Downsizing (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87653
Datum ispisa: 19.Lipanj/Jun.2026 u 18:22 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Downsizing (2017)
Objavio: osman2510
Tema: Downsizing (2017)
Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2017 u 08:27
|
Zabaga! Smanjivanje ljudi! Pa, nije ni čudo što dosad nisam nabasao na ovaj film.
|
Odgovori:
Objavio: filip-kamerla
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 02:10
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 08:35
filip-kamerla piše:
a gdje je prijevod?? |
Još je u bioskopu  
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 02:53
|
Prijevod je najavio Velo_7 ⚡
|
Objavio: UroshP
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2018 u 07:51
|
Brdo žanrova i priča u ovom filmu,sve nekako pomešano.Najbolja gluma od Kristofa Valca.Jedva 6,5/10
|
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2018 u 13:56
Moram priznati da sam neočekivano, ali veoma pozitivno iznenađen ovim filmom. Očekivao sam standardno izlizanu sci-fi komediju poput "Draga, smanjio sam djecu!", ali ovaj film je samo na najbolji mogući način iskoristio ova dva žanra za nešto sasvim drugačije. Izuzetno nevjerovatno dobru dramu i satiričnu komediju, tj. onaj tip komedije kada se prvo raspalite od smjeha, a trenutak poslije zagrizete za usnu ili jezik, zbog toga što se uopšte nasmijali. Mnogi će reći da je priča nepovezna i dosadna, ali ustvari sve je savršeno smišljeno i povezano, a i veoma zanimljivo prikazano. Dakle, ovaj film nije za običnu razbibrigu, već sa porukom za post-razmišljanje. To je uzbudljivo putovanje prosječnog čovjeka u borbi za "Boljim životom", kroz samospoznaju kako sebe, tako i svijeta koji ga okružuje. Da ne odajem previše, veoma kompleksan film, koji pomalo čudno, ali odlično povezuje mnoge teme i žanrove. Na prvu mi je bio za između 7 i 8/10, ali kako sve više razmišljam, dolazim do čvrste 9/10. I da posebno bih istakao "malu" tajlandsku glumicu Hong Chau, koja tako iritantno, ali odlično, zasjenjuje jednog "velikog" Matta Damona i, bar po mom skromnom mišljenju, zaslužuje Oskara za sporednu ulogu.
|
Objavio: Altafir
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 21:55
|
Mogu reći odličan film. Ono što me je baš iznenadilo jedan lik je srbin i nije ni zločinac,ubica,terorista... Nego je pozitivan lik.
|
Objavio: aca1
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 22:11
^^ Kako bre pozitivan? Kad je svercer i prevarant, doduse, jeste pozitivno lud, al' to ide uz Srbe... he-he
------------- Love is the morning and the evening star
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 22:47
|
Odličnih prvih 45 minuta filma, a onda se sve razvodnilo, moglo je to i bolje. 5,5/10
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2018 u 23:50
|
Film cu jedino pamtiti po liku Srbina koji nije terorista , sto je vecina primetila.
|
Objavio: Vojin-Petrovic
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 14:16
|
Film je iznad mojih očekivanja. Iskreno, mislio sam da je to komedija tipa "Honey I shrunk the kids", ali ni blizu. Vrlo dobra drama uz malo satire. Ova tajlanđanka definitivno zaslužuje da dobije Oskara. 9/10.
|
Objavio: insideman
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 11:25
|
Gledao sam ovo i osećam se prevareno od strane autora čiji sam rad gotivio, zato što ne ispunjava ono što obećava svojom premisom, svet umanjenih ljudi. Dok zapravo ne dođe u svoju novu veličinu, sva priča je o tome, a zatim osim u par trenutaka kada Dušan Waltz upoređuje svet velikih i svet malih, film je klasična drama sa pričom specifičnim temama.
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 14:51
insideman piše:
Gledao sam ovo i osećam se prevareno od strane autora čiji sam rad gotivio, zato što ne ispunjava ono što obećava svojom premisom, svet umanjenih ljudi. Dok zapravo ne dođe u svoju novu veličinu, sva priča je o tome, a zatim osim u par trenutaka kada Dušan Waltz upoređuje svet velikih i svet malih, film je klasična drama sa pričom specifičnim temama. |
Pa, sad... ne bih se baš složio sa "klasičnom dramom".
Meni je više neki vid avanture.
|
Objavio: Bob!
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2018 u 20:55
Zaista je neverovatno da glavni ženski lik može biti tako ružan, nevaspitan i odbojan. fuj
|
|