Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Predator (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89657
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:07
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Predator (2018)
Objavio: Stole Haringa
Tema: The Predator (2018)
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2018 u 02:36

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwipq_LN0fzbAhVG_KQKHTOgAycQFgg8MAE&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt3829266%2F&usg=AOvVaw2ZYEyoUA2wc62t_ZsncaJB" rel="nofollow - IMDB

Žanr: Akcija, avantura, horor https://www.imdb.com/genre/Western?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - Zemlja: SAD 
Režija: Shane Black
Scenario: Fred Dekker, Shane Black

Glavne uloge:
Yvonne Strahovski ... Emily
Olivia Munn ... Casey Bracket
Jacob Tremblay ... Rory McKenna
Thomas Jane ... Baxley

Opis:
Iz udaljenih prostranstava svemira nazad u uličice predgrađa, lov se vraća kući kroz eksplozivno unapređenje Predator serijala Shanea Blacka. Sada, najsmrtonosniji lovci u svemiru su snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada pre, genetski unapređeni DNK-om drugih vrsta. Kada mladi dečak slučajno aktivira njihov povratak na Zemlju, samo će tim bivših vojnika i profesor hemije moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Odgovori:
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2018 u 02:17

Datum objave: 01.Rujan/Sep.2018 u 04:27

Objavio: mega games
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2018 u 17:18

-------------
http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Objavio: VLL72
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2018 u 22:43
Upravo se vratio iz bioskopa sa premijere :-) Efekti odlični, priča tanka i nerealna totalno. Ko pogleda shvatiće. Preteruju, mada me ne iznenađuje da ne znaju da misle kad mogu da guraju takve scenarije. Ima taj glavni nelogični deo, drugo je manje više dobro urađeno. S obzirom da sam veliki fan filmova o Predatoru, ne mogu da budem potpuno nezadovoljan. Dugo sam čekao ovaj film ali nisam oduševljen. Ne mogu da otkrijem potpuno zbog čega jer bih upropastio drugima film.

Objavio: beogradski
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2018 u 10:33
Ja sam jos od pre video trejler i mislim da ce to biti ok. A IgaBiva, zabravio si da napomeš da u ovo filmu i igra Thomas Jane ( Thomas Jane ).

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2018 u 11:12
Lepo objašnjeno. Ja kao veliki fan SF i Predator franšize smatram da su poprilično zatupljeni tamo preko bare kad prodaju maglu po ko zna koji put. Ima toliko ne logike u filmu da to boli i rupa u filmu kao u Emmentaler-u. Glavni glumac prilično iritantan lik. Vredno pomena, efekti i borba Predatora. Glavni motiv dolaska prvog Predatora na Zemlju je tragikomičan! Kosi se sa logikom i zdravim razumom. Ne bih dalje da iznosim detalje i kvarim film koji je ipak dugo čekan kod svih ljubitelja SF i vredi ga pogledati bar zbog efekata.

Objavio: Wolkomiritza
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2018 u 20:17
Znači gledamo prvi deo, opet !!!

Objavio: kulin ban
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2018 u 20:28
a onda vjerovatno uskoro očekivat i nastavak sage predator vs. alien

Objavio: insideman
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2018 u 20:45
Deadpool je pokrenuo novi holivudski talas, dodavanje h(T)umora svakom filmskom uniuverzumu. 

Objavio: милка-гогић
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2018 u 02:10
Лоша прича, лоши дијалози...

Objavio: srecko-cabraja
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2018 u 15:40
Nije toliko loš film, bezveze je popljuvan.Nije Oscar ali je zabavan.

Objavio: dejca
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2018 u 15:07
Originalno postovano od strane insideman insideman piše:

Deadpool je pokrenuo novi holivudski talas, dodavanje h(T)umora svakom filmskom uniuverzumu. 
E jbg. da bi mogao da razumuš humor iz Deadpool-a moraš i sam da budeš duhovit, ovako ne vredi ni da ti dalje objašnjavam... Cool

Objavio: protopik
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2018 u 15:32
ideš pogledati eventualno se zabaviš i zaboraviš..............

Datum objave: 24.Rujan/Sep.2018 u 01:07

Moraću da sačekam prevod ili da skoknem do najbližeg bioskopa. Nije daleko, 80 i kusur kilometara.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2018 u 15:32
Ovo je već izašlo? Kako god, gledaće se.

Objavio: chiba
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2018 u 15:37
Da vidim i to čudo.

Datum objave: 25.Rujan/Sep.2018 u 16:57
Originalno postovano od strane chiba chiba piše:

Da vidim i to čudo.

Slažem se.

Prvo počne dobro, onda počnu blesavljenja kao da smo svi idioti, a na kraju se sve završi na smetlištu neispunjenih obećanja.

Kratak opis svega onog što nam serviraju filmadžije poslednjih godina.

Opet, ne može se znati dok se vidi i ovo čudo.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2018 u 17:06
Prijevod je najavio MaurinhoRi ⚡

Objavio: osman2510
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 08:50
Pa, nisam neki fan ove franšize, ali mogu reći da su se malo pogubili u ovom filmu. Ovo zapravo nije niti komedija, a niti horor, već bi trebalo da bude neka vrsta parodije. Ako sam dobro shvatio namjeru. Samo, problem je da je "malo" preforsirano, tako da je otišlo "mnogo previše" u neku vrstu morbidnog, ali nimalo simpoatičnu, već krajnje odvratnu i bolesnu. Razumijem valjda šalu i komediju, ali ovdje su šale toliko (nerealno) nabacane od početka do samog kraja da potpuno kvare tok filma i čine ga nepovezanom cjelinom, nemogućim za neko normalno praćenje i uživanje u njemu. Film prosto kao da nema nikavih tabua, a likova je previše i ni do kog ti zapravo nije stalo, kao ni do filma samog.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 11:26
Slažem se sve sa osmanovim predhodnim komentarom jer je ovaj film stvarno takav, napravili su previše glupih komičnih scena a to im nije trebalo u ovom filmu. Nije loše a ni fantastično, preporuka i ocena od mene 6/10.

Datum objave: 14.Studeni/Nov.2018 u 13:51
Evo posle dva meseca dopuniću komentar jer je svaki fan franšize odgledao film do sada sigurno a ko nije, nek ne čita dalje! 
Čist idiotizam i vređanje intelekta čoveka mora biti sledeće: Predator beži od svojih i rizikuje sve da bi pomogao čovečanstvu, dostavljanjem super oružja kojim bi se ono moglo spasiti od njegove vrste!!! 
Pa ovo je sprdnja!!!Ludilo mozga. Pa da li su oni tamo preko bare baš toliko ograničeni!? Zar je toliko malo talenta tamo prisutno, bar u domenu pisanja scenarija i produciranja istih!? 
Po meni je i glavni glumac promašen potpuno. Ne bih se bavio ni usoljenim humorom i drugim rupama iz priče...Valjda je dovoljno to što logike nema tamo gde treba da bude. Šuplje skroz od starta.

-------------
Samo Zvezda!!!

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2018 u 00:45

Odgledao sam ovo čudi i još uvej ne mogu da ukapiram šta sam to gledao. Mislio sam da je film Predators (2010) dno u čijem su se mulju podavile filmadžije koje mogu nauditi franšizi. Prevario sam se jer me je ovo što je servirao Crni Šejn ostavilo bez teksta. Za ovo što je uradio nema opravdanja niti izgovora "Nisam znao, mame mi mile". Crni Šejn je imao svoju ulogu u prvom Predatoru, znao je šta je bila Mektirnanova ideja kad je snimao film koji je bio zamišljen kao okršaj Ramba kome se na putu našao Terminator ili Alien. To što nije znao je upropastilo film, nije znao ni da napiše ni da realizuje scenario. Rezultat je film sa scenarijem i režijom koji su napisala ona dva nedotupavna Predatorova gmo džukca za publiku koja nije prevazišla Teletabise. Crni Šejn je bukvalno uništio sve čega se dotakao, nije ostavio čak na uspomenu na prethodne Predatore koji su nevidljivi dobro skakali poput Tarzana po gradu i šumetinama. Bili su nepoznanica, misterija, nevidljiva smrtonosna sila. Šejnov gmo Predator je poput njegovih pasa, velik i toliko tup da se ne krije već špacira kroz narod koji slavi Noć veštica. Taj deo je šatro trebao da bude smešan i urnebesan a bio je najgori deo filma koji je bar svojom dinamikom trebao da bude zanimljiv i nepredvidljiv. Crni Šejn je i tu promašio kao što je promašio sve ostalo. Njegovo viđenje Predatora Prometeja koji ljudskom rodu ne donosi vatru već nešto nedefinisano i nedorečeno nije ništa drugo nego neuspela kopija onog što je započeo čika Ridli Skot u Prometeju (Prometheus).

Sve u svemu, Crni Šejn se pogubio i u vremenu i u prostoru. Ovo bi moglo da ima prođu pre 40 i kusur leta i tad bi bio jedan u moru prosrčnih filmova. Danas je ubedljivo na dnu na kom caruju raznorazni Transformersi i slični filmovi za decu i nedoarsle, mada mislim da ovo i nedorasla, seda deca, ne bi mogla svare.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2018 u 19:30
Film je gola voda. Nista bez starog dobrog Arnolda....

Objavio: adm1r
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2018 u 19:51
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Film je gola voda. Nista bez starog dobrog Arnolda....

Misliš: "Film je stara voda. Ništa bez golog Arnolda."?

Šta ti znaš o Predatoru?

-------------

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2018 u 16:37
Znam da mu se mati kupa gola !!!

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: adm1r
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2018 u 16:51
Ah, gluho bilo i ćoravo! Kupa li mu se mati i u filmu gola da ga odgledam?

-------------

Objavio: MARIN88
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 17:14
Shane Blacka i Fred Dekkera bi tribalo tužiti!!!  axe
Ovo mi izgleda na sprdačinu. Doslovno kopija filma Iron Sky.  AcaNholivud
I kakav je ono kraj filma?! Budaletina je sve živo ubacila iz ostalih ''popularnih'' filmova.  facepalm

Smeće 2/10 yikes , Predator vs Predator!!!
  rip

Objavio: robin12345
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2018 u 18:18
katastrofa po svemu...ovo je film katastrofeLOL

Objavio: alex dilach
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2018 u 20:42
Za razliku od Osmana2510, ja sam veliki fan ove franšize. Zato me još više boli činjenica da je čovek 100% u pravu. Razočarenje na kub!

Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2018 u 21:57
Bolje bi mi bilo da sam još jedanput pogledao predatora iz 1987, nego ovu katastrofu od filma! Od mene 2/10

Objavio: papryka
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 12:23
koja sranjčuga od filma, ma i mislio sam prije gledanja da je govno ali da toliko ipak nisam....uzalud potrošeno vrijeme.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 12:29
Boyd Holbrook is an American actor and fashion model. Ovaj lik je još jedan veliki promašaj u ovom filmu. Mučno ga je gledati kao glavnog glumca. Evo sad npr se mučim sa Narcos serijalom zbog istog.

-------------
Samo Zvezda!!!

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2018 u 17:14
Promasaj, katastrofa....LOL

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: tantal
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 13:36
Ma ne zelim nista da kazem.Zbog nacina na koji se prednodnici izrazavaju.Molio bih da se ubuduce ovake bedastoce cenzurisu.Nisam andjeo,psujem i ja.Ali vodim racuna pred kim i u kakvim prilikama.Ovo je zaista sramota.

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 13:47
Originalno postovano od strane tantal tantal piše:

Ma ne zelim nista da kazem.Zbog nacina na koji se prednodnici izrazavaju.Molio bih da se ubuduce ovake bedastoce cenzurisu.Nisam andjeo,psujem i ja.Ali vodim racuna pred kim i u kakvim prilikama.Ovo je zaista sramota.
Koristiš množinu a samo je jedan komentar sa psovkama! Obrati pažnju malo bolje. Činjenica je da je film dugo čekan od fanova franšize i da je dobar deo istih, bar ogorčen. Ja npr. Vređa intelekt velikoj većini ljudi filmski scenario. +nazovi gluma pride glavnog lika i ne samo njega. Bedno.

-------------
Samo Zvezda!!!

Objavio: tantal
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 14:11
A sta ako sam i ja ogorcen.I kazem: ogorcen sam,lose,glupo,veze bez i tako blize i dalje i izostavim sve "ono" ostalo.I ja bih bio srecan da je film mnogo bolji.Zar to nije dovoljno.Uostalom drugi film je iz 1999 god. mnogo gori od ovoga.A onaj iz 2010 god je bio katastrofa (da ne pominjem sve one gluposti Tudjini protiv Predatora 1,2)  I taj jedan prosti  komentar je dovoljan.A kao nisi video na ovim stranama ranije slicno i isto izrazavanje? Pa mi odmah posle par min. odgovaras.Ma hajde.Omakne se coveku psovka,ljudi smo gresimo.Ali u jednoj prostoj recenici od 10 reci 5-6 prostih reci.E pa bas i nije neki ni fazon ni fora.

Objavio: Freak37
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 14:34
Nadao sam se da ce posle Alian vs Predator , na red doci deo u kojem cemo as uzivati . Ne znam sta se desilo , ali je nedopustivo od Predatora napraviti film koji ozbiljno konkurise za zlatnu malinu u svim kategorijama , plus kategorija najgori nastavak nekog filma.

Objavio: osman2510
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 15:29
@ tantal

pa, ne znam sad...
zar drugi deo nije iz 1990. godine sa Deni Glaverom?
taj mi je takođe ostao dobar u sećanju.
ne znam da sam ga gledao ponovo posle,
već sam otad kad je izašao.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: dario-grille
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2018 u 23:21
Kakva sprdnja od filma

Objavio: shabi
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2018 u 23:38
Ako neko ocekuje "filmcinu" onda ne gledajte, ali posto je zadnjih par godina Hollywood u fazonu da se samo zaradi na beskrajnim nastavcima Sci-Fi klasika, preporuka je - zaobidjite :(

Objavio: Vladika
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2018 u 00:10
AcaNholivud    facepalm    pegla       Proslo je puno vremena od prvog predatora... i kako vreme prolazi i dolaze neke nove verzije i neka nova "povezivanja"... imam utisak kao da se trude, ali BAS trude da naprave sto gluplju varijantu. Negde sam procitao komentar na ovu najnoviju verziju, gde doticni gledalac rece... 'bem ti film, koji zelim da se sto pre zavrsi (mucenje).

-------------
Vladika

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2021 u 20:30
Ponovih gledanje.Zao mi je ovoga jer je Sejn Blek napravio sprdnju.OK, neka se snima i dalje ali sa bar malo ozbiljnosti.PREDATORI to svakako zasluzuju.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk