Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87833
Datum ispisa: 04.Srpanj/Jul.2026 u 13:49
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Objavio: davor-konjevic
Tema: Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:01
Ove recenzije su stvarrno smiješne.Svaki uspješan film je ''posran'' na ovoj stranici.

Odgovori:
Objavio: e8-jelena-bozic
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 22:45
Prvi deo iz 1995 je neuporedivo bolji,ali film ce uspeti zbog naziva.Ovaj film vise lici na Putovanje 3 nego na Dzumandzi.Ne znam zasto u svakom rimejk filmu mora da bude Dvejn Dzonson.Ne svidja mi se sto menjaju oblik u zemlji Dzumandzi.Sve vec vidjeno,nisam impresionirana ni jednom scenom.

Objavio: blockbok
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 09:51
Veliki si stručnjak za filmove. Kevin Hart ti je nepoznat. Jeste da nije neki glumac, ali je u SAD-u on zvijezda i komedija i stand up.

Objavio: e8-jelena-bozic
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 15:38
Kevin Hart nije velika zvezda u SAD-u ,on pokusava da bude kao Kris Taker.Tesko se radja legenda kao Kris Taker.Dvejn Dzonson jeste zvezda ali je smorio vise.

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 15:43
Kevin Hart jeste trenutno zvezda u SAD. Možda ovde nije, ali tamo jeste. Ne znači to da je neka velika zvezda na nivou Džonsona, ali je sigurno popularan. Nekim ljudima je verovatno poznatiji od Džeka Bleka.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:25
Solidna komedija

Objavio: psladjan76
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:25
Sta je sa vama ljudi ako nema sexa i golotinje odma film nevalja film je odlican

Objavio: mrele
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 21:51
Gledao sam ga sinoć u areni NS 3D i film me je oduševio, svi su se smejali u sali. Bolji je nego što sam očekivao,sve preporuke za ovaj film.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 20:26
SolBoza19 hvala za prevod 👍

Objavio: Meklejn
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 19:19
Matori moram priznati da sam u soku nakon ove recenzije. Nisam gledao film, postovao bih tvoje misljenje, ali si sebe diskvalifikovao kao ozbiljnog kriticara kada ti Kevin Hart nepoznat? Mislim nije "a" lista Holivuda, ali lik je glumio u pun ku**c filmova, neki su bili i dosta uspesni. Mene bi bio blam. 

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 19:57
Pošto se već nekoliko puta provuklo to da sam napisao da je Kevin Hart - "nepoznat" - moram da reagujem! Ja to nigde nisam napisao, već da on "nije preterano poznat". Postoji značajna gradacija između ove dve kategorije, pa molim one koji čitaju moje recenzije, da ih čitaju - onako kako su napisane!

Objavio: insideman
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 13:17
Ma kako nije poznat, heroj McDonalds i Kentucky Fried Chicken populacije. 

Objavio: tantal
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 18:03
Retko kada ledam filmove ovog kvaliteta.Mislim na kvalitet slike.Kada bude barem web-DL....

Objavio: puppet_master
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 12:57
To sve o nečijoj poznatosti je nezahvalna tema, sve je relativno, Kevin Hart puni arene tamo svojim stand-up nastupima, itekako redovno snima gomilu filmova svake godine, ne verujem da muči muku sa svojim statusom Smile, mada nisam želeo to, već će ovo čudo ladno da zaradi blizu milijardu dolara u svetu kako je krenulo. Dwayne Johnson zbilja razbija blagajne. Smile

Objavio: sasar72
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2018 u 10:15
glupost

Objavio: UroshP
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2018 u 00:57
Podseća na prvi deo u kom je Robin Vilijams bio sjajan i voleo sam taj film kao dete.Dakle nije loš nastavak priče,zabavno i opuštajuće...8,5/10

Objavio: Black Raven
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 15:09
Zabavan film. Film je američka komedija pa je retardirano glupiranje zagarantovano ,ali film je lepo uradjen i veoma zabavan i preporučujem za gledanje. Prvi deo iz 1995 je mnogo bolji ali ni ovo nije loše filmsko ostvarenje.

Objavio: Freak37
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2018 u 20:28
Porodicna avantura kao sto i stoji u opisu filma . Pa ko voli nek izvoli !

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2018 u 21:33
Moglo je i gore :D

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: robin12345
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2018 u 22:03
Jao, samo to mogu reći o ovome filmu, u stvari još jednom jao!OuchNit' duhovit nit zabavan, nit za klince nit za odrasle...Blockbuster u svome najgorem oblikuOuch

Objavio: bokidante
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 17:38
Dobar film, za ubit nedjeljno popodne! 7/10

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2018 u 18:13
Ne znam ko je šta očekivao od ovog filma, ali meni je film dobar? Čak sam se par puta nasmejao do suza. Meni je najbitnije gde se radnja odvija i to mi je više nego dovoljno da film pogledam još nekoliko puta u narednom periodu. Tehničke stvari i tako te neke "gluposti", to me ne zanima. Gledam film da uživam, a uživao sam, a ne da bi razbijao mozak ko je koga i ko je kome. Davno sam prestao gledati film iz tog ugla. 

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: laser5
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2018 u 20:53
Ne poznajem osobu kojoj bi se svideo ovaj film.

Objavio: cersei
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2018 u 20:59
Super film, baš mi se svidioBig smile  Konačno nešto za nas mladeLOLLOL

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2018 u 21:31
Originalno postovano od strane laser5 laser5 piše:

Ne poznajem osobu kojoj bi se svideo ovaj film.

onda ih ne poznaješ dobro LOLLOLLOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: safronije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 12:02
Deluje mi kao porodican film za nedeljno popodne mladjih generacija.Tek da se ubije vreme .

Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 13:25
Pravi porodični film. Baš smo se slatko ismejali na pojedinim delovima. Smile

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: bole4s
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2018 u 23:01
Daleko od kvaliteta prvog nastavka ali je dinamican i zabavan. Pravio sam drustvo mladjim narastajima kojima se dopao. Ocena od mene 5/10.

Objavio: skaroo
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 11:36
Originalno postovano od strane e8-jelena-bozic e8-jelena-bozic piše:

Prvi deo iz 1995 je neuporedivo bolji,ali film ce uspeti zbog naziva.Ovaj film vise lici na Putovanje 3 nego na Dzumandzi.Ne znam zasto u svakom rimejk filmu mora da bude Dvejn Dzonson.Ne svidja mi se sto menjaju oblik u zemlji Dzumandzi.Sve vec vidjeno,nisam impresionirana ni jednom scenom.

Potpisujem slazem se sa svim napisanim

Objavio: alfaiomega
Datum objave: 09.Svibanj/May.2018 u 19:40
Preporuka za one koji vole gledati filmove u krugu porodice.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk