The Commuter (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88092
Datum ispisa: 12.Rujan/Sep.2024 u 07:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Commuter (2018)
Objavio: filips88
Tema: The Commuter (2018)
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:30
I ovo isto dok izadje dobra snimka :(
|
Odgovori:
Objavio: Ljubazmaj
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 13:09
Ako moze odgovor na ovo pitanje? Interesuje me da pogledam film, ali nema prevoda, hoce li ih biti za ovaj film I po mogucnosti da bude na srpskom jeziku🙂
|
Objavio: mahoni
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 13:28
Ovaj hoće sigurno. Samo se strpi i ne koristi članak da bi zamolio za prevod. Piši u "Potražnji prevoda".
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
Objavio: Ljubazmaj
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 14:25
Hvala ti nov sam pa ne znam gde treba da pitam nemoj mi zameriti, najbolji ste🙂
|
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 14:38
Naravno da ti nije zamereno, Dobro nam došao.
|
Objavio: Sanjin17
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 01:25
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista
Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo.
Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.
|
Objavio: milebrasa
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 06:48
avion,voz, sta je sledece, beogadski metro
|
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:14
Sanjin17 piše:
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista
Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo.
Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv. |
I pozitivne i negativne recenzije su krajnje subjektivne, teško da mogu biti drugačije. Nego biraj na bazi zdravog razuma, a usput ga uvijek možeš isključit (osim ako si u kinu).
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:31
Ne sumnjam da je ovo vrhunski film. Samo da je bar 50% dobar kao Nonstop i uzivacu :)
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:59
filips88 piše:
Ne sumnjam da je ovo vrhunski film. Samo da je bar 50% dobar kao Nonstop i uzivacu :) |
Sumnjaj jer "strucnjaci i vrhunski kriticari" ovde kude sve sto izadje. Ako budes ovde citao recenzije veruj mi nista neces gledati. Pogledao film,tipicno Liam odlican,film zabavan drzi paznju,zadovoljan izasao sa projekcija kao i vecina sa iste.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 10:03
subrianca piše:
Sanjin17 piše:
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo. Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv. |
I pozitivne i negativne recenzije su krajnje subjektivne, teško da mogu biti drugačije. Nego biraj na bazi zdravog razuma, a usput ga uvijek možeš isključit (osim ako si u kinu).
| Slazem se ali vecina recenzija nosi istu poruku - Nista ne valja,izbegavajte i sl... Dodjem ovde procitam recenziju pa odem odgledam film kad ono dve razlicite stvari. Mogu se sloziti da filmovi nisu odlicni bajni savrseni,ali too much je reci za skoro svaki nista ne valja.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 10:46
@Sanjin druze ne obracam ti ja paznju na recenzije. Po meni su dosta glupe te analize i kad bih se upravljao njima ne bih odgledao ni jedan film Prvenstveno odgledam trailer filma, u vecini slucajeva je presudan, ako i nije onda pogledam reviev korisnika da vidim kakve su dali ocene, ako i to ne presudi skidam ga na svoju ruku ALi uvek nesto od tih stavki odgovara i preusmeri me na film tako da retko kad se napravi greska ali opet desi se ponekad
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 12:08
Sanjin17 piše:
subrianca piše:
Sanjin17 piše:
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo. Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv. |
| Slazem se ali vecina recenzija nosi istu poruku - Nista ne valja,izbegavajte i sl... Dodjem ovde procitam recenziju pa odem odgledam film kad ono dve razlicite stvari. Mogu se sloziti da filmovi nisu odlicni bajni savrseni,ali too much je reci za skoro svaki nista ne valja.
|
"Recenzent" ne shvaća odgovornost dvometarskog naslova koji te bubne u glavu svaki put kad uđeš na sajt. Nejde to tako...
Ti sanjine ne čitaj "recenzije" od ovog uvijek istog lika, nego se malko posveti temama o pojedinim filmovima gdje ne vlada jednoumlje nego mi koji gledamo filmove upišemo svatko svoje mišljenje i čitajući nas uglavnom skužiš dobre i loše strane filma kojeg kaniš pogledati.
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 13:34
"Recenzent" je upravo uradio malu rekapitulaciju svojih recenzija na ovom sajtu. Do sada sam odgledao 66 filmova, od kojih je 31 imao pozitivnu recenziju, a 25 negativnu. Ko ne veruje, može da ih prebroji i pročita. Sve, a ne samo naslove...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 13:45
Pričali smo već o tome.Kad si u povlaštenoj situaciji da se tvoj tekst o filmu prezentira kao zvanični stav ovog sajta, ne smiješ sebi dopustit brljotine kakvih imaš. Dakle, ne smiješ jedno smeće od filma okrstit uvredom za razum, dočim za drugo, isto takvo filmsko smeće napisati oduševljeno - "oduvao"! Jer većina članova čita ono što je naslovljeno najvećim fontom, malo tko će zavirit u naše diskusije o filmovima i tu ubrati preporuke...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 14:34
Ne razumem odakle ti to da je moje misljenje zvanican stav sajta. To je bas preterana tvdnja. Uostalom, nisam jedini koji objavljuje recenzije. Za svaki film postoje oni koji se slazu s mojim misljenjem i oni koji se ne slazu. To je potpuno normalno. Da je suprotno nesto bi bas bilo cudno...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 14:38
A to da je geostorm - oduvao, jednostavno je igra reci. Tvoj stav da je u pitanju smece od filma je mnogo radikalniji i netolerantniji prema svima kojima se film svidja, a sudeci po komentarima ispod recenzije - ima ih!
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:05
IgaBiva piše:
Ne razumem odakle ti to da je moje misljenje zvanican stav sajta. To je bas preterana tvdnja. Uostalom, nisam jedini koji objavljuje recenzije. Za svaki film postoje oni koji se slazu s mojim misljenjem i oni koji se ne slazu. To je potpuno normalno. Da je suprotno nesto bi bas bilo cudno... |
Pa to je očito. Kad god uđem na sajt bubne me u čelo preveliki naslov i otvori padajući niz drugih naslova od jednog istog autora, tebe. Ako i ima drugih recenzenata očito su brižno sakriveni u paralelnoj stvarnosti.
Vidim po komentarima da to smeta većinu forumaša za koje si ti "vaš recenzent"; ispada da je njihov sajt za titlove izvrijeđao solidan film koji se po njima može gledati.
Glede mojeg termina smeće - ja to sebi mogu dopustit jer nisam zvanični recenzent sajta
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:23
Draga Subrianca, napisi neku recenziju, pa ti budi na naslovnoj. Tu se unosi smenjuju kako ko napise novu recenziju. Jedino malo duze stoji ona u prvom boksu koji je rezervisan za recenziju nekog aktuelnog blokbastera.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:36
Nije to izmeđ tebe i mene nego su sve recenzije tvoje, odi tamo pa se uvjeri, eto ti link
https://titlovi.com/clanci/" rel="nofollow - https://titlovi.com/clanci/
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:46
Clanci nisu isto sto i recenzije. Pomesala si vesti (koje samo ja stavljam) i recenzije (koje pisu i drugi, osim mene najvise Robin).
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:50
Na toj adresi su, slikovito rečeno guz do guza, i članci i recenzije, nissam ih ja miješala nego stoje kako stoje.
Daj mi neki naslov od robina (i tih "drugih", ako ih ima).
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:05
Ne postoji zvanican stav sajta kada se radi o kritici nekog filma.
Sve recenzije pisu clanovi u svoje ime i potpisani su sa svojim nickom.
Svaki clan koji zeli pisati na prvoj stranici, moze se javiti vlasniku sajta Nikoli sa svojim predlogom o cemu zeli pisati.
Na zalost do sada se clanovi nisu masovno prijavljivali, zato IgaBiva ima toliko posla.
Na donjoj slici vidi se sortiranje po sadrzaju tih tesktova.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:11
E, pa sad. Trebalo bi sama to da otkrijes. Recimo, na prvoj strani, kad otvoris recenzije, imas 2 Robinove...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:13
Kneginja piše:
Ne postoji zvanican stav sajta kada se radi o kritici nekog filma.
Sve recenzije pisu clanovi u svoje ime i potpisani su sa svojim nickom.
Svaki clan koji zeli pisati na prvoj stranici, moze se javiti vlasniku sajta Nikoli sa svojim predlogom o cemu zeli pisati.
Na zalost do sada se clanovi nisu masovno prijavljivali, zato IgaBiva ima toliko posla.
|
Ne postoji, ali nekad je običnom članu teško raspoznati što je što.
Primjerice, ja ulazim par puta na dan po neke titlove koje trebam i svaki puta me bubne pravo međ oči bahati, nebulozni naslov "ovaj film je uvreda za razum". Kako ga mogu shvatiti nego kao zvanični stav (ispisan najkrupnijim mogućim fontom)?! Čitaj zaredom komentare forumaša na tih nekoliko tema pa ćeš skužit o čemu pišem.
Kolega ima puno posla ali ga loše odrađuje. Prstohvat mućkanja glavom i veća doza odmjerenosti bi bili od koristi.
IgaBiva piše:
E, pa sad. Trebalo bi sama to da otkrijes. Recimo, na prvoj strani, kad otvoris recenzije, imas 2 Robinove... |
Sve što sam ovdje napisala izazvano je reakcijama forumaša na tvoje (dakle TVOJE) recenzije, ne Robinove. Raspoloženje forumaša je po meni jedna od bitnijih stvari na forumu, pa moje postove shvati kao par blagih sugestija kako bi moglo biti bolje.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:36
bahati, nebulozni naslov - Subrianca, ponovo tvoje mišljenje, na granici s vređanjem. Nema veze, idemo dalje. Neka svačije delo svedoči o tome ko ga načini...
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:42
IgaBiva piše:
bahati, nebulozni naslov - Subrianca, ponovo tvoje mišljenje, na granici s vređanjem. Nema veze, idemo dalje. Neka svačije delo svedoči o tome ko ga načini... |
To je moj dojam, bio i ostao. Po meni, nikakvog vrijeđanja tu nema.
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 18:13
Khm, od ovoga mogu serijali da se naprave. Mislim na slaganje i neslaganje, lepo pisanje i ružno itd, itd, ali se uvek svedu na običnu prepirku. Pošto sam pisao opise filmova i pošto znam da postoji granica do koje mogu da ga "opisujem", siguran sam da bi tako trebalo i sa recenzijama. Naravno, uz lični pečat autora. @IgaBiva Lično mislim da je "truli paradajz" sasvim prosečan "plaćenički"sajt i da ima velikih propusta, iako se samo postavi opis, a onda krene ili hajka ili hvalospevi. Zato mislim da mi možemo i trebamo bolje. Na žalost, postoji tema koja je u stvari dvojnik ove, tj dve, dnevnici gledanja, jer je rezultat na obe isti, prepirke. Moj predlog je da već kad odgledaš film i želiš da napišeš recenziju uporediš svoje mišljenje sa zvaničnim i dokumentuješ. To bi meni lično bilo od pomoći prilikom izbora da li da se gleda.
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 14:48
IgaBiva piše:
A to da je geostorm - oduvao, jednostavno je igra reci. Tvoj stav da je u pitanju smece od filma je mnogo radikalniji i netolerantniji prema svima kojima se film svidja, a sudeci po komentarima ispod recenzije - ima ih! | Geostorm - već viđeno, klasičan hroničan nedostatak kreativnosti u Holivudu. Non-stop, pomešao sam sa Nikolas Kejdžom. Ipak, filmove Liama sa ovakvom tematikom zaobilazim u širokom krugu. Možda je prvi put zabavno, ali mix Non-Stop + Taken 1,2,3 = neka, hvala lepo.
* dobro, pogledao bih Liama u Beogradskom GSP-u kako kao službenik/kontrolor Bus-Plus ide da ulovi švercera u busu.
Kneginja piše:
Ne postoji zvanican stav sajta kada se radi o kritici nekog filma. | Naravno da ne postoji. Bilo bi besmisleno da tako nešto postoji. Možda na nekom totalitarnom sajtu i postoji. Kod nas - NE.
mahoni piše:
Khm,...
| Ovo se zove "administratorsko nakašljavanje" i uvek mi ulepša dan.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2018 u 21:41
Soldinjo hvala za prevod 👍
|
Objavio: buici
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2018 u 16:59
Nista posebno, nadao sam se necemu zanimljivijem, uzbudljivijem.
|
Objavio: lotus019
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2018 u 10:19
Korktno, volim Liama lezu mu ovakve uloge, ocena 3+
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 00:16
Posle dužeg vremena, Amerikanci iznedriše triler koji je tačno po mom ukusu. Primetan je upliv Hičkokovske atmosfere u filmu (veliki broj sumnjivih likova na malom prostoru ) a Liam Neeson u takvom okruženju pliva kao riba u vodi. Jedina zamerka vezana za film su pojedine akcione scene koje zaista deluju nerealno (neprestana iskakanja iz voza u voz, a isti se raspadaju, neverovatna izbegavanja sudara i sl.).
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 00:22
Evo gledam ga upravo. Odlican kao i uvek Nison. Slicno filmu Nonstop i ovo je takodje vrh vrhova. Znaci svaki Liamov film kida
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2018 u 07:35
Meni nije baš sjeo. Neeson dobro nosi svojih 60 banki, no takve akcione scene su stvarno za puno mlađe ljude. Mislim ovdje oružje ne igra, samo mišići. Priča je pomalo pojednostavljena. Instant zabava, ima Liam hrpu boljih filmova.
|
Objavio: jocoiva
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 14:18
Čitav scenarij loš-več sto puta videno-promašaj barem za mene-i g.Neeson ovde ne radi ono što zna-godine -treba druge uloge
|
Objavio: ameo02
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 20:15
jocoiva piše:
i g.Neeson ovde ne radi ono što zna-godine -treba druge uloge |
evo, da te utješim, tako i on misli. izjavio je to u jednom intervjuu, da zna da je stvar takva kakva je, i da je više typecastan kao akcijski superhero, al da više jednostavno ne može. godine dotuku čovjeka. mislim da mu je ovo zadnji akcijski, ako se ne varam.
-------------
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 21:13
Neeson odličan ovde. Film je ok,ali je previše i čudno zamršen. Da je u ovom filmu igrao neki mladji glumac ovaj film bi bio mnogo loš. Neeson je uspeo da opet dobro odigra svoju ulogu,ali mislim da ne treba da glumi više borilačke scene u filmovima, i Neeson je najavio da nastavlja sa snimanjem akcionih filmova i dalje, jer neće još u penziju(još je mlad tek mu je 66god.).
|
Objavio: stula
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2018 u 15:49
klasican liamov film.. solidan uradak za pogledat, ali akcijske scene su zivi uzas.. nesto prestrasno.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2018 u 21:49
Objavio: bokidante
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2018 u 00:15
Ovo nije jedan od najboljih filmova s Neeson-om, ali nije ni najlošiji. 6,5/10
|
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2018 u 00:47
Slažem se sa komentarima iznad. Već viđeno. Rutinski odrađeno.
|
Objavio: bole4s
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 22:15
Nisam bas odusevljen filmom. Od mene jedva 5/10 ! Neki kazu, vec vidjeno ali i tako nesto moze da vredi. Ovo je suvise bledo da bih samo rekao "vec vidjeno".
------------- E sad neću ni kako ja hoću !
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 13:05
klisični Liam Neeson. nekako se dobiva utisak da je dotični glumac previše stereotipan i mislim da bi se trebao malo prebaciti u neki drugi žanr.
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 20:40
osman2510 piše:
klisični Liam Neeson. nekako se dobiva utisak da je dotični glumac previše stereotipan i mislim da bi se trebao malo prebaciti u neki drugi žanr. | Tako je.
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 20:41
Danilo-Naissus piše:
osman2510 piše:
klisični Liam Neeson. nekako se dobiva utisak da je dotični glumac previše stereotipan i mislim da bi se trebao malo prebaciti u neki drugi žanr. | Tako je. |
bome treba glumiti računovođu a ne lika koji se baca po tračnicama i penkalom ubije 22 protivnika
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 20:42
ovo zadnje sam izmislio, kao što je iro izmislio plaćanje digitalnih pića
|
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 20:54
robin12345 piše:
bome treba glumiti računovođu a ne lika koji se baca po tračnicama i penkalom ubije 22 protivnika
| Slažem se. The Accountant, (2016) odličan film. Plus Ben je 20 godina mlađi od Liama pa se ne ludira po vozovima.
* ustvari Liam kad pogleda negativce - momentalno dobiju proliv. A glup je kad 3X snima film kako mu otimaju familiju.
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2018 u 10:08
Nažalost, moram priznati da sam toliko negativno iznenađen filmom, jer je Liam ovde hebao kevu Rokiju za svih 6 delova, a najžalosnije je da se plašim da će posle ovoga postati žešći od i legende moga detinjstva... velikog Čaka Norisa
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2020 u 18:43
Ok film. Tipican za Neeson-a
|
|