Safe (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89229
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 19:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Safe (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Safe (2018)
Datum objave: 18.Svibanj/May.2018 u 19:24
Odgovori:
Objavio: tachijana
Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 18:44
|
Prve dve epizode dobre...nadam se da ce tako biti i do kraja serije
|
Objavio: Zivan
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 18:58
|
Zzoe, hvala puno za odlicnu seriju Safe. Nadam se da ne odustajes
|
Objavio: drakic
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 17:20
Sve sve, ali "teenagerkom"...  Dalje nisam ni citao, nemam ni volje ni zelje.
------------- Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim! http://www.fenix-igma.rs" rel="nofollow - Visit me!!!
|
Objavio: baho
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 17:47
Sad si nam nasekirao Robina... Neće moći spavati jer nisi čitao...
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 17:49
Potpuno si u pravu, između tinejđerka, teenagerka, adolescentica ( wiki ), maloljetnica (najispravnije), izabrao sam nezgrapno teenagerka. Adolescentica mi previše zvuči medicinski, maloljetnica mi previše zvuči kao u zakonskim okvirima. Između nepravilne verzije engleske riječi teenager i izvedenice tinejđer, izabrao sam ovu prvu. Bilo bi jednako nepravilno izabrati i ovu drugu. No ono što sam htio reći može pročitati svatko iole dobronamjeran, što ti ovoga puta nisi...
|
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 17:50
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 17:55
A ja sam fakat čitao (možda ti to ipak malo donese sna, ko zna... )
I baš ono što si napisao, prvo se pitam "Čekaj, zar nije juče pisao ovome?"... A onda vidim drugi glavni lik, ipak malo drugačiji naziv. A onda i pročitam to... Kako god, onu prvu (Save Me) ću vjerovatno pogledati, na tvoju preporuku, a ovu, moguće. Zašto da ne?
|
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 18:11
A gle Baho, tu su stvari bar naočigled jednostavne. "Save me" je za ljude sklone više dramatskome izričaju, a "Safe" je pak za ljubitelje akcije i krimića nešto više gledljiva. No stvar je ukusa, nećeš pogriješiti ako pogledaš obje, jer nisu šrot. Svaka ima svoje trenutke...Meni je zeru (ooops, sada će biti val kritika ) bolja ona prva " Save me", većini mislim bude bolja druga, ima više tempa...
|
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 18:13
drakic piše:
Sve sve, ali "teenagerkom"...  Dalje nisam ni citao, nemam ni volje ni zelje.
|
|
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 18:15
|
A i ja često spadam u manjinu, tako da mislim da će mi biti bolja prva... Mislim, čitao sam šta si pisao i definitivno mi je ono prvo primamljivije. Ali svakako uvijek se obradujem nečemu dobrom od Britanaca (a i ostataka Europe)...
|
Objavio: VLL72
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2018 u 13:44
Odgledao pre svega zbog Deksa . Vrhunska serija sa samo jednom malom rupom u scenariju, inače izvrsna čista 10 bi bila. Završna epizoda bi trebala da bude reper kako sve lepo objasniti hronoloski bez smaranja, gotovo u sekundi. Vrhunski izvedeno. Od mene TOP preporuka, pravi je triler u pitanju. Čak kao retko kada nisam ubrzo pogodio ko koga i zašto . Od mene veliki za ekipu koja je ovo realizovala. Video sam da je Deks bio i izvršni producent, jedino mi je bilo čudno da je britanski projekat u pitanju ali verovatno je privučen dobrim scenariom. Ako neko zna više o tome neka nas prosvetli.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2021 u 17:57
|
Odlicna serija sa ''Dexterom'' ( Michael C. Hall )
|
|