Enragés (2015)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88271
Datum ispisa: 19.Srpanj/Jul.2026 u 12:07 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Enragés (2015)
Objavio: filips88
Tema: Enragés (2015)
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 16:56
|
Evo jos jednom da preporucim film svim ljubiteljima krimi-akcija, (Ne zato sto sam ga ja preveo, ali dobar i napet do samog kraja)
Jeste da je Francuski film ali dosta realan za razliku od Americkih krimica, a drzi paznju sve vreme i nije ni minut dosadan. Ako trazite dobru akciju-krimic-triler sve u jednom onda ste na pravom mestu i bacite pogled na ovo :)
|
Odgovori:
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 17:30
Prvo da se zahvalim i čerstitam na prvom prevodu.
Video sam juče prevod, skinuo sam prvo i obnovio gradivo sa originalom Maria Bave. Francuski rimejk gledam danas, najkadnije sutra jer me živo zanima na šta liči. Teško da će nadmašiti original. Ipak, čuda su moguća.
|
Objavio: filips88
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 18:56
Hvala druze, nadam se da ce biti jos dosta titla s moje strane . Zdravlje od boga sve u svoje vreme. Ali nastavljam prevodjenje sa Francuzima krenuo jos jedan trilercic, sporo ide nisam stigao nista ni juce ni danas...pretrpan nekim poslom jbg.
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 19:11
Nema na čemu, hvala tebi i ostalim prevosiocima. Bez vas bih bio slep.
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2018 u 23:30
Odgledao sam francuski rimejk i malo je reći da sam razočaran. Bavin film je imao svojih mana zbog malog budžeta i to se u njegovom filmu da videti (loš ton itd.) Ipak, on je imao viziju, ideju i znao je kako sve to da sa malim sredstvima izgura do kraja koji jue i za uspomenu i za dugo pamćenje. Francuzi nisu imali tih ograničenja ali su ipak čabrirali.
Rimejk koji sam video samo podseća na original. U stvari, najviše mi liči na rad nekog holivuđana koji misli da je dao, ukoliko ih je uopšte i dao, dovoljno love za autorska prava. Rezultat je bledo prepakovan Bavin film u kom su neke scene izmenjene, neke izbačene a sve ostalo, uključujući i i onu poslednju koja je najvažnija, prepakovane. Što se mene tiče, mogli su da urade sve što sam nabrojao osim da izmene poslednju scenu koja film čini tako dobrim i vrednim. Umalo da zaboravim odabir glumca koji glumi čoveka sa detetom. Možda je on u drugim filmovima dobar, ne i ovde. Bavin čovečuljak sa brčićima je prava mera za tu ulogu.
Da ne dužim, treba videti oba filma i uporediti ih.
|
Objavio: amir.mira
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 21:33
|
neobičan francuski krimić sa totalno neočekivanim krajem, pogledajte ga
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2020 u 19:23
|