The Post (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88220
Datum ispisa: 25.Srpanj/Jul.2026 u 10:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Post (2017)
Objavio: milebrasa
Tema: The Post (2017)
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2018 u 18:59
|
upravo je uz pajtonovce, kako i prilici, ispracen jedan od nekolicine slobodnih\nezavisnih racunajuci citavu ex yu, ovo sto sad imamo su dve verzije tajkunskih piskarala koje se dele na 'nezavisne\slobodne' ako im gazde pljuju vlast radi vlasti i 'rezimske' kojima gazduju oni koji su finansirali i pogodili ko dolazi na vlast, a sve zajedno su podguzni crvi, nazalost to je svetska tendencija
|
Odgovori:
Objavio: softplacetoland
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 02:46
|
Malo bolja provera ko je Kay Graham ne bi škodilo. Nekad treba malo prekopati, a ne samo verovati Stevici i njemu sličnima i njihovim "istinitim" pričama. Romansiranje bitangi koje su itekako učinile i previše da danas imamo ovakvo novinarstvo. A sam Watergate ... ne brinite, nije do moralnog koda jer ga Kay sigurno nije imala.
|
Objavio: tantal
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 18:15
|
U zemlji u kojoj zivimo zaista treba postaviti pitanje Šta to beše slobodno novinarstvo? A odgovor bi verovatno bio.To je ono kada ti je glava na panju svaki dan.
|
Objavio: Cufta1989
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2018 u 00:17
|
Upravo pogledao film u bioskopu,stvarno sam jedva izdrzao do kraja filma.Meni je film predosadan i veoma predvidiv.Gledao jedino zbog Hanks-a
|
Objavio: Bob!
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2018 u 15:49
Jao da, kritičari našeg novinarstva. A vi stvarno mislite da su amerikanski novinari slobodni ili sta na nečemu....?
|
Objavio: conc1955
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:16
|
Skinuo sam ga sa sajta i sada samo čekam neki od naših prevoda.Koliko vidim za sada je samo engleski prevod.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2018 u 17:44
|
Prevod je najavio adm1r ✨
|
Objavio: UroshP
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2018 u 04:53
|
Dobar film,prava istorijska drama
|
Objavio: dovedimolopove-navla
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 11:45
|
poucan film, na zalost to za Srbiju ne vazi, srbija je zemlja je savremeno fasisticka zemja i tako to
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2018 u 17:20
|
Dobar film, iako na momente malo dosadan. Sve u svemu, prolazna ocjena!
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2018 u 11:34
|
Dobar film !
A sto se tice poruka filma u to samo budala moze da poveruje .
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 09:41
|
Jako dobar film , samo što poruka filma ne vazi za današnje vrijeme .
|
|