Logan Lucky (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87258
Datum ispisa: 19.Lipanj/Jun.2026 u 03:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Logan Lucky (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Logan Lucky (2017)
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 14:36
|
Prijevod je najavio MovieFrik ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: rocknrollabgd
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:15
Objavio: MovieFrik
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 02:18
Di gori?
Evo, postavljeno je. Ja to u kasne sate.
------------- You know nuffin Jon Snow!
|
Objavio: dejan-tancic
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 20:47
|
veoma zahvalni na prevodu, svaka cast
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 01:08
|
Režiser Steven Soderbergh je opet korektno odradio svoj deo posla ali gluma glavnih glumaca me nije baš impresionirala. Ovaj film svakako vredi pogledati ,film je dobar i zanimljiv ali jedino je Daniel Craig kvalitetno odradio svoju ulogu.
|
Objavio: Platan
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2017 u 22:54
|
Otkačen film. Svi likovi u filmu su glupi, pa se i vi u jednom trenutku osetite glupo jer gledate ovaj film. Ali opet, toliko je glup da se mora pogledati. 7/10.
|
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 20:45
|
Dobar film.Hvala na prevodu
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2017 u 22:12
|
Mene film i nije nešto oduševio, s obzirom na ocjene na imdb-u očekivao sam više. 6/10
|
Objavio: Mlata
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 21:33
|
jedva sam ga odgledao do kraja ... nadao sam se mnogo boljem
i kod mene mu je ocena 6 sasvim dovoljna
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2018 u 16:50
|
Neko ko nje filmofil i neko ko zna samo takozvane poznate glumce i neko ko samo odgleda takođe popularne i poznate filmove, je odmah pojurio da odgleda ovaj film. Ali i neko ko je filmofil, kao mi na ovom forumu, smo očekivali nešto kad smo videli da je režija Soderberg, a u glavnim ulogama Čening Tejtum, Danijel Krejg i Adam Drajver, ali... Ovo je još jedno u nizu razočarenja kad je u pitanju Soderberg. I dalje ostajem pri tome da su mu Lajmi i Trafik jedini dobri filmovi. Ok, možda još poneki je moao da se odgleda ali... Film je počeo u jednom obećavajućem smeru, ali kao da je izbačen upravo sa staze. Zaista je moglo da bude barem gledljivo. Čening Tejtum kao jedan od dvojice braće koji nema novac i njegov brat Adam Drajver, koji je zaista dobar glumac, kao barmen, koji planiraju pljačku a prati ih loša sreća. Ali kasnije film gubi na kvalitetu. Danijel Krejg je ok glumac i ima dobre filmove, ali ova rola mu nije legla uopšte. Toliko preglumljeno i izveštačeno da nemam komentar. Onda pobacani neki nebitni momenti i pred kraj ubačena Hilari Svok koja takođe i nije nešto ušla u rolu a sjajna je glumica. Još jedna zbrka u režiji Stivena Soderberga.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2019 u 15:35
|