The Nun (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90574
Datum ispisa: 17.Srpanj/Jul.2026 u 10:26 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Nun (2018)
Objavio: beogradski
Tema: The Nun (2018)
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2018 u 15:11
|
Moram priznati da je Valak dobro uradjen kad sam prvi put video u The Conjuring 2. Samo ne znam da li im je inspiraija bio Matilyn Manson, jer bas bas lici na njega.
|
Odgovori:
Objavio: kulin ban
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 20:03
ako je već kritika takva, ajmo kojih je vaših top ten horor filmova svih vremena da vidimo kriterij
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 20:29
|
Pa ne bih mogao sad na prvu loptu, ali ako svrstamo a mozemo u horor, ali ajde to je kao horor komedija, bez razmisljanja LOST BOYS sa Kifer Saterlendom i Dzejson Patrikom, a rezija je Dzoel Sumaher. A npr. mnogi filmovi po Stiven Kingu se svrstavaju u horore, pa ahde onda npr The Stand-Odstupnica a i It-To, ali original. Onda npr..Hallowen-Noc vestica, takodje original,ps npr. Fallen sa Denzelom,pa...ovo pisem neke ok horore i dobre horore a na najbolje ili najomiljenije, mada meni je LOST BOYS uopsteno na listi omiljenih filmova. Pa ok je npr. i Final Destination, Sream, Wrong Turn, ali prvi delovi. Ima tu jos dobrih horor filmova. Inace evo i da spomenem Predskazanje, ali original. Ima ima ok horora. ovo je onako iz prve ruke.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2018 u 09:01
Fallen ...horor ?? niđe veze možda ajd light horor
koja je to original verzija od IT (2017) jer ta sa klovnom je dječiji film, čisti bull shit dao sam imdb 1/10
The omen (1976) takođe nista posebno, light kategorija
|
Objavio: zyklon
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2018 u 11:25
|
Zadnji put sam ti slijepo vjerovao glede recenzije Slender Man-a, otišao pogledati film i zažalio ... JAKO. Slender Man je jedan od najgorih filmova u minimalno zadnjih 10 godina, pa i više. Čisto za grubu usporedbu novijeg naslova ispodprosječne kvalitete, Bye-Bye Man je med i mlijeko za taj film, a bio je negledljivo loš. Molim te, ostavi se recenziranja filmova i pronađite nekog tko je iole sposoban obavljati takvu zadaću na ovoj stranici. Neugodno mi je čitati više tvoje nebuloze od recenzija koje gotovo uvijek ukazuju na iznimno loš ukus i istinsko nepoimanje umjetnosti kao što je film, a vjerujem da nisam jedini koji tako misli, vjerojatno sam mazohist sa morbidnom znatiželjom. The Nun je hardcore žanrovski šund, ali opet 100 puta bolji od recimo Slender Man-a i potpuno gledljiv. Ni blizu remek-djelu, ali potpuno "fine", uz iznimku onog cholo-a u glavnoj ulozi, koji je loš u apsolutno svakom filmu u kojem glumi.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2018 u 17:49
|
Ja Slender Man necu ni da gledam. A Bye Bye Men mi se nije svideo.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2018 u 17:52
|
It original a ne rimejk. Omen iz ove perspektive bolji za svetlosnu godinu od danasnjih slash ili zombi horora a Fallen jeste horor jednim delom.
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 08:37
pa daj link sa imdb od tog originala IT mada pretpostavljam da je i to bull shit kao što rekoh Fallen a i Omen light/laka kategorija horora
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 14:53
|
ja znam za light proizvode poput light majonez, light margarin, light jogurt, ali light horor? Pa kulin ban, odes na IMDb.com i ukucas It. Moras priznati da nije kompliikovano) Kad ti nije problem da kritikujes filmove, ne i trebao problem ni da ti bude da pronadjes taj film. Sto me inace cudi sto uopste nisi ni znao da je iz 2017 rimejk.
|
Objavio: banisa2006
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 15:06
Nista epohalno...Vec sam navikao da recenzije horor filmova budu lose od strane ovog sto pise recenzije....Jedva cekam da doticni napise recenziju ovog najnovijeg horora Halloween s obzirom da sam veliki obozavac lika i dela Jamie Lee Curtis....pa ga unapred upozoravam da pazi sta ce napisati...jer bice haos hahahha
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 15:52
beogradski piše:
ja znam za light proizvode poput light majonez, light margarin, light jogurt, ali light horor? Pa kulin ban, odes na IMDb.com i ukucas It. Moras priznati da nije kompliikovano) Kad ti nije problem da kritikujes filmove, ne i trebao problem ni da ti bude da pronadjes taj film. Sto me inace cudi sto uopste nisi ni znao da je iz 2017 rimejk. | pa ja i tražim da ti tako "pametan" mi pokažeś link, jer tamo stoji da je mini serija a ne film, jedino ako je za tebe to isto. dao sam ti prevod za termin light, rekao da je laka kategorija horora, znači nešto što i može i ne mora biti horor ovisno eto kako ko ima kriterije, stoga ne znam sta ti nije jasno
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 20:28
|
kulin ban, poznato je da se ekranizacije Stivena Kinga, ne sva, ali poneka, negde vode kao film a negde mini-serija. Tako da recimo moze i jedno i drugo. Ovde dolazim da ostavim komentar, a ne da se prepucavam. PS. BTW pravi filmofili znaju za It, onaj originalni, a ne rimejk.
|
Objavio: TheMancic
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2018 u 11:43
|
Trejler mi je bio zanimljiv a ocena mu je na ovom IMBD 5.9 pa videcemo..
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2018 u 22:18
|
Prijevod je najavio Nera76 ⚡
|
Objavio: tantal
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2018 u 10:46
|
Horor filmove ne gledam.Izuzetak ce biti Noc Vestica.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 18:10
Mala Taissa Famiga nije loša. Ista sestra, malo izbuljene oči, fakat za horror ko stvorena. Inače film boluje od viška gotičkih elemenata, viška CGI, no kino hit je kino hit...
|
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2018 u 16:07
|
Ja sam ga vala prekinuo. Loše. Baš loše. Ne verujem da sam išta propustio. Verovatno bi pogrešio ako bi pokušao da ga odgledam do kraja. A o Valaku je baš moglo da se uradi bolje. Baš mnogo ''rupa'', tj. neke bzw. stvari u filmu. Te nekakav Francuz, zapraco francuski Kanađanin u Rumuniji i još neke stvari. Baš loše.
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 19:24
|
Očekivao sam puno više. Od mene 4/10
|
Objavio: Loki1973
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2018 u 11:01
Objavio: mirelovac
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2018 u 12:02
U početku je izazvao pažnju, poslije malo lošiji, 6/10.
------------- spartacus
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2018 u 19:10
|
Isto , ocekivao sam puno vise.
|
|