Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Na granici - Konačno smiješna hrvatska serija (31.10.2018.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91146
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Na granici - Konačno smiješna hrvatska serija (31.10.2018.)
Objavio: smuti
Tema: Na granici - Konačno smiješna hrvatska serija (31.10.2018.)
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2018 u 14:42
Serija je odlicna,kao i glumci zabava i smijeh to se trazi..

Odgovori:
Objavio: cersei
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2018 u 18:58
Jest ovaj novoregistrirani nahvalio seriju..meni djeluje ko onaj cigo iz Dubrave što prodaje nožove..čisti marketing a ne recenzija. Btw. priglupa serija.

Recenzije novoregistriranih članova.. hm da...LOLLOL

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 20:19
Serija je zabavna i smiješna,kome je bezveze ne mora je niti gledati ne znači da je svima sve glupo,i nitko nije najpametniji na svijetu pa nisi niti ti..

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 20:46
Tebi je možda zabavna,  ja gluplju i bezvezniju nisam vidjelaWink  E sad toliko branit običnu glupost.  I napadat one koji se ne slažu s tobom, to je već viđeno na našem sajtu... ajd priznaj regao si se kao i ovaj s recenzijom da hvališ seriju od tetkaLOLLOL  

Ne bi bilo prvi putLOLLOL  Nažalost ni zadnjiLOL

Duhovita hr serija nije snimljena još od Bitangi, ne ide nam baš to, recimo tu nas bosanci razvaljuju u svakom pogledu.

Objavio: robin12345
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 21:15
Cersei, pa ti čitaš recenzije...
Ipak

Objavio: mahoni
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 21:17

ShockedShockedShocked

Čita?

Recenzije?

Ovako se ne piše reč katalog!!!

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 21:26
Mahoni ne zayebavaj plavuše, znaju one čitati, samo rijetko se odluče na to....

Objavio: mahoni
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 21:29

Robi, u pitanju je C., a ne neka plavuša. Ovo je vrlo specifična i opasna zamaskirana vrsta.

Opet, znam da će joj biti lakše ako ima nekog da muči, pa navlačim....TEBE. LOLLOLLOLLOL

P.S.

Mala, koga bosanci pa ne rasturaju kad su u pitanju komične kratke serije. Oduvek su bili majstori u tome.

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Objavio: baho
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:07
Hajd' nek i "mi" nekog ili nešto rasturamo... Smile

Btw. ovu seriju smo dobili i mi u BiH u paketu s kupovinom nekadašnjeg PinkaBH od strane Nove. Tj. sad imamo kanal NovaBH, na kojoj piči ova serija. A Nova je valjda u paketu s Arenama i još nekim stanicama... Nemam pojma.
Ali nije me ni privuklo da pogledam.

Ali istina je da recimo da se LZN (kao najuspješniha BH serija) pretvorio u trakavicu (dotle da je Senad Bašić odustao od nove sezone). Mada još uvijek dobro prolazi.
Ona "Dva smo svijeta različita" mi je bila urnebesna. Šteta što je više nema. Dovoljno je da Hadžihafizbegović stane pred kameru i kaže nešto.
"Kriza" nije najbolje prošla, ali je solidna.
"Konak kod Hilmije" je previše "Alo-Alo" da bi bio originalan, mada se da gledati i dobro nasmijati.
Ima još poneka manje zapažena serija iz BiH, pa bolje da ne spominjem.

Sve u svemu, moglo bi to puno bolje. Ali opet, kakvo nam je stanje ovamo, nije ni loše...
Zato nemamo poštene serije drugog karaktera.
Ne sjećam se da sam gledao nešto dobro od serija iz BiH, a da nije u ovom žanru.

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:09
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Robi, u pitanju je C.

Opet, znam da će joj biti lakše ako ima nekog da muči, pa navlačim....TEBE. LOLLOLLOLLOL

Nek' me kazni, puna joj usta sado-mazo (kit)a, pa da vidimo ima li tu nečegaEvil Smile

Objavio: kadetoni
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:13
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Robi, u pitanju je C.

Nek' me kazni, puna joj usta sado-mazo (kit)a, pa da vidimo ima li tu nečegaEvil Smile
Samo se ti nadaj, ali koliko  vidim, samo si ti navučen.  LOLLOL

-------------

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:16
to i je smisao, da me "navuče", neć se branitEvil Smile

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:17
Ma prvi post je bitan, 100 puta je ponovila da ne čita moje osvrte, sada se razotkrila. Čita ona čita. samo neće priznatiCool

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:18
Mada ovo nisam ja pisao, ni gledao, no vjerujem C na riječTongue

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:21

Cersei, pa ti čitaš recenzije...
Ipak

vidjela da nick tek registriran.. pa ono.. sumnjičavost me navela da letimično preletim prekoLOLLOL

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:25

Ma prvi post je bitan, 100 puta je ponovila da ne čita moje osvrte, sada se razotkrila. Čita ona čita. samo neće priznatiCool

a ti si taj znači.. postaješ ko neeboo s tim multi računimaLOLLOL  bebinjo3

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:27
hahahahaha...nisam ni sumnjao, OZNA sve doznaCoolNema da se što provuče pored cybercopa. Zato u Svemiru podložnom kaosu i vlada red, respect CerseiHeart

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:33
# Baho: TLN je bar po meni najbolja serija tog žanra svih vremena, vidovita neviđeno.   

Ne mogu da vjerujem da je ovo bilo 2013. a ne danas. Ista priča, 5 godina prošlo.

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:35

hahahahaha...nisam ni sumnjao, OZNA sve doznaCoolNema da se što provuče pored cybercopa. Zato u Svemiru podložnom kaosu i vlada red, respect CerseiHeart

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2018 u 06:13
Kazem,kome ne paše neka gleda turske sapunjare,ne morate pljuvati po svemu kaj je naše,jesmo jalni narod utopili bi jedni druge u čaši vode alio ovo je samo serija nista drugo.

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2018 u 08:54
U svoju odbranu mogu reći: ne dijelim muziku na "stranjske" i  domaće. Tako ni serije ni filmove. Što mi se svidi-svidi..Ovu seriju nisam gledao, pa kvalitet ne mogu ocijeniti niti hoću. Tek ako bih pogledao mogao bih reći jel' mi se sviđa ili ne.Cool

Objavio: nikolastojcic11
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 19:38
Hrvatska zadnjih 15 godina i humor ne idu zajedno,nazalost a pogotovo serije.Humor na silu sa posudjenim glumcima iz okruzenja.Ovu nisam gledao ali,iskreno,sumljam........

Objavio: dražen.g
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 19:58
teška glupost za zatupljivanje masa kao i sve na novoj i erteelu. najbolja hrv. serija je bila i ostala "zakon"

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 16:24
U tome i je bit,da vi ne shvacate poantu serije koja je puna cinizma ismijavanja drustva,i stanja opce apatije u drzavi pravosudnog sustava,policije..itd itd..Serija uopce nije glupa,ne treba biti previse pametan da skuzis sta htjelo postici,serijom kao takvom..

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk