Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

My Boss’s Daughter

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=885
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 09:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: My Boss’s Daughter
Objavio: tlisak
Tema: My Boss’s Daughter
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2003 u 21:24

Dajte ljudi titlove za ovaj film!!!  25.0 fps, 2cd-a

Ajde ak neko nađe nek odgovori na ovaj post!

Pozdrav,

Tomo  

Odgovori:
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2003 u 00:30
Jel uopće netko cuo za taj film? Ja nisam ali ga imam doma i nemogu nać titlove a nije mi gušt gledat bez titlova!

Objavio: jopps
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2004 u 18:59

zamolio bih ako ko ima titl za ovaj film(My Boss's Daughter) da mi posalje na mail mailto:jopps@net.hr - jopps@net.hr ili ako zana odakle da ga skinem da napiše. thanx

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 00:22

(Poruka adminu: nemoj ovo micat nek ljudi vide ko gleda na 7-8 str.?) zamolio bih ako ko ima titl za ovaj film(My Boss's Daughter) da mi posalje na mail mailto:jopps@net.hr - jopps@net.hr ili ako zana odakle da ga skinem da napiše. thanx 

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 12:40

Ni ja još nisam našao ovaj titl, pa ako netko ima,...

jopps ako je tema za 7 strani dovoljno je u napraviti svoj post u njoj i biti će na prvoj!

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 15:03
Znam da će doć na prvu ali si ti spojio moju novu poruku sa svojom starom i sve je otišlo nazad. Puno ljudi traži ovaj titl valjda će nešto bit. Naša sam na slovenskom al mi to ništa ne vrijedi..

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 15:13
i da posla sam vam titl za dumb&dumberer when Harry Met Lloyd niste ga stavili..

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 15:21

oopps Nisam skužio da ste titl nazvali skraćenim nazivom..

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2004 u 21:42
Pa kao što pravila kažu ne otvaraj temu ako već postoji tema sa istom tematikom, u ovom slućaju sam ja otvorio prvobitnu ali avaki dan preimenujem ili premjestim minimalno 3/4 teme, posta jer da nije tako vjerujem da bi ubrzo nastupilo rasulo. Po tvome bi za sada postojale već tri teme sa nazivom "My Boss's Daughter" pa sad zamisli da za svaku temu postoji ista situacija

Objavio: djoe 1
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2004 u 16:22

IMAŠ NA DVD BOXU ALI NARAVNO NE NA HRVATSKOM PA PREVEDI I STAVI NA STRANICU "HVALA"

ŠALA MALA ALI NEKO BI TO I MOGAO ?????????

USPUT JEL NEKO IMA TITL ZA "you stupid man"

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2004 u 16:58

Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

Pa kao što pravila kažu ne otvaraj temu ako već postoji tema sa istom tematikom, u ovom slućaju sam ja otvorio prvobitnu ali avaki dan preimenujem ili premjestim minimalno 3/4 teme, posta jer da nije tako vjerujem da bi ubrzo nastupilo rasulo. Po tvome bi za sada postojale već tri teme sa nazivom "My Boss's Daughter" pa sad zamisli da za svaku temu postoji ista situacija

Stari kužim te o čemu pričaš ali mi se nije dalo stranicu po stranicu gledat jer kad sam napisao točan naziv filma u "traži" ništa nije izbacilo i evo sada sam ponovo uzeo copy-paste naziva teme koja očito postoji i stavio na "traži" i ništa na sve 3 opcije traženja (ili treba nekako drugačije tražit?) tako nemoj puno prigovarat.

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2004 u 17:13

I reci mi jel moguće neke druge "osjećaje" dakle smiješke itd. ubacit u poruku koji nisu ponuđeni ovdje

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2004 u 18:46

Kad pretražuješ forum imaš mogucnosti pretrage "pretraži po" a to se odnosi na opcije "Naslovu teme", "korisničko ime" i "tekstu poruke" a osim toga moraš podesiti ispod toga koji forum će ti pretraživati "Divx filmovi", "Divx titlovi",... itd. ti si najvjerojatnije vršio pretragu po nekom drugom forumu a ne "divx titlovi".

U post možeš ubaciti sliku koju god želiš uz uvijet da se ona nalazi negdje na netu, i da imaš njezin URL, klikneš na onaj gumbić gore na kojem je nacrtano drvo (DODAJ SLIKU) i kopiraš tamo taj URL i slika (smajlić) će ti se pojaviti u postu.

Primjer: slika tvog avatra se nalazi na linku http://www.titlovi.com/forum/avatars/stone_face.jpg - i ako taj link kopiram u onu opciju dobiti ću sljedece:

Pozdrav!

Objavio: nitrogas
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2004 u 20:41

i ja imam sličnih problema TITLOVI za LOVE DON'T COST A THING I ZA WHOS YOUR DADDY?

AKO NEMATE FILMOVE nabavite isplati se pogledati!

Pozdrav.....

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:55

Dakle za  My Boss’s Daughter radi ova šema ako ga želiš nać:

1.Nesmiješ kliknut sve riječi zajedno nego da traži pojedine

2.Nesmiješ stavit naslov teme iako ovo je naslov teme nego tekst po postovima

i onda ti izbaci.

Malo glupo..

Ajd pozdrav i hvala za informacije o sličicama

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2004 u 23:32

My Boss`s daughter titl se nalazi na pocetnoj i možete ga downlodati vi koji ste ga tražili!

Pozdrav!

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2004 u 20:12
ajd super

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk