Den of Thieves (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88091
Datum ispisa: 21.Lipanj/Jun.2026 u 08:32 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Den of Thieves (2018)
Objavio: filips88
Tema: Den of Thieves (2018)
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:29
|
Za ovo cu se nacekati dosta dok izadje dobar snimak pffff
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:33
I meni se prilično gleda , no dobro de, vreme leti Gledao prošle noći po ko zna koji put Inside Man (2006) možda atipičniji Spike Lee, no meni svakako vrlo dobar film...kada smo već kod pljačke banke.
|
Objavio: filips88
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:50
Odgledaj Rabid Dogs francuski krimic, odlican je :) ali moraces sa engleskim titlovima, jel nema domacih ili mozda znas bugarski jezik ili nemacki :D
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:53
Gledao sam tri filma sa domaćim titlovima od 1999/2000. Najmanji je to problem (pa, ako je sa engleskim tj, slabo nešto ide bugarski a i nemački ovih godina ) Budem, hvala.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 15:56
|
Prijevod je najavio Soldinjo ⚡
|
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 12:54
Objavio: Vojin-Petrovic
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 16:04
|
Nije toliko loš... u moru loših filmova u poslednje vreme, ovo je malo osveženje. Nije nešto, al svakako vredi pogledati :) 7/10
|
Objavio: amir.mira
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 16:59
|
dobar krimić vredan pažnje, ko voli krimiće neka ga obavezno pogleda, mnogo je loših filmova na sve strane...pozdrav
|
Objavio: dzabaludin
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 23:41
Lošija kopija HEAT-a, u kojem su barem glumci bili top-A klasa. Gomila gluposti i budalaština. No, sve bi i prošlo kao lagana razbibriga da film ne traje 2.5 sata!!! K'o da je Tolstoj pis'o scenarij. A scenarij je "jači". Jedina sreća je da ne gledam ova sranja u kinu, jer bih vjerovatno otišao prije kraja. I da, za razliku od HEAT-a, kojeg s radošću ponovo pogledam ponekad na TV-u, čisto sumnjam da ću i ovaj gledati s tim emocijama (5/10).
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 19:55
Dobar film za razliku sta sve snimaju danas.
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 21:42
Nije me baš ono oborio s nogu. I mene je jako vukao na Heat, pucačina sa sukobom osobnosti, no fakat slabije negoli Al Pacino i DeNiro. No da ne budem ono ful strogost, ajde da se gledati i ići dalje...
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 23:49
U proseku, na svakih 10 godina naprave dobar krimi triler o pljački banke... Vrhunski https://www.imdb.com/title/tt0840361/?ref_=vi_close" rel="nofollow - The Town (2010) ... znači 2020. možemo očekivati novo remek delo na tu temu.
Ok, gledljiv film, samo mi "nije baš lego" Žerard Faking Batler sa "kul madafaka facom".
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 03.Svibanj/May.2018 u 08:52
|
nisam neki ljubitelj pucačine, ali ovaj mi je film nekako legao. u početku je malo mučno bilo gledati razvlačenje radnje na preko 2 sata, ali na kraju je sve leglo na svoje. možda ga i u dogledno vreme još jednom pogledam. solidna 8/10
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 05.Svibanj/May.2018 u 00:51
|
Ne pamtim kada sam gledao ovako dobru akciju .
Sjajan film !
|
Objavio: Josme
Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 07:25
|
Vrhunski film,preporučam svakome
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2025 u 13:14
|
vrhunski akcioni triler. odličan scenario, gluma, ma sve, napet do kraja.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 01.Svibanj/May.2025 u 09:54
Ja sam prvi gledao u bioskopu, pojma nemam o cemu se radi, po secanju nije mi se svideo, moram ponoviti bas da vidim da li se nesto promenilo, vidim da se clanovima foruma bas svideo
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 03.Svibanj/May.2025 u 22:42
|
Za mene jedan od najboljih čisto akcionih filmova u ovom veku. Bez preterivanja. Vrhunska razrada dobre ideje, gluma na nivou, upamtio sam fantastičan zvuk... Reprizirao sam ga par puta, a na TV-u se može videti solidno često. Za razliku od nastavka koji je dijametralno sve suprotno. Po meni.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 04.Svibanj/May.2025 u 08:53
Naravno ar8c , meni akcije i ne prijaju, tu sam imao često komentare i hajde da kažem da mi je smetalo tipa kao Ira kad je gledao Invasion i opisa onu onu scenu kad lik baca bombe, vidim da su dzabaludin i robin poredili sa Heat ( L.A. Takedown) koji mi je odličan , hajde baciću pogled još jednom, pošto se i ne sećam radnje , pa ako ide , ide, ako ne , šta da se radi.
|
Datum objave: 04.Svibanj/May.2025 u 19:15
|
Naravno, različiti smo ljudi, sve je to OK. Probaš ako ide, a u suprotnom juriš nešto drugo. Ovde mi je pozitivno baš iz razloga što deluje tako autentično i realno. Posebno scene pucnjave, a i odnos glavnih likova je izvanredno obrađen pri čemu zapravo nema pozitivaca već samo nijansiranih sivih.
|
Objavio: payutti
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2026 u 22:54
|
Solidan film, ali za klasu ispod "Heat", "Inside man" ili recimo "The Town".
|
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2026 u 23:13
Sve sjajni filmovi. The Town zaista obožavam, rame uz rame mi je sa Den Of Thieves. Inside Man mi je za nijansu iza, a sa Heat neću porediti jer sam u startu izdvajao izdanja iz ovog veka
|
|