Coco (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88130
Datum ispisa: 21.Lipanj/Jun.2026 u 15:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Coco (2017)
Objavio: Boozywoozy
Tema: Coco (2017)
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 19:04
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 08:50
Zabavan, tu je standardno sijaset emocija, porodičnih vrednosti, ovde konkretno i fine meksičke kulture, duha, meni sjajna mjuza koju ne prestajem da slušam danima, sve u svemu-fino. 
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 18:51
Znači opravdava naziv "favorit za Oskara 2018"? Ok. Pogledaću ga uskoro. Tnx
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 22:46
Moguće, ne znam jer nisam još video koji su sve nominovani crtaći pa ne znam ni kakva mu je konkurencija
|
Objavio: boron
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2018 u 19:06
|
Napokon jedan fenomenalni crtani film za kompletnu porodicu!Zasluzuje Oskara!Obavezno pogledati!!!!
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2018 u 22:33
|
Oskara sigurno uzima ove godine !
|
Objavio: amir.mira
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 18:08
|
filmofil sam, nisam filmski kritičar, doživljaj filma je stvar ukusa, 58 mi je godina, ovakvu filmsku lepotu skoro nisam susreo. za kratko vreme sam ga dva puta odgledao. divan crtać - emotivna bomba. preporuka za sve uzraste. OSKAR - nego šta!
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2018 u 12:38
Vrhunska animacija, odlična priča, preporuka i od mene.
* nisam još odgledao ostale noninovane za Oskara animirane filmove ali Koko, dobitnik Oskara 2018 - što da ne?
** i nije predvidljiv kako se čini na prvi pogled.
|
Objavio: insideman
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2018 u 14:24
U Pixar kreativni tim je vrlo, vrlo teško dospeti, reputacija je ništa za njih, karakter je sve. Gledajući njihov serijal Pixar in a Box i neke intervjue pre toga na Youtube poput TedX i sličnih izlaganja, uverio sam se koliko pažljivo i sa ljubavlju pristupaju stvaranju likova, svetova i tokova svojih priča. Skup odrasle "dečurlije" čija je mašta po sopstvenim priznanjima u ranijim periodima životnih doba raznim spletovima okolnosti bila žestoko potisnuta, dobivši ponude da se pridruže Pixar timu doživeli su preporod i šansuda žive živote za koje osećaju da su stvoreni, a ne kao priliku da zgrnu milione radeći u prestižnoj produkciji. Svi njihovi filmovi su konceptualno vrlo kreativni i vezani za korene ljudskog bića/emocija. Zato su i opšte prihvaćeni i voljeni u svim uzrastima.
Nisam gledao Coco (danas ću) ali od trenutka kada sam video trejler nisam imao trunke sumnje da je izvanredan kao i maltene svi njihovi filmovi.
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2018 u 22:27
Dobar scenario + pouka priče = odličan film.
* cenim da će odlično proći u Meksiku pre svega i kod Latinoamerikanaca.
** u zadnjih par godina samo animirane Oskarovce vredi pogledati. Ferdinand ili Koko - to je samo pitanje za Oskara 2018. Prednost za Koka od mene jer nije rimejk.
|
Objavio: monsep1234
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 10:03
|
odlićan film,super animacija obavezno pogledati
|
Objavio: insideman
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 14:26
Danilo-Naissus piše:
Ferdinand ili Koko - to je samo pitanje za Oskara 2018. Prednost za Koka od mene jer nije rimejk.  |
Pixar dominira godinama unazad.
Među ovim nominovanim ne bi me iznenadilo ako nagrade Loving Vincent zbog revolucionarne tehnike snimanja i uloženog truda.
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2018 u 10:24
|
Odličan je. Vrhunska animacija, sjajna muzika, lepa priča... Sve u svemu zabavan je i duhovit. Dobio je Oskara, ali moj favorit je bio i ostao Loving Vincent, zbog originalnosti tehnike, predanosti, ideje... Mislim da je u izboru za Oskara presudila produkcija za Coco, koja je kudikamo bliskija američkom tržištu od Vinsenta.
|
Objavio: dusica-lazic-ex-pavl
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 11:56
|
Jedini film koji je zasluzio Oscara.
|
|