Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90466 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 04:31 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Narcos: Mexico (2018)Objavio: Stole Haringa
Tema: Narcos: Mexico (2018)
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 02:01
Narcos: Mexico (2018–)
Žanr: kriminalistčki, drama
Uloge:
Diego Luna, Michael Peña, Clark Freeman
Jezik:
španski
Radnja: Radnja serije se odvija u Meksiku i prati razvoj kartela Gvadalahare u
osamdesetim godinama. Serija se fokusira na dva glavna lika. Prvi je šef
Gvadalahara narko-kartela Feliks Galard (Luna), koji je ujedinio niz
manjih nezavisnih dilera droge u moćnu imperiju. Njemu će se pokušati
suprotstaviti agent DEA Kiki Kamarena (Pena), koji će se pokušati
inflitrirati u njegove redove, kako bi suzbio kartel iznutra. …
Objavio: VLL72
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2018 u 16:42
Odledao za manje od 24 sata sve epizode. Nešto slično kao Prison Brake prvu sezonu svojevremeno. Odlično urađena serija. Veoma dinamična. Prosto te tera da nastaviš sa gledanjem nakon svake sledeće epizode.
------------- Samo Zvezda!!!
Objavio: Freak37
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2018 u 19:02
Nema sta , vrh sezona !
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2018 u 23:42
Serija je obnovljena za 2. sezonu.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: VLL72
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 09:17
Očekivano, hvala na inormaciji. Ja sad završavam Narcos sezonu 2 i po mom mišljenju, dosta je bolje odrađen Meksiko nego Kolumbija. Verovatno je i do glumaca. Nadam se da će i u nastavku pogoditi sa glumcem kao sa Penjom.
------------- Samo Zvezda!!!
Objavio: bokidante
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2018 u 22:19
Bomba od serije! 10/10
Objavio: papiko
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 17:20
Odlicno treba odgledati.
------------- S'poljubcima do samara...
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2019 u 00:40
Odgledao sam prvu sezonu i odmah da napišem da jedva čekam drugu.
Bio sam skeptičan u početku jer sam se pitao kako e sve to izgledati bez baje koji može da parira Eskobaru. Vagner Maura je bio genijalan u svojoj ulozi i što se toga tiče, on je bar za mene, neponovljiv. Na moju filmsku žalost, kratko je trajalo moje druženje sa njim. Sa njegovom braćom po markoticima će biti drugačije. Oni su imali i imaju još uvek toliko krimosa koji tek trebaju da budu ovekovečeni na filmu. Najbolji dokaz je El Čapo koji je kroz prvu sezonu protrčao kao potrčko koji imalo ne skreće pažnju na sebe.
Autori serije su krenuli utabanim stazama prethodnika i to je bio pun pogodak. Razlika od kolumbijskog Narkosa se vidi samo u početku. Pedro i njegov kartel su počeli i završili sa kokainom dok su se Meksikanci prilagodili tržištu. Oni su počeli i završili sa marihuanom koja je bila posejana na 500 i kusur hektara. Moglo im se jer para vrti gde burgija neće. Političari su mudro ćutali i brojali pare dok su karteli jačali i pored njih kupovali i formirali svoju policiju i vojsku. Jačala je i famozna DEA koja osamdesetih godina prošlog veka nije bila u pelenama, bila je u embrionalnoj fazi. Bar im nije bilo dosadno jer su im kancelarije bile sprat više ispred striptiz kluba.
Više sam nego zadovoljan viđenim. Jedan od razloga je odličan izbor glumaca koji su protrčali kroz neki film ili seriju koju sam gledao. Izuzetak je svakako M.Penja u ulozi agenta Kikija.
Sve u svemu, preporuka.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 06:21
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2020 u 10:22
Sezonu 2 prevodi mirha 👍
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2020 u 01:33
Odlicno odradjena druga sezona.
Objavio: bokidante
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2020 u 10:08
Cijelu sezonu sam odgledao u jednom danu, meni je ovo vrh vrhova! +10/10
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 15.Svibanj/May.2020 u 20:53
Jedva odgledah drugu sezonu.Za razliku od prve(koliko toliko), ova S2, meni nema ama bas nikakvog sarma a zestina je tu jer jednostavno tu mora biti.Prva se mogla i lepo odgledati a sa ovim sam se stvarno mucio.EL CAPO je za ovo pojam brutalnosti i dinamike a Eskobara uz Vagner Mouru(jedna od boljih stvari sto pogledah u zivotu na tu temu), greh je i da poredim sa ovim.Da ne behu zadnjih par epizoda, razocarao bih se totalno.Diego Luna je "tanak" za ovo.Na prevodu HVALA, svakako.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2020 u 23:55
Obnovljeno za 3. sezonu
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: puppet_master
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2021 u 20:09
Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2021 u 16:45
Slaba potražnja za treću sezonu --------
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2021 u 02:41
Slazem se da je treca sezona losija od predhodne dve.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2021 u 13:52
Sezona 03, za mene licno, veoma prijatno iznenadjenje.U njoj se izaslo malo od rutine i nacina radnje a u odnosu na vec vidjeno.S03 je pod 1 DRAMA a onda sve ostalo.Da da, DRAMA, ali odlicno odradjena, gde vam nijedan lik u seriji nece biti dosadan i iritantan.S02 je nekako bila previse sirova, kao da je samo odradjena radi reda.Ovde svaki glumac daje sve od sebe.O svakom je prica interesantna, surovo i realno uverljiva gledaocu.Nema usiljenih i nepotrebnih rokacina i pucnjave, samo da bi iste tu bile i prividno kao drzale paznju gledaocu.Ima ih jos kako ali su one dozirane na taj nacin, da ova sezona bude bas lepo zaokruzena.Ljubiteljima akcije ovo moze zasmetati, no volite li stvarno dobru narko pricu u kojoj svaki lik ima svoje minute, minute kojima vas prosto povlace u taj neki kvarni svet u kojem skoro pa i nema pozitivaca, tako da i sami krenete da prozivljavate te nazovi njihove zivote.Mislim da je ovaj iskorak namerno uradjen a po meni i definitivno uspesan.Hvala na prevodima
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2021 u 14:11
dzindzin16 piše:
Sezona 03, za mene licno, veoma prijatno iznenadjenje.U njoj se izaslo malo od rutine i nacina radnje a u odnosu na vec vidjeno.S03 je pod 1 DRAMA a onda sve ostalo.Da da, DRAMA, ali odlicno odradjena, gde vam nijedan lik u seriji nece biti dosadan i iritantan.S02 je nekako bila previse sirova, kao da je samo odradjena radi reda.Ovde svaki glumac daje sve od sebe.O svakom je prica interesantna, surovo i realno uverljiva gledaocu.Nema usiljenih i nepotrebnih rokacina i pucnjave, samo da bi iste tu bile i prividno kao drzale paznju gledaocu.Ima ih jos kako ali su one dozirane na taj nacin, da ova sezona bude bas lepo zaokruzena.Ljubiteljima akcije ovo moze zasmetati, no volite li stvarno dobru narko pricu u kojoj svaki lik ima svoje minute, minute kojima vas prosto povlace u taj neki kvarni svet u kojem skoro pa i nema pozitivaca, tako da i sami krenete da prozivljavate te nazovi njihove zivote.Mislim da je ovaj iskorak namerno uradjen a po meni i definitivno uspesan.Hvala na prevodima
I naravno(progutah, ne rekoh), od mene preporuka ali to je vec valjda i ocigledno iz napisanog.
Objavio: Ciprijani
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 20:57
I za mene je treca sezona bas losa, nisam cak ni do kraja izgledao :(