Robin Hood (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89091
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Robin Hood (2018)
Objavio: Black Raven
Tema: Robin Hood (2018)
Datum objave: 05.Svibanj/May.2018 u 11:52
|
Ovo će biti najčudniji Robin Hood koji je ikada snimljen. Ne znam zašto još snimaju ovakve gluposti jer ovaj film i na trejleru izgleda čudno i glupo.
|
Odgovori:
Objavio: lale22
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2018 u 22:14
|
čim sam počeo čitati recenziju odmah sam znao tko ju je napisao po običaju kod IgaBiva ni jedan film ne valja ništa osim naravno onih filmova od 50-tih do 70-tih godina prošlog vjeka koje neće nitko gledat ne znam uopće zašzo se to i prevodi tko te gluposti gleda
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2018 u 22:39
Bar po traileru - ovo bi vredelo pogledati, pa oceniti.
Scene me pomalo podsećaju na GoT, kostimi očigledno moderniji, oprema za razbijanje demonstracija, matrix slow motion, i nekoliko stvari koje me baš podsećaju na neke ranije filmove i igrice... Prince of Persia: The Sands of Time (2010) npr. isto matrix pokreti, kao i u "300" ili u "Stalingrad"-u.
Očigledno je da ovo nije baš copy paste klasičnog Robina Huda koga verovatno niko ne bi gledao jer je odavno ispričana priča.
Kvalitet ovog filma, vrline i mane... videćemo. Možda je IgaBiva u pravu.
* možda ga čak i ne treba upoređivati sa ranijim filmovima već gledati posebno i bez predrasuda kao subotnju zabavu u ovom žanru.
------------- https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">
|
Objavio: mahoni
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 21:51
|
Kad odgledah trejler zbunih se. Meni više liči na "Assassin's Creed" sa scenografijom koja naginje evropskoj. Naravno, gledaćemo, pa ćemo da kažemo. P.S. Nekako imam osećaj ako bude modernog filma o srednjevekovnim vitezovima videćemo čudo.  
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2018 u 22:14
mahoni piše:
Meni više liči na "Assassin's Creed" sa scenografijom koja naginje evropskoj.
| That's the One. My thoughts exactly.
------------- https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2019 u 14:01
|
Kao što sam i očekivao, veoma loše uradjeno. Predmeti iz 20 veka se vide na svakom ćošku (jednostavno prevelika promena), a to je samo početak još većih gluposti. Ne znam šta su stvarno želeli da urade sa ovim filmom, ali ovo je ispalo gore i od parodije. Preskočite film, ne vredi vremena. Ocena od mene 3/10.
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2019 u 12:32
Upravo ugasio na pola filma. Potpuno nepotreban film, a i negledljiv. Ne znam sta da kazem. Jako lose. Ne mogu reci nista pozitivno u vezi filma. -4/10. Da, negativno 4.
-------------

|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2019 u 19:28
Ja ne znam odakle tebi ideja da gledas ovo kad ovo nije tvoj fah.
Ja sam po trejleru obecao sam sebi da ga necu gledati i osno' sakom o sto' .
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2019 u 19:53
Hebiga, navuk'o me trejler. Robin ličio na onog lika iz igre Thief, pa sam poletio. Film je toliko loš da mi se i gripa spontano povukla. I virusi se raybježali iz mene. Tako da barem neko dobro od svega toga.
-------------

|
Objavio: tantal
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 13:07
|
Zaista, po meni nepotrebno bacene pare.Moglo se za toliko love snimiti nesto malo bolje.
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 13:42
tantal piše:
Zaista, po meni nepotrebno bacene pare.Moglo se za toliko love snimiti nesto malo bolje. |
Moglo se i janje ispeci,dvije gajbe piva,samo da ne idu za film.
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: tantal
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 13:49
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 17:42
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 18:38
Odoh negde da se sakrijem.... jer je meni OK film... msl nisam nista ocekivao od filma, pustio film,mozak na pasu i tjt. Ok, odlepio sam u nekim trenucima, film za publiku do 12 godina, a ja mentalno imam 13..tako da, generalno je OK.
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Objavio: Master Yoda
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 20:30
|
Obično kad naiđem na ovako loše urađen film, pokušam da ga sagledam sa neke komične strane. Međutim ni to nije pomoglo.. 1/10
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2019 u 01:03
|