NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87623
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA
Objavio: Atrahasis
Tema: NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:16
Kolega Bulvay me je podstakao da ponovo testiram PotPlayer i čini se da su konačno unapredili reprodukovanje video snimaka, pogotovo ovih enkodovanih x265 kodekom. Sve u svemu, PotPlayer je sa ovim unapređenjima sada u samom vrhu najkvalitetnijih plejera zajedno sa MPC-HC i MPC-BE plejerima. Treba napomenuti da PotPlayer ima daleko više opcija od druga dva pomenuta plejera, ali ih i dalje nije u potpunosti prevazišao po pitanju reprodukovanja.
Moja lista top 3 najbolja plejera je:
1. MPC - HC 2. Dele MPC - BE i PotPlayer
P.S. U komentarima ukratko obrazložite zašto je baš vaš izbor najbolji.
------------- We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
|
Odgovori:
Objavio: filips88
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:20
Ja koristim KM player i odlican je, sve zavrsava :) A rezervna opcija mi je GOM player koga i ne koristim uopste. Ranije sam sve koristio gom player medjutim na dosta filmova nema zvuka ili slika bude losija i prestao sam da koristim :P
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:21
|
Da li si upoznat sa video snimcima enkodovanim x265 kodekom? Kako KMP reprodukuje takve video snimke? Da li je procesor opterećeniji,
da li video secka,...
------------- We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
|
Objavio: Subtitle fan
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:37
|
Jel zna neko zašto ne mogu da glasam?
|
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:38
Možeš. Zašto ne bi mogao? Selektuj one plejere (možeš i više puta da glasaš) koji ti se najviše dopadaju i idi na opciju - Zabeleži odgovor. Ako i dalje zeza obriši cookies...
|
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:40
https://postimg.org/image/o9619jvp7/" rel="nofollow">
|
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:41
|
Izbriši kolačiće/cookies i ponovo se uloguj...
|
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:46
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2017 u 22:55
Stvarno ne znam šta je u pitanju...
|
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:33
Toshiba VHS VCR. To ti je, bre, bio plejer.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:34
Koristio ga nekad davno
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:34
Prvi plejer zaborava nema. 
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:36
Šalu na stranu; daj sad odgovor!
Koji plejer koristiš?
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:39
Ma, nisam ti ja nešto sad detaljan sa tim plejerima. Koristim VLC jer sam njega prvog instalirao i posle toga mi je bilo mrsko da tražim i isprobavam druge kad sam se navikao na njega.  Imam i Bullshit Player, pa nekad i njega upotrebim.  Mada moram priznati da si me zaintrigirao za MPC. 
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:41
|
Najstabilniji i najbolje performanse ima MPC! Samo preporuka. Ti daj glas onom plejeru koji koristiš.
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 00:43
Glasao. Još neko da udeli glas SM-u i svi su dobili bar glas. 
|
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 18:28
Ne znam puno o playerima, bitno mi je da pusta sve i da ne zapinje. Gom me svojedobno sitno zajebavao i prešla na SM. Prezadovoljna.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 18:29
Hvala na glasanju.
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2017 u 19:28
Iskreno glasao sam za VLC Player jer pojma nemam da ova prva tri postoje. Koristim VLC i GOM i zadovoljan sam .
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: nebojsag
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 11:53
Koristio sam u proslosti mnogo plejera i sada je u prvom planu MPC. Drugi koji povremeno koristim je VLC jer ima mogucnosti konvertovanja i video i audio fajlova i to veoma jednostavno. KM plejer sam dugo koristio, ali vecito ima problem sa mkv-om u velikoj rezoluciji i sto se svaki cas apdejtuje bas kada hocu da pustim neki fajl. To me je bas bas iritiralo i odustao sam od njega.
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 12:26
|
ne mogu dati glas što mi je bolje jer koristim jedino gom za video (max x264, 1080 i aac, x265 ne gledam zbog prevelikih zahtjeva za hardware) i vlc za muziku. godinama, rade odlično i nemam potrebe za nečim drugim. tako da ostale navedene nisam niti isprobavao.
|
Objavio: filips88
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 17:27
Moze ppmoc. Uzeo s23 ultra i vidim snima sa hevc snimke x265..i sad na kompu mi sve secka. Winows 7..ocigledno zastarelo. Kako sad da nadjem player ili moram skinuti windows 10 da bih gledao te 4k snimke..ocigledno s23 ultra samsung fura 4k a komp star ne podrzava.
