Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Dogman (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91037
Datum ispisa: 04.Srpanj/Jul.2026 u 12:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Dogman (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Dogman (2018)
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 01:18
Prijevod je najavio jovandekab ⚡

Odgovori:
Objavio: Vilin
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2019 u 11:49
Čudna simbioza dva naizgled nespojiva karaktera će izroditi neobičnu priču. U početku simpatičnu, kasnije nasilnu i mučnu.

Objavio: Freak37
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2019 u 11:52
Dobar film !

Objavio: Freak37
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2019 u 11:53
Dobar

Objavio: daniel-dani
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2019 u 01:12
Odlican

Objavio: kadetoni
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 15:42
Osrednji film koji se može pogledati bez mnogo naprezanja. Privuklo me je što je nekako drugačiji od uobičajenih filmova. 
Radnja nije dovoljno razrađena i sve se dešava u nekim nabacanim segmetima, nekad i nepovezanim, a propraćeno je 
bespotrebno dugim kadrovima. Jeftino navođenje na sažaljevanje glavnog lika "dobrice" poštovanog u komšiluku, koji najviše 
voli ćerku i uživa ugađajući joj, a voli i pse i žrtvuje se, ali... (ovo "ali" gaće cepa  LOL) on je lik koji dila drogu, eto, onako "prijateljski", 
a ponekad se i ušmrče, koji učestvuje u pljački, opet onako "prijateljski" i koji je spreman i na najgore.(baš i ne prijateljski.  LOL )
Deluje mi malo prazan, pa je ocena 6/10.

-------------

Objavio: beogradski
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2019 u 15:14
Odlcna drama

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2020 u 20:22
Ovo je dosta dobra italijanska drama, prozeta sitnijim kriminalom, na obodu grada gde civilizacija jos nije do kraja ukrotila sve blatnjave i mocvarne reone.Glavni lik je osoba nebitna svima, osim svojoj maloj cerci, koji se uzgred bavi psecim bejbisiterstvom i po malo frendovskim dilovanjem koke.Fotografija i dijalozi slicni kao u Gomori 2008 tj. atmosfera prava surovo realna, bez ulepsavanja ni promil, no da ne bude zabune, filmovi ipak zanrovski nisu isti.Kraj (5 min.) izuzetan, mocan i tri puta ga vracah na gledanje.Kraj je snazna poenta filma u malom.Od mene preporuka i hvala na prevodu.Garone je dobar i idem dalje.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2024 u 23:26
Dobar isto kao lud, viš ti šta se sve dešava kada neko pokušava da bude dobar i gde se može i gde se ne može, samo naHebe, ne bude tek onda dobar ni sebi, ni drugima, kako ono beše kažu "kada sedneš na pogrešan voz, svaka stanica bude pogrešna". Melanholičan, težak, kako u priči, tako i ambijentu, sudbini lika. 

Kroz misli su mi prolazili "Protiv Kinga" i "Sjećaš li se Doli Bell?", uopšte Dogman ima meni povremeno šmeka nekadašnjih domaćih filmova. 

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2024 u 23:39
Ne sjećam se ijednog domaćeg filma o paščadi.

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2024 u 23:42
Nije ni ovaj o paščadi, oni su kulisa. No domaći filmovi su imali taj depresivni ton života na periferiji, zarobljenosti unutar svojevrsnog kaveza, limita, te lokalnih siledžija sa kojim raja ne zna da izađe na kraj, sa junakom bez mnogo izbora, što zbog svoje prirode, što zbog okolnosti. 

Bejaše onaj sa Slavkom Štimcem, gde mu je drugar pas Hund beše. 

undefined

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2024 u 00:43
Daj molim te... Jedan od najgorih filmova svih vremena, i pod tim mislim na svjetsku kinematografiju, ne samo na ex Yu. Nije ni čudo da sam ga izbrisao iz pamćenja.

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2024 u 01:14
Sve to ima svoje, bez tog filma, Štimac verovatno ne bi ni imao filmsku karijeru.

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2024 u 01:27
To je istina.
I njemu stoga jest pas bio najbolji prijatelj.
Ali... Men'nije. Cool

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk