Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

SP Rusija 2018

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87207
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: SP Rusija 2018
Objavio: iromafia111
Tema: SP Rusija 2018
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 23:05
Italija - Švedska 0:0 (prva utakmica 0:1)

Ispali Talijani. Kad u dvije utakmice ne zabiješ gol, onda je to zasluženo. Što se mene tiče, potpuno promašena taktika. Ne mogu Talijani, koji su niži, igrati na visoke lopte protiv Šveđana. Na stranu sad sudac koji je još jutros odlučio da neće suditi penal osim ako nekoga ne izmasakriraju u 16 metara. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se sad Ibra reaktivirati.

-------------

Odgovori:
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 18:49

-------------

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 20:09
Nije mi baš jasno kako se timovi iz iste konfederacije ne mogu naći u istoj grupi (*) a imamo iz Evrope 14 ekipa i 8 grupa (A-H) ? 6+4+3+1 po šeširima....

Čestitke Hrvatskoj na pobedi nad Grčkom i plasmanu na SP 2018.    
* posle Ukrajine ovo je bio lagan izlet do Atine.

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 20:49
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Nije mi baš jasno kako se timovi iz iste konfederacije ne mogu naći u istoj grupi (*) a imamo iz Evrope 14 ekipa i 8 grupa (A-H) ? 6+4+3+1 po šeširima....

To pravilo ne vrijedi za europske reprezentacije.

-------------

Datum objave: 30.Studeni/Nov.2017 u 23:24
Ovo bi bilo interesantno:       

Brazil, Hrvatska, Švedska, Saudijska Arabija.

Argentina, Engleska, Tunis, Srbija.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2017 u 17:29

-------------

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 02:35
https://www.sofascore.com/world-cup/pick/f5e5e2e7fe512766af564c13db1e26190f26c8b8" rel="nofollow - https://www.sofascore.com/world-cup/pick/f5e5e2e7fe512766af564c13db1e26190f26c8b8

Čujemo se poslije SP LOL

-------------

Objavio: filips88
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 15:14
D, E i F najace grupe pogotovo F grupa neizvesna!

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 18:57
Grupe A,B i G laganica. Najlakša grupa H.

* ne znam šta slave naši, da smo na mestu Poljske pa ajde. Vrlo teška grupa.
Drugi u grupi - podvig.       Srećno !   

# Čak Noris: na momente vrlo optimističan pick.    

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 20:46
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

D, E i F najace grupe pogotovo F grupa neizvesna!

B i G grupe nisu daleko,i tu ce biti zanimljivo... Dakako najvise paznje plijene grupe gdje su ekipe sa balkana.. Bice interesantno gledati Hrvatsku protiv Argentine ili Srbiju protiv Brazila,samo ako ih zapadne neki dobar termin da i raja sa balkana koja radi moze stici gledati.  

Grupna faza igrat će se, kako smo već naglasili, u sedam različitih termina – prva dva kola počinju u 11, 13, 14, 15, 16, 19 i 20 sati, a odlučujući susreti za prolazak u nokaut fazu biti će u 15 i 19.

Utakmice osmine i četvrtfinala igrat će se u dva termina, u 15 i 19 sati, a polufinale u 19.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: mahoni
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 22:30

Eh, odličan početak priprema. Odlična igra i rezultat protiv prvaka sveta. LOLLOLLOL

Napad ubitačan, sredina terena uvek spremna da vrati loptu bekovima i golmanu, a ako treba i protivničkom igraču. LOL Sve šljaka, bez greške. LOLLOLLOL

P.S. Bolje bi odigrala kombinovana ekipa naše prve lige, a razbila bi ih kombinovana ekipa partizana i zvezde. Šteta. Žali Bože para što su ih dali za pripreme.LOL

Maroko - Srbija   2:1

P.S.2

I voditelj je naš a svetski. Primetio je da je Krstajić nezadovoljan.LOL

P.S.3

Sram me bilo. Komentarišem. Svi su dobri komandanti posle bitke. Jeste, sram me bilo.Cry

-------------
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 22:31
Ono EU preti bojkotom SP u Rusiji.
Prazna ili puna puška - videćemo.    

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 22:33

Eto onda nama šanse da budemo među prvih 20. LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 23:02
Ma opet ne bi prošli prvi krug, teška nam grupa - niko iz EU.    

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2018 u 23:17

Ih, majku mu.LOL

'Ajmo onda i mi da bojkotujemo, a posle kažemo da je šteta, da smo mogli i prvaci da postanemo. Cry  

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2018 u 23:02

Čika voditelj kaže da je ovo mnogo bolje. LOL

Definitivno puno lepše izgleda. LOL

Jeste da je Nigerija igrala oslabljena, ali mislim da voditelj jedino greši da su bolji od Maroka.

Mislim da je Maroko puno napredovao, da su disciplinovaniji i vredniji od igrača Nigerije.

Nigerija - Srbija 0:2

P.S. 

Kako bih voleo da imamo i danas mlade igrače nalik Iliću, Vidiću, Kežmanu i Žigiću.

Mislim da ima mesta za Tošića i Radonjića. Nekao mi fale brzi i probojni igrači.

-------------

Objavio: Pilipenda
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 07:36

Ono EU preti bojkotom SP u Rusiji.
Prazna ili puna puška - videćemo.    

Geopolitički leš i sluga prekookeanskog šerifa, kad preti, širi zadah mrtvaca u raspadu. Potezi očajnika.

Ali, to ne menja činjenicu da bi oni koji su imenovali Krstajića, trebali završiti na robiji:)

-------------
Мисли храбро, осети слободу!

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 12:33
Ono, kažu da politiku i sport ne treba mešati, a to se radi decenijama unazad.   

Evo, stvarno bih voleo da Island ne bojkotuje samo "diplomatski" već i sportski ovaj svetski kup. O prvom mestu bi odlučivao duel Hrvatske i Argentine a slabašna Nigerija ne bi tu nešto mogla da promeni.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=27&nav_id=1374161
https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/island-najavio-diplomatski-bojkot-mundijala-u-rusiji-334049.html

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:14

"Podsetimo, britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson pozvao je nedavno zapadne zemlje na čelu sa Engleskom, da bojkotuju SP i uporedio predstojeći Mundijal u Rusiji sa Hitlerovim Olimpiskim igrama 1936."

Da je liberalni fašista malo učeniji, a manje nadmen, verovatno bi mogao lako da se informiše da je njegova zemlja bila jedna od učesnica tih "prljavih nacističkih letnjih OI" zajedno sa već tada fašističkom Italijom i Japanom koji je 4 god. ranije već anektirao Mandžuriju.

https://sr.wikipedia.org/sr/Летње_олимпијске_игре_1936.#Освојене_медаље_%5b2%5d" rel="nofollow - https://sr.wikipedia.org/sr/Летње_олимпијске_игре_1936.#Освојене_медаље_[2]

Uspelo im je sa jednim bojkotom Rusije na OI, sada žele da pokažu kolike su GAZDE i pozvaće sve satelite i poslušnike da bojkotuju i SP u fudbalu.

Svi znamo na šta je VB spremna i da se nije libila da se sveti ni svojim zemljama(Komovelt). Tako da me ništa od nje ne čudi. Nema suda, samo proklamacija. Oni znaju ko je kriv i tačka. Samo, silovanje je krivično delo. Osvetiće im se, siguran sam.

Nadam se da će Španija, Portugalija ,Francuska i Italija biti pametnije. Ovaj bojkot neće da učini ništa ni VB ni USA, već zemljama sa jakim ligama.

Nego, meni se čini da od nas neće puno da se vidi. To mene boli.LOL

Nisam siguran da je zamisao da su "stranci" sigurno bolji jer igraju napolju baš mudra. Čini mi se da nam je sredina baš nikakva. Ne može da se meri ni sa fizički, a ni sa tehnički jačim protivnicima. 

P.S.

Jedino me prijatno iznenadio Bane. Šta god pričali o njemu, on nam je bio najjači igrač sredine terenaLOL. Bolje je upošljavao napadače sa mesta beka nego svi srednjaši zajedno.

-------------

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:26
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Nadam se da će Španija, Portugalija ,Francuska i Italija biti pametnije.
Italija će sigurno bojkotovati ovogodišnje svetsko prvenstvo. LOL Čujem da je i Holandija zauzela čvrst stav. LOL

Kakav, bre, bojkot? Švabe i Španci prvi neće bojkotovati.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: yolix83
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:32
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Italija će sigurno bojkotovati ovogodišnje svetsko prvenstvo. LOL Čujem da je i Holandija zauzela čvrst stav. LOL
LOL

Diplomatije mogu da bojkotuju koliko hoće, bitno je da nije nijedna reprezentacija otkazala nastup.

-------------
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:36

Švabe su uvek bile svoje.  LOLLOLLOL

Da, žabari i lale mogu samo da uzmu turističke aranžmane. LOLLOLLOL

Ma računam i na petlove pored Španaca. Ebiga, što su se mučili? LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:36
Taj diplomatski bojkot je tek smejurija.

Kao da se posvađaš sa drugarima na igralištu, pa rešiš da ćeš se ipak igrati s njima samo te mama više neće pratiti do igrališta. LOL

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:38

Druže moj, nemoj da si baš 100% siguran. Velika Britanija nije dete sa igrališta, to je jalova i zla kučka koja vekovima čini neviđena sranja. Što je najgore brzo joj se oprosti i ona nastavi dalje. 

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:43
To za VB si u pravu, ali pare vrte engleski fudbal, ne politika i tupavi Boris Džonson.
Neće oni da se zamere FIFA, a da ne spominjemo tek ruski i kapital u engleskom fudbalu. Interes je to.
Čak i da probaju da lobiraju, ove zemlje što zapravo mogu nešto da osvoje poslednjih decenija će ih o'laditi.

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:46

Sve što pišeš stoji. Daće Bog i konj će da bude samo konj, ali nisam siguran šta se događa.

Možda ovo stvarno više nema veze sa fudbalom. 

P.S. 

Ako dođe do sranje, VB će prva da ukrade pare RF i privatnicima. Nije im prvi put.

Ako njima daš odrešene ruke i još ih podržiš svašta možeš da vidiš.

Ali, nadam se da si u pravu.

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:54
Nadam se i ja da sam u pravu. LOL

Ameri tu vuku konce, VB je samo marioneta. Već neko vreme čačkaju FIFA, jer je jedna od retkih sportskih organizacija koja je poprilično finansijski nezavisna od američkih para, a ovi ne mogu da trpe da postoji neko ko bi odbio njihove naredbe za ovo ili ono kad im se ćefne. (Za razliku od npr. MOK-a i one farse na zimskoj Olimpijadi.) Samo im nešto ne ide. LOL Coca-Cola i Visa da povuku sponzorstvo, odmah će uskočiti firme iz Kine i Arabije ili još neko poput Gazproma.

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:04

Mislim da debelo grešimo sa tom pričom VB ili USA. 

UK je skrojilo puno toga kroz ustoriju i pustilo druge da se razmeću.

Što je najgore, sada ne pričamo o pripremnim utakmicama već o onome o čemu drugi žele. To me nervira. Dovoljno što moram da gledam naša sranja po ceo dan, a onda gledam seronje na terenu i sad da razmišljam da li će neki hohštapleri da upropaste stvari koje njih ne bi trebale ni da se tiču. Sve u svemu, najviše me nerviraju marionete i sateliti koji više ni pertle ne ostavljaju da ih izvučemo iz gazdine guzice.

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:09
Definitivno je bolje da se vratimo na priču o fudbalu i samom takmičenju, a politiku da ostavimo gnjidama koje je vode.

Više opušta pričati o tome ko će osvojiti, od koga se previše očekuje, o dresovima, zašto svi opet favorizuju Brazil i sl. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:14

Stvarno ne znam zašto favorizuju Brazil. LOL

Obična, skromna ekipica koja igra osrednji fudbal. LOLLOLLOL

P.S.

Da napravimo peticiju za promenu u ženskom fudbalu.

Da igračice moraju obavezno na kraju utakmice da razmene dresove. LOLLOLLOL

Krajnje je vreme za pametne promene.

-------------

Objavio: robin12345
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:18
Noćas Cro pobjedio Mehiko. Ne mreš vjerovati. Kada očekuješ da izgube pobjede, kada očekuješ pobjedu-izgube. Valjda ovisi koliko se ruži noć prije utakmice.LOL

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:20

LOLLOLLOL Sasvim moguće.

Samo sa mojima ni to ne prolazi. Valjda znaju kakvi su.LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:24
O tome pričam već godinama. O promenama u ženskom fudbalu, ne o Brazilu. LOL

A Brazil nije bio pravi favorit još od 2002. Daleko od toga da su nisu dobri, ali pred svako prvenstvo od tad svi balave za Brazilom, a oni ili nisu uigrani kao ekipa ili luduju do ujutro po klubovima ili imaju šuplju odbranu. Lako je dominirati južnoameričkim kvalifikacijama, treba se pokazati protiv Švaba, Francuza i ostalih Evropljana.

Možda i dokažu da grešim, ali meni oni nisu u samom vrhu.

Nas će razbiti u svakom slučaju. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:29

Baš se pitam da se uigravaju i da ne odlaze na utakmice iz kupleraja koliko loše bi igrali? LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:30
Ne kažem da ovi dolaze iz kupleraja. To je bila boljka one ekipe gde su glavni bili Adrijano i Ronaldinjo. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 15:38

Ja verujem da su svi oni slični. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 17:13
što ja ne igram za Brazil? Kupleraj, lake drogeOuch

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 18:18

[COLOR=#CCCCCC]
Italija će sigurno bojkotovati ovogodišnje svetsko prvenstvo. lol Čujem da je i Holandija zauzela čvrst stav. lol

Kakav, bre, bojkot? Švabe i Španci prvi neće bojkotovati.
[/COLOR]

A Australija, Poljska, Island, Danska, Švedska i Japan?    

# Litvaniju, Estoniju, Letoniju ne ubrajam jer one već bojkotuju SP slabim igrama u kvalifikacijama za SP u Rusiji.     

* još izmislili novu vrstu bojkota - "diplomatski bojkot".    
TV bojkot bi bio da ide samo ton na TV bez slike ili sa slikom onog ex ruskog špijuna i ko zna čijeg još.    

Mene najviše fascinira solidarnost država koje ama baš nemaju nikakve veze sa incidentom u Britaniji ali se solidarišu (kao i u uvođenju ostalih sankcija RF).
A najfascinantnije su mi izjave političara pojedinih država koji kažu: "E, proteraćemo vam diplomatu ali to neće uticati na naše odnose. Svratite kad hoćete."    

** kao kad bi neko izbacio nekog napolje pa mu kaže "Ajde napolje, ali i dalje smo dobri drugari."    

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 18:22

A Brazil nije bio pravi favorit još od 2002. Daleko od toga da su nisu dobri, ali pred svako prvenstvo od tad svi balave za Brazilom, a oni ili nisu uigrani kao ekipa ili luduju do ujutro po klubovima ili imaju šuplju odbranu. Lako je dominirati južnoameričkim kvalifikacijama, treba se pokazati protiv Švaba, Francuza i ostalih Evropljana.

Nas će razbiti u svakom slučaju. lol

Slažem se.   

Da svi bojkotuju SP i da igra samo Rusija (druga postava) i Srbija finale - bili bi treći.    

Promeniti selektora koji je odveo selekciju na Mundijal - van svake pameti.
* sem ako nisu zdravstveni razlozi u pitanju.    
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Noćas Cro pobjedio Mehiko. Ne mreš vjerovati. Kada očekuješ da izgube pobjede, kada očekuješ pobjedu-izgube. Valjda ovisi koliko se ruži noć prije utakmice.lol

Nisam siguran ali koliko se sećam Mexico je dužnik Hrvatskoj sa jednog SP.
Jeste penal, ali je bitna pobeda. Lepo i ohrabrