Prvi trejler za rimejk Pet Sematary (10.10.2018.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90828
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 15:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Prvi trejler za rimejk Pet Sematary (10.10.2018.)
Objavio: Black Raven
Tema: Prvi trejler za rimejk Pet Sematary (10.10.2018.)
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2018 u 18:13
|
Videćemo, ovo na trejleru ne izgleda loše. Brine me jedino što veoma mali broj glumaca učestvuje u fimu, pa možda zbog toga ovaj film ispadne samo mračna životinjska slikovnica.
|
Odgovori:
Objavio: M4K1AVEL1
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2018 u 20:50
|
Niti je ovo remake, niti je prvi film kultni, niti je Stephen King kultni pisac
|
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 13:55
|
Haha, M4K1AVEL1 informiši se prvo malo. Ovo je stvarno remake i Stephen King je definitivno kulti pisac .Stephen King je od 70 tih godina prošlog veka napisao mnoga vrhunska horor dela po kojima su kasnije snimljeni vrhunski horor filmovi.
|
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 16:51
|
Nije remake nego nova adaptacija Kingove knjige, izvorni materijal za ovaj film nije prvi film. King je popularnost steko odmah nakon prvog romana (Carrie) i danas je jedan od najpopularnijih pisaca. Informisi se prvo sta znaci kad je nesto ''kultno''.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 17:12
Istina. Primer kultnog filma (za mene) je pre npr Vanishing point Kinga volim, baš, no nikako ne može biti kultni pisac, to bi, opet meni, pre bio npr Burroughs, mada je to manje bitno. Pet sematary nije ni kultni roman, nije to onaj King koga volim, dok bi to moglo komotno da se kaže i za dotični film, mada je i kvalitet manje bitan neka je do ukusa/afiniteta, koliko je bitno to da oko tog filma zbilja nije bilo ikakvog kulta sećam se kada je izašao, do današnjeg dana nije ičime postao kultni, niti bi, po meni, za to bilo razloga, valjanih tj
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 17:39
Da ne zaboravim, naravno da ću gledati film kada se pojavi, bez obzira na to što ne volim ni roman a ni film iz osamdesetih, svejedno nisam ljut na čitavu tu priču i upravo mi zbog svega navedenog nova adaptacija može biti, nekim delom, interesantna, mada mi je teško ozbiljno verovati u to. Videćemo već.
|
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 19:43
|
Ovo je remake i to je to, film se zove Pet sematary tako da je remake, jer ima istu onsnovu kao i predhodni delovi a nije nastavak. King je Carrie objavio 1974 a to znači da već 44 godine piše kvalitetna dela, e to za mene znaći da je kultno. Možda ti
M4K1AVEL1 imaš nekog kulnog pisca, i to je ok, ali je za mene King jedan jedan od ti kultnih pisaca u ovom žanru. Pet Sematary nije najbolje od Kinga, ali sigurno će se gledati opet nebitno je da li je remake ili ne.
|
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2018 u 17:38
|
Ovo je teaser,za sada smo dobili samo jump scareove, nadam se da cemo prvim oficialnim trailerom dobiti ono sta smo dobili od prvog pravog trailera za IT. Mada mi ovaj reziserski dvojac koji stoji iza ovog filma ne obecava.
|
|