NFL 2018/2019
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87905
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 00:29 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: NFL 2018/2019
Objavio: mahoni
Tema: NFL 2018/2019
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:08
|
Ne znam da li još neko prati, ali ovo postaje sve zanimljivije.  Upravo pratim Pitsburg - Džeksonvil i smejem se voditeljima sa SK koji samo što ne plaču zbog stilersa. Prvo iznenađenje, najverovatniji protivnik N.E. je Džeksonvil. Još 2 min. 34:42 za goste.
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
Odgovori:
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:23
Nema Cowboysa pa ne pratim. Čekam Super Bowl.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:25
Džeksonvil?! Moram početi da pratim ovu sezonu.  Poslednjih par godina pratim manje-više samo Super Boul.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:31
|
Prvo iznenađenje(za mene baš i nije, ali ajde, svi su favorizovali stilerse) Džeksonvil u finalu afc-a protiv N.E. Još ostali da odigraju Minesota i Nju Orleans u finali nfc-a čeka ih Filadelfija.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:35
|
samo da kažem  Navijač sam N.E., ali od početka Da ne bude, "ovaj samo navija za šampione " Dragi su mi i ovi iz Filadelfije 
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 22:36
Ako u finalu NFC-a budu Minesota i Filadelfija, prvak je sigurno iz AFC-a. Ovi su ukleti.  Doduše, nakon što je titula u bilo kom sportu otišla u Klivlend i kad su Kabsi i Red Soksi uzeli Svetsku seriju, sve je moguće. 
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:11
|
ma postaje mi dosadna priča o prvaku. razumem da je puno što je NE toliko puta bio šampion, ali ne možeš baš ni na silu da ih skineš  zato sam ove godine malo posustao. Slušam to u našem prvenstvu, što košarkaškom, što fudbalskom, pa regionalnom. Dosadno brate.   
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:19
Dobro, kod nas je to standard.
I Pejtriotsi nemaju dovoljno titula, jer su dve ispustili. Za one dve sezone kada su gubili od Džajantsa mi i dalje nije jasno kako su se desile. Da ne bi pedesetog Super Boula, imao bi Ilaj Mening više titula od Pejtona Meninga. Valjda je to kazna Nju Inglandu za silna Beličikova muljanja.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:28
|
Kad već kaza muljanja, a ko tamo ne mulja. "Osigurana lopta" i nova pravila, baš zanimljivo.  Samo su puno bogatiji i ne možemo ni da ih vidimo kad sede u ložama.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:33
I to stoji. Nema više u profi sportu čisto i pošteno. Barem u ovim multimilionskim. Bil je bio dovoljno nepažljiv ili alav da ga uhvate. 
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:36
|
da, sad će morati svima da kupi po cigaru za kaznu.  Auu, Nju Orleans ne postoji. Već 17:0 za vikinge
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:41
Dakle, prvak je iz AFC-a. 
Sad moram baciti pogled šta mi to rade kolege vikinzi. 
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 23:45
|
Samo napred i pozdravi Helgu.   
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 02:14
|
Bre, 'Ogare, ovi tvoji rođaci imaju više sreće no pameti.   
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 11:15
To su iskoristili malo one sreće što je nisu imali u četiri velika finala. 
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 12:49
|
Onda idu do finala, a možda i do titule.   
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 19:33
|
Znači, sad zvanično Finale američke konferencije: New England Patriots
- Jacksonville Jaguars Finale nacionalne konferencije:
Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings (Hogarovi rođaci ) P.S. Kada gledate utakmice timovi su navedeni kontra, jer se gost stavlja kao prvi.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 19:38
Do titule NFC-a možda. Do one glavne malo teže. Neko ih je opako "ukleo". Samo je Bafalo veći baksuz od njih. 
Ne znam kakvo je stanje ove godine, ali po nekom mom mutnom utisku od pre par sezona, ovde je Nju Ingland favorit (nema Džajantsa ).
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 19:48
|
Posle stilersa uzdržavam se od komentara da je NE favorit.    Pobeda jaguara je čista k'o suza. Ako odbrana bude k'o na početku i negde sredini prvenstva onda je sve moguće. I oni umeju da budu seronje.   
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 00:18
|
Uf, ebote, pored jaguara ništa nije moglo sa trčanjem. A, na drugu stranu, što bezveze pljuju Brejdija. Da ga ne beše, jaguari bi pobedili.
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 09:51
Želio sam finale Jacksonvillea i Minnesote.
Znam da su male šanse, ali neka barem Philadelphija dobije NE...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 11:29
mahoni piše:
Uf, ebote, pored jaguara ništa nije moglo sa trčanjem. A, na drugu stranu, što bezveze pljuju Brejdija. Da ga ne beše, jaguari bi pobedili.
| Mogu da ga pljuju koliko žele, on je i dalje najbolji kvoterbek.
Videćemo da li će Filadelfiji biti treća sreća ili Patriote dodaju još jednu titulu.
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 12:00
|
@ Tihi Navijam za NE, od vremena kad su bili "mali", tako da verujem u iznenađenja, ali sam ipak navijač NE. Mislim da JAG ako ostanu i još se pojačaju sledeće sezone postaju još opasniji. Posle onih pljuvačina su počeli da mi liče na "naše" klubove, pa sam posusatao. Nisam baš očekivao ovako izuvanje Hogarovih rođaka.  Mislim da nikad nisu ekipe bile bliže odnosu 50:50% šansi, kao sad. I verujem da će sve zavisti od onog ispljuvanog.
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 21:29
|
Elem, noćas će da bude surovo.  Zanimljivo je koliko smo slični, bez obzira gde smo i za koga navijamo. Mislim da Orlovi nisu mogli ni da zamisle da će za njih da navija 80% svih ljubitelja A.F. Tako je i kod nas kada neka ekipa pokaže premoć najčešće svi ostali žele da im, ako ništa drugo, avion padne na putu na utakmicu. I dalje mislim da će patrioti da dobiju, baš zbog ove harange. 26:20 Jedino što očekujem odlazak Brejdija večeras i to zvaničan. Za Belinčeka nisam siguran. Videćemo.
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 21:56
Ajmo Fila! Dolje Patriote!
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 22:18
|
  džaba ti Tihi, volim i orlove, napisah na početku priče. Biće dobra utakmica.
|
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2018 u 11:18
|
Eto, najzad su pobeđene Patriote. Naravno, voditelji na SK1 su bili na visini zadatka, samo što nisu vrištali kod svakog uspešnog poteza Orlova. Ma šta, i oni su ljudi. Eto, svet može da odahne. Samo, posledice ove utakmice tek dolaze. Kada Patriote igraju sa više kontakta onda su ubice, a Orlovi željni igre. Naravno, čovek je imao potpunu kontrolu nad loptom, ženom, ljubavnicim i psom. malo sutra, pa jaguarima nisu priznali kompletnije hvatanja. Najzad, stižemo do kopije napada patriota i tača koji je postigao QB Orlova. Ono je po svim pravilima pogrešna formacija i 5j kazne za orlove. Sada će se sigurno od komesara tražiti pisano pravilo o kontroli lopte, što i treba. Što je najgore, ovde nije bilo ni upozorenja sudija na nepotrebne grubosti. kako kaže voditelj, nije bio čist udarac kacigom o kacicu već ga je malo pokupio i po ramenu. Dva nabijanja na kacigu, ma ništa to nije, to je samo brejdi, ebeš ga. Ok, ali to se uvek osveti. Da su NE ovako pobedili danas bi već sve brujalo da su opet podmitili sudije, ucenili NFL i unajmili za svaki slučaj par plaćenih ubica. nema veze, navikao sam na takva dešavanja u sportu. Svuda su oko nas. Sezona je gotova.
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2018 u 11:43
|
EXTRA UTAKMICA!
Svim srcem sam navijao za Filadelfiju, tako da je utisak kompletan!
------------- Vladika
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2018 u 22:30
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2018 u 01:33
|
E vala, slatko sam se smejao gledajući stilerse i patriote i odlukama sudija i komentarima voditelja sa SK. Definitivno je bitno gde će NE da bude i kako miože da padne što niže, nema veze sa igrom i pravilima. Kada stiler vuče pata za kacigu to je u stvari šaka na kacigi, a kada se svira ometanje patu, a čovek trči pored igrača i radi isto što i stiler, to je u redu. Kada bi neko pogledalo statistiku , a nije gledao utakmicu rekao bi da nije moguće tolika razlika u kaznama. Što i jeste istina, ali samo ako to nisu NE. Čak i "realni" voditelji su par puta bili iznenađeni, jer je uvek prevagnula čak i manja nepravilnost patovih igrača, a stilersa nije bila ni uočljiva. I naravno, kako je igra napredovala tako su patsi postali bezdušnici , a stilersi balerine. Smešno. Kako reče voditelj, to je vrh nediscipline, a kad se NE nekad i progleda kroz prste to se onda pominje par godina. Očigledno je da čoveku nije urođeno da prašta uspeh i znanje drugog, bilo to bio srbin ili amer. Bezveze sam se trudio da po'vatam sva nova čak i glupa pravila jer sam na korak da prestanem sa AF, jer mi je preko glave evropskog fudbala i košarke, a sad ameri počeli sa "poštenjem".
|
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2019 u 22:49
|
NFC divizija Los Angeles Rams - Dallas Cowboys 30 : 22 New Orleans Saints - Philadelphia Eagles 20 : 14 AFC divizija New England Patriots - Los Angeles Chargers 41 : 28 Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts 31 : 13
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:08
|
Polufinale Kansas City Chiefs - New England Patriots (31 : 31) 31 : 37 New Orleans Saints - Los Angeles Rams (23 : 23) 23 : 26 Pobede favorita iz senke ili bolje rečeno, pobede "nevoljenih" ekipa.
Finale
Los Angeles Rams - New England Patriots 04.02. 00:30
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:11
|
Repriza prvog finala koje sam ikada gledao. Tada sam zapravo navijao za Remse, ali to su bili oni Remsi iz Sent Luisa.  Meni skroz zanimljivo finale.
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:23
|
Meni još gore, svi, baš svi protiv NE, a ja navijao kad ih kraft kupio '94 i kad su bili mali i topovsko meso.  Da su kojim slučajem ostali "baj stejt patriots" ne bih navijao za njih. P.S. Ružno je sve što je očigledno, voditelji na SK bi bili u stanju da navijaju i za meksikance protiv NE.   
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:33
Meni tada (18 godina prošlo od tog finala  ) Sent Luis bio malo simpatičniji. Nju Ingland je ipak pokazao u međuvremenu da su sjajna i maltene jedina konstantna franšiza 21. veka. Voleli ih ljudi ili ne, moraju im priznati uspeh. Da ne spominjem koliko je Brejdi van svake konkurencije.
A komentatori SK me ne čude. Tipična ostrašćenost "neutralnih" komentatora. 
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:48
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2019 u 22:55
Ma, oličenje profesionalnosti.
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2019 u 15:31
Mahoni još uvek slavi. 
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2019 u 17:50
Uze mi riječ iz usta. 
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2019 u 18:53
|
53 finale NFL - a Los Angeles Rams - New England Patriots 3 : 13
Patsi po 6-ti put osvojili prvo mesto. Meni lično, odlična utakmica dok su komentari srpskih sportskih portala manje više ocenili kao dosadno finale. Naravno, a samo da su oni mogli da urede pravila bilo bi i trojki i slobodnih bacanja pa bi bili više pogodaka.   Rolerbol bi verovatno bio uzbudljiviji.  
Šalu na stranu, utakmica koja je pokazala samu suštinu ove teške igre. Strategija je bila sve. Sve karte bačene na odbranu i rezultat je došao sam po sebi. Tvrda utakmica sa dosta grešaka u igri, što je bilo i očekivano. Milsim da je ne imao viša šanse za neki povoljniji rezultat pre zadnje četvrtine. I pored dosta greški bolje su razvijali napade. Gofova jedina svetla tačka je pas preko pola terena (gilmorova greška) i da mekortni nije osetio opasnost na vreme i sa svoje pozicije trčao 20-30 metara i uspeo da omete hvatanje, verovatno bi bio fenomenalan pogodak. Odbrana ne je donela ovu pobedu.
|
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2020 u 20:01
Šta je ovo? Ove godine nema Nju Inglenda u finalu, pa nema ni nove teme i komentara? 
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2020 u 22:29
A čujem i da je New Jersey preselio u Brooklin. 
-------------

|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2020 u 00:08
|
|