Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pacific Rim Uprising (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88648
Datum ispisa: 16.Srpanj/Jul.2026 u 16:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pacific Rim Uprising (2018)
Objavio: Lazarus74
Tema: Pacific Rim Uprising (2018)
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:34
prvi deo je bio odlican i on spada u nekolicinu filmova koje cuvam i volim da gledam. a za drugi ce vidimo,obicno svaki sledeci je gori.

Odgovori:
Objavio: insideman
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:48
Jedna poruka je obično dovoljna, ostale su za izbrisati 

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 15:42
Opet hroničan nedostatak kreativnosti i originalnosti, razvlačenje kora za pitu.
Inače ni PR iz 2013 me uopšte nije impresionirao kao ni većinu ljudi.
Biće ovo franšizica teška, samo da menjaju glavne likove, da ne mešamo nastavke.
A radnja - pa u tom fazonu, kao LP ploča u krug.

Pacific Rim Uprising (2018) - pišanje niz vetar.     

Objavio: papiko
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 19:08
Unace pisem pozitivne komentare.
AHAHHAHDeadStarSmileClapClapClapCry pokusao sam cak iz treceg puta da odgledam film i nesto nejde 
, hahahaha.
Piranje je zasto?

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 01:23
Prijevod je najavio Velo_7 ⚡

Objavio: Cufta1989
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2018 u 10:37
Prvi deo sam pogledao 3-4 puta i ponovo bih mogao.Nastavak sam gledao sinoc u bioskopu,iskreno nisam skoro gledao losiji film.Uzasno je napisan i prepun dece,pogledas film i posle nedelju dana i ne secas se da si ga pogledao uopste.Realna ocena 3,5-10

Objavio: stipica-kljuce
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 09:42
I prvi dio sam brzo zaboravio. Sad kad gledam klipove po youtube-u, čak nisam siguran da sam prvi film uopće gledao do kraja. Što je totalna rijetkost jer volim SF i vrlo sam pristran i subjektivan. Vanzemaljci su nas uništavali jer nas vanzemaljci uništavaju. Nisu željeli naše resurse niti su nas jeli, no željeli su se tući s nama. Ne vidim dramu u tome, nego sportski event, a bez ljudske drame ili neke dublje filozofije se ne može snimiti dobar film. Kao što su Interstellar ili Odiseja. Pogledat ću i ovo jer je dosada nekad okrutnija od lošeg filma. Ili onog plitkog i površnog.

Objavio: tantal
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2018 u 12:51
MSiguran sam da ovaj film preskacem.Prvi sam gledao do pola.

Objavio: zvonko3333
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 11:17
Ocena 4/10

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 02.Svibanj/May.2018 u 23:05
Treba zvati Optimusa Primea da ih pobije sviju koliko su dosadni i nezanimljivi.

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 02.Svibanj/May.2018 u 23:50
Nemoj tako. Optimus je miroljubiv. Megatron će njih da sredi. LOLLOLLOL

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 08.Svibanj/May.2018 u 20:40
Ocena 3/10.

Objavio: bokidante
Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 19:30
2,5/10

Objavio: Black Raven
Datum objave: 21.Svibanj/May.2018 u 18:30
Reditelj Steven S. DeKnight je pre ovog ostvarenja režirao samo serije (samo 7 epizoda) tako da nije ni čudno što je ovo loš film. Film je celokupno loše sklopljen počev od scenaria, izbora glumaca, pa sve do dosadnih scena borbi, i kad na sve to dodate i lošeg režisera onda ne može da se očekuje neki spektakl od filma. Prvi deo je režirao oskarovac Guillermo del Toro a ovaj drugi deo režiser početnik Steven S. DeKnight i to je najveća greška ovde, jer trebali su ipak ponovo da režiju prepuste G.del Toru i film bi verovatno bio mnogo bolji. Veoma loš film, prvih sat vremena veoma dosadan film a tek pred kraj filma ima malo zanimljiv scena ali sve je to nedovoljno za bolju celokupnu ocenu. Ocena 3,5/10

Objavio: deda vlada
Datum objave: 24.Svibanj/May.2018 u 18:50
solidan sadržaj ali malo naivan. Efekti korektni. 4/10

Objavio: Freak37
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2018 u 13:41
Nastavak koji ce se brzo zaboraviti !

Objavio: gtitiev
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:39
Razočaravajuće. Izbor glumaca je očajan, priča je katastrofalno loše napravljena, akcija je daleko iza odličnog prvog dela. Dugo sam čekao nastavak, ali (srećom) nisam previše očekivao, tako da sam sebe poštedeo još većeg razočarenja.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk