Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Girl in the Spider's Web (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89930
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 11:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Girl in the Spider's Web (2018)
Objavio: Stole Haringa
Tema: The Girl in the Spider's Web (2018)
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2018 u 01:55

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjnocqt9bjcAhWEJ1AKHf_6A8UQFghaMAs&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt5177088%2F&usg=AOvVaw3B8TB0tbU4KU5kGoBpZudi" rel="nofollow - IMDB

Žanr: Kriminalistički, drama, triler https://www.imdb.com/genre/Western?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - Zemlja: SAD 
Režija: Fede Alvarez
Scenario: Steven Knight, Fede Alvarez

Glavne uloge:
Claire Foy ... Lisbeth Salander
Lakeith Stanfield ... Alona Casales
Sylvia Hoeks ... Camilla Salander
Stephen Merchant
Sverrir Gudnason... Mikael Blomkvist

Opis:
Kasno jedne noći, Blumkvista poziva poverljiv izvor, koji tvrdi da poseduje informacije od ključnog značaja za Sjedinjene Američke Države. Taj izvor je bio u kontaktu s mladom devojkom, izuzetnom hakerkom – hakerkom koja Blumkvista podseća na nekoga koga vrlo dobro poznaje. Implikacije su neverovatne. Blumkvist, u očajničkoj nadi da će dobiti priču za Milenijum, traži pomoć od Lizbet. Oni se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage.
Ona, kao i obično, ima svoje planove.

Odgovori:
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 03:36

Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 13:44
The Girl in the Spider's Web /prevedeno Što nas ne ubije, mada aj da ne ''sitničarimo''/, po viđenom trejleru, moćiće da se odgleda, ali naravno da to nije originalni Millennium i ovako i onako. Jer ipak je original original i kad je u pitanju lik Lisbeth Salander, ipak je Noomi Rapace svima prvo pred očima a ne Rooney Mara ili Claire Foy.. Isto tako, kad je u pitanju lik Mikael Blomkvista, pomislim na pokojon Michael Nzqvista (RiP), a ne na Daniel Craiga. Inače ima i mini-serija Milennium, za koju na žalost nema prevod. Ima 6 epizoda i traje 9h.

Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 22:01
BTW na danasnji dan je rodjen Michael Nyqvist /RiP/

Datum objave: 10.Studeni/Nov.2018 u 03:09

Igino pitanje je retoričko pitanje. Zbog para sve ovo rade, zbog čega drugog.

Jedan naš multimedijalni umetnik i mislilac (Renesansni čovek) je u jednoj rečenici opisao sve to. Napisao je "Uzećemeo vam sve i vratićemo se po ostatke".

Možda od svega ovog bude i nešto dobro. Ne znam dok ne pogledam film, kristalna kugla mi nešto trokira u poslednje vreme.LOL

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2018 u 21:30
Prijevod je najavio x200sx ⚡

Objavio: aleksayu
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2018 u 20:38

Solidno uradjen visokoprodukcijski film. Glavna glumica je ubedljiva.

Cista zabava, bez ikakvih umetnickih vrednosti za jednokratnu upotrebu.

Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2018 u 20:59

Ovo je inace cetvrti deo Milenijum trilogije od tri filma.

Objavio: pamzor
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 18:12
000

Objavio: Loki1973
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2019 u 10:35
Iznadprosjecan holivudski uradak. Za ubit vrijeme dusu dao. 7/10

Ovaj film je napravljen po cetvrtoj knjizi  o Lisbeth Salander, koju Larsson nije uspio dovrsiti jer je nazalost umro.
Te je knjigu dovrsio David Lagrecrantz, poznat po pisanju biografije Zlatana Ibrahimovica (nista lose ne mislim pod tim, samo navodim kao zanimljivost)

Nikako usporedivati s Millenium trilogijom, jer cete u tom slucaju biti razocarani. 
Ionako USA i EU verzije (bilo kojeg filma) nema smisla usporedivati, jer su to dvije razlicite skole i dva razlicita stila, a i europska verzija ovog filma ni ne postoji.

Ako koga zanima pravi Millenium, onda svakako pogledati svedske verzije. 

Objavio: Freak37
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2019 u 00:34
Nakon Milenijum trilogije , idlican film. I slazem se u potpunosti da ko nije gledao Mil. trilogiju nikako da ne gleda Holivudsku verziju vec Evropsku .

Objavio: bokidante
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2019 u 20:47
Od mene 7/10

Objavio: Diana0000
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 21:11
ja bih dala istu ocjenu kao i gornji komentatori, 7/10.
a to je, obzirom na poplavu šund filmova, danas prilično puno

Objavio: BOSKOVIC964
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 21:27
Odličan film treba pogledati

Objavio: sasadinic
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 22:16
Dobar film. Ima par scena koje nisu nimalo realne ali vredi pogledati

Objavio: zvonko3333
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 22:25
Ocena 6/10

Objavio: amir.mira
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2019 u 21:28
film vredan pažnje za odgledati, ne razmišlaj te...

Objavio: boron
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2019 u 14:59
Americko sranje od filma kao i pokusaj amerikanizacije prvog filma iz edicije Milenijum sa Denijelom Kregom.Plitko, jako plitko, providno bez ikakvih glumackih bravura uprkos odlicnoj glumici.Unakazili su svega sto su se docepali a sto je poteklo iz evrope!Americki bulls shitSteta.Nisam imao zivaca da odgledam ovu glupost do kraja.AngryAngryAngryDeadDeadDead ( ko je citao knjige Milenijum trilogije zna o cemu pricam)

Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2019 u 15:52

Ne slazem se film nije sranje i nije cisto americki film.

Prvi deo , koji su radili Ameri kako rimejk prvog dela trilogije je uradjen sasvim zanatski dobro i nije los.

Datum objave: 13.Travanj/Apr.2019 u 23:52

Odgledah peti i poslednji deo koji se nadovezuje na izvornu Milenijum triologiju. Pomenuta triologija je sve ono što ovaj film nije, čistokrvni nordik noar u svom najboljem izdanju. Nedostaje ona mračna i turobna atmosfera koju tako dobro upotpunjuje skandinavsko podneblje. Ono što povezuje ovaj, nadam se poslednji nastavak, su likovi i spoljna fasada. Sve ostalo je ispod proseka i nije vredno pomena osim dobre internacionalne ekipe u kojoj sam primetio tuzlanskog transvestita Andreja Pejića. Glumcima svaka čast, svaka čast i redutelju Fede Alvarezu koji nije izneverio očekivanja investitora kad je snimio film koji kao da je izašao iz priručnika "Kako iscediti suvu drenovinu". U startu je pokazao šta me očekuje i kuda ova muževina vodi. Od Lisbet je napravio maltene Marvel, DC (dopisati po želji) superjunaka koja na početku skače sa visine i nepovređena nastavlja da trči. I tako tokom celog filma osim Roki epizode kada heftarica vida rane junačke.

Sve u svemu, još jedno amerikanizovano skrnavljanje i rasprodaja Larsonovog leša koji nije stigao da završi svoj opus. Smrt ga je sprečila da napiše svih deset knjiga kojim bi zaokružio svoju priču o Lisbet Salander. 

Objavio: dulezuban
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2021 u 23:41
Film može da se gleda i nije loš. Moramo da shvatimo da postoje tri dela od zamišljeni 10. Stig je umro a ostalo je ne Stig. Žao mi je, Stig nije živ.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2021 u 23:49
wot d fak iz dis. Milenijum bez Noomi? Ajte molim vas... Kako to može valjat, mičite mi to s očiju.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2021 u 18:58
Gledaću ga jer ga je radio po meni vrlo talentovani Fede Alvarez (iako mi je trenutno daleko primamljivija za pogledati njegova serija "Calls").

Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2021 u 19:51
Ne pada mi na pamet da ovo gledam.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk