Bad Samaritan (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89346
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 21:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Bad Samaritan (2018)
Objavio: dmtl
Tema: Bad Samaritan (2018)
Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 06:59
|
Prilično dobar film, po meni zaslužuje ocjenu barem 7 ako ne i više.
I ne bih ga opisao kao horor.
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 00:40
|
Prijevod je uradio adm1r 👍
|
Objavio: inge666
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 01:24
|
Baš mi se svidio film, jako zanimljiv, i da slažm se sa @dmtl nije baš horor.
|
Objavio: LesaRad
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 01:47
Zato je i solidan, što nije horor. Samo nemojte da počnete k'o oni na negledalici, "dobar film, al' nema tu horora" :P Jok, treba nam neko koljačko đubre.
Film je triler, sa elementima strave.
|
Objavio: alex-din
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2018 u 14:30
|
Film je u maniru "kako mali Perica zamišlja triler". Očajna priča, radnja i situacije, katastrofalan kasting glavnog glumca (i njegovog drugara), gomila nelogičnosti i rupa koje su tu da zgodno omoguće dalje odvijanje radnje, i nepregledan niz klišea koji su bolje upregnuti u podjedanko generičnim i lošim drugim trilerima. Jedino što malo vadi stvar je Dejvid Tenant, pre svega zahvaljujući svojoj urođenoj opi*enosti, ali baš zbog toga njegov lik u filmu deluje kao da nije sa iste planete a kamoli iz istog filma.
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 11:45
|
Mene je film ugodno iznenadio! 7,5/10
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 09:03
Pa, onako. Nije loše, ali malo previše razvučen tamo-vamo, a s druge strane, ako ćemo iskreno, i dalje ima dosta rupa. Ipak, vrijedi pogledati. Ocjena, realno ne više od 6,5, a i to je previše. Negativac je jedini poznat i on jedini drži napetost i uzbuđenje čitavog filma, dok glavni lik pomalo odvraća. Ali opet veoma dosadno i nepotrebno zapetljana i nerazrađena priča.
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 09:09
|
Potpuno potpisujem prethodni komentar. Ne bih da kvarim nečije oduševlhenje filmom, ali negativac jedini nosi film, ostalo je bespotrbna igra mačke i miša s mnogo rupa.
|
Objavio: Diana0000
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:11
|
nije loš, al nije ni nešto posebno. moja bi ocjena bila 6/10
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 23:05
Objavio: deklica
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 19:06
Uh, previše dobrih komentara, a film je realno glup, loš i predvidljiv scenario, sa milion rupa, nebuloza, lošom glumom, ne zaslužuje ocenu preko 5,5... Nema veze sa hororom (koje inače ne volim), jedino ako se za strašne scene ne smatra iznenadno pojačana muzika i uletanje osobe u kadar, dakle klasičan triler, bez neke napetosti jer je sve jasno od samog starta... Da li su nam to danas baš toliko pali kriterijumi?
|
Objavio: protopik
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2018 u 08:22
Objavio: smuti
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2018 u 18:58
|
Šta pričate, meni je film odličan.. odlična priča pravi triler.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2020 u 16:50
|
Odlican film. A Robert Sheehan je cudan
|
|