The Scythian (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88431
Datum ispisa: 25.Lipanj/Jun.2026 u 17:41 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Scythian (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: The Scythian (2018)
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2018 u 22:13
|
carnojevic hvala za prevod 👍
|
Odgovori:
Objavio: Prckonja
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2018 u 16:56
|
Film jeste dobro snimljen, ali iza svega toga krije se jaka propaganda protiv Starih Slovena. Prikazani su kao demoni i monstrumi, što je teška laž. Stoga je film samo dobro napravljena propaganda.
|
Objavio: warlord
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 20:55
|
Izvanredan film, dugo ostaje u glavi. Brutalan, baš kao i to vreme kada su se Sloveni polako odricali starih bogova i prihvatali hrišćanstvo.
|
Objavio: magnetox
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 10:47
|
Hvala na prevodu. isprva sm mislio, da ga neću naći, jer su ti prevodi za ruske filmove deficitarni. Kad, ono...gle :) Podjednako sam se iznenadio filmom. Izuzetno je dobar.
|
Objavio: Apol0n
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 17:23
Objavio: dovedimolopove-navla
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2018 u 11:16
|
Red Sonja to je film ,,,,,,
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2018 u 11:28
|
Ne bih mješao politiku u mač i magiju, jer što je slijedeće? U romantičnim komedijama? Tko svugdje vidi urotu, najčešće je ne vidi kada jurne izravno na njegov način života, kao u nedavnoj prošlosti. Film ima tu zanimljivu plemensku ikonografiju, koja plijeni , šarenilo maski i mnogo krvi. Dosta pametno uzima iz prethodnika, što ne reći: baš Conana neke dijelove, zbog nedostatka novca, obradi ih skromnije. Zatim uzme npr. iz Mad Maxa nešto, kupola smti sa elastičnim užetom...itd..Ne bih rekao da je bolji od Conana ( ipak je Arnie veća faca ), a i Conan je sada već dosta daleka prošlost u filmskom smislu. No da je dobar za pogledati je. Malo fali scena masovki, no nije se imalo para pa se flim ponavlja u dvobojima gotovo do kraja. Rasplet je doljmljiv, no u filmskom izričaju je siromašan, opet ponavljam zbog nedostatka novca. No film je dobar i vrijedi ga pogledati. Tko voli mač&magija filmove. Ja volim.
|
Objavio: Wida
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2018 u 14:03
Dobar film.Usporedba sa Conanom je smiješna i nerealna,barem po meni.
Hvala carnojevic na prijevodu.
|
Objavio: Mancice
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2018 u 16:17
Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 15:17
|
glup film ... konan i .... nebo i zemlja
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2018 u 18:42
Oduševljen sam filmom. Moram pre svega da zahvalim IgaBiva na recenziji i preporuci, jer da nje nije bilo ne bi mi palo napamet da nađem i odgledam film. Sjajna epska priča sa istorijskom potkom o mešavini naroda, vera i mitova. Priča o mržnji, prijateljstvu, neorijateljstvu, vernosti, večitoj težnji za dominacijom. Priča o jednom divljem narodu, osuđenom na propast. Odlična produkcija, scenografija, fotografija, kostimi. Uživao sam u filmu. Svaka čast-
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2018 u 21:59
Objavio: beogradski
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2018 u 02:34
|
E, ovako. Slozio bih se 99% sa onim sto je Vilin napisao. I naravno i ja da se zahvalim na napisanoj recenziji, tj. onome ko je napisao a to je IgaBiva, a isto tako da se zahvalim onom ko je preveo ovaj film a to je Carnojevic. Dobar film sa epskom atmosferom, mracno doba, paganstvo, napisano vec i vera i mitovi... I muzika u filmu je bas za to doba. Jos jednom IgaBiva i Carnojevic, SPASIBA.
|
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2018 u 02:41
|
I da, zaboravio sam i ovo da napisem. Preporucio bih i film Begletsy, isti je reziser u pitanju, bas sam malopre video, a film koji sam preporucio je zaista dobar, avanturisticki.
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2018 u 08:10
|
Hvala na preporuci beogradski, pogledaću Begletsy obavezno.
|
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2018 u 14:00
|
Ma ok, drago mi je da te zanima.
|
Objavio: amir.mira
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2018 u 17:28
|
ruska kinematografija uvek prijatno iznenadi, ko ga nije odgledao neka ga sa uživanjem pogleda, vredan pažnje!!!
|
|