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: mimica.nb
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 17:31
Objavio: ar8c
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 20:27
I ja nekako po navici ostao na BSPlayeru koga sam provalio još pri početku PC karijere Eto, nema ga u anketi, valjda nije popularan. Zato sam glas dao sekundarnom i daleko ozbiljnijem izboru POT Player. Opet, od kako praktikujem gledanje filmova tako što bocnem flash direkt u TV, playeri na PC-ju mi služe tek koliko da proverim titlove...
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 20:51
|
KMPlayer, VLC, ic inaf for mi.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 21:19
Neću glasati jer je isključivo jedan. A ja koristim dva ovidno o potrebi.
Pa če, da smo mogli stvaiti dva, tri ili više, moj izbor bili VLC i Pot. Ovi drugi ne zadovoljavaju moje potrebe.
|
Objavio: Goran87BG
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2025 u 21:31
|
Ceo život koristim samo VLC, jednostavan i zadovoljavajući. Za sada nema potrebe za menjanjem.
|
Objavio: Salac
Datum objave: 31.Svibanj/May.2025 u 09:11
|
Просто и једноставно - КОДИ. Поготово што већ 5-6 година филмове искључиво гледам преко андроид бокса на ТВ-у.
|
Objavio: soskic71
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 13:23
|
Primetio sam da Pot player ima neki andrk na pojedine novije video dekodere poput x265 pa mp4 format... hoće sliku da zamrzne ili šlogira na nekim izdanjima filmova a KM nema taj problem. Opet. tvorac KM je i tvorac Pot plejera. Opet su KM Kinezi, a njima ništa ne verujem. BS je davno imao iste postavke i finoću kao KM plejer, ali koštao je neke pare. VLC s njim sam imao vizuelni problem kako treba da izgledaju titlovi i gde će da stoje na ekranu, preferiraoo sam ispod filma, a on to tada nije imao, imao je KM i posle Pot. Odustao sam i to je to. Ima i GOM plejer, tj. bio je sad ne znam šta je s njim, isto je bio dobar. Ovo novo, windows media plejer,,Win11 media plejer, Kodi i ostalo je kanta. Neću ni da pokušavam da nađem kod njih dobre stvari.
|
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 13:40
|
Znam da ti je KM bio omiljeni plejer, a bio i meni dok sa novim vindousom nije počeo da trokira... Prešla sam na Pot i sasvim mi odgovara, pogotovo lako puštanje dva titla istovremeno - dobro za poređenje ili kad imaš da uradiš i dodatni titl sa prevodom natpisa na ekranu. Ostali mi više trebaju, što jednostavnije - to bolje.
-------------
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 14:26
|
Skačem sa (90%) BS do VLC, to je sve, zadovoljavaju moje potrebe, masu ovih ponuđenih u anketi nisam imao zašto ni probati pa i ne znam jesu li drugi bolji. Ne gledam išta sa domaćim prevodima pa ne znam kakvi su uopšte kriterijumi oko tako čega. I ne puštam ikada neko ludilo od gigabajta/rezolucije 😂
|
Objavio: leo-mesi
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 19:53
|
Pot Player je najbolji plejer za gledanje filmova. Ima toliko mnogo opcija poput podešavanja titlova ( margine,rubovi,veličina i izbor fontova...), izoštravanja slike,meni na našem jeziku...pregršt opcija. Problem sa njim je reprodukcija HEVC formata (x265). Na drugom mestu je BS Player...najjednostavniji plejer za početnike. Najbolja opcija mu je automatsko skidanje titlova ali nema ni približno opcija kao što ima prethodni plejer.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 20:05
|
1. Media Player Classic (MPC-HC)
|
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2025 u 15:55
Black Raven piše:
1. Media Player Classic (MPC-HC) |
+1
------------- https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |
|
|