Jigsaw (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87835
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 23:57 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jigsaw (2017)
Objavio: banisa2006
Tema: Jigsaw (2017)
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2017 u 13:44
|
Osnova fransize Saw i jesu originalna ubistva...koja su uvek bila ili skoro uvek razlicita od ostalih iz iste ili slicne price...Nisam ga gledao...cekam da izadje HD rip pa cu posle gledanja komentarisati...
|
Odgovori:
Objavio: Platan
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2017 u 15:59
|
IgaBiva, sad si ga stvarno zakucao. Ako je Happy Death Day, ipak, kvalitetnijie ostvarenje od Saw, onda mu dođe da je Saw. užas užasa od filma? :)
|
Objavio: grobarko
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2017 u 20:53
|
Ipak bnih dao malu prednost ovom filmu, u odnosu na Happy Death Day.
Jednostavno, ono mi deluje toliko bezveze, da ne mogu biti dva potpuno berzvezna filma, te sam kupio kokice i spremam se da pogledam JIGSAW :)
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 22:14
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 13:28
|
Ma uvijek je dobar. Veliki sam obozavalac ovih njegovih smicalica. Mozda jedan dan i zarobim neke ljude i poigram se sa njima 😃
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 15:32
Boozywoozy piše:
Ma uvijek je dobar. Veliki sam obozavalac ovih njegovih smicalica. Mozda jedan dan i zarobim neke ljude i poigram se sa njima 😃 |
Dođi večeras da gledamo zajedno i moremo se i poigrati. I nemoj samo da nosiš one slane špice!
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2018 u 16:59
|
Još jedna dobra slagalica strave! 7/10
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 14:58
|
Dobar film. Preporucujem. Nije slabiji od predhodnih delova. I dalje je onaj ''twist'' princip. Za razliku od ovog filma koji ima vise delova, neki ostali horor filmovi kao da su sa kvalitetom padali i padali, da bi cak poneki kasnije i bili snimani sa katastrofalnom produkcijom.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 15:46
U svome fahu sasvim dobar za večernju zabavu. Ima taj neki svoj minimum standard, ima već poznatu priču i obrat. Prokušano, za one koje koji znaju što žele dobiti od Slagalice, sasvim dovoljno
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 00:21
|
Zaboravio sam samo dodati sledece, a moram to napisati. Uprkos sto je ovo dobar horor ( i preporucio sam ga ispod ), Ima jedna scena ( ko jos nije odgledao neka ne cita ), a ta scena je medju najlosije uradjenim, cak i od onih jeftinih. A to je ubistvo detektiva Halloran-a ( Callum Keith Rerrine ). Zaista onakva scena gde mu se glava kao ''rascveta''...)
|
|