Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2019 u 21:12
A mi? Koliko nas biju? LOL

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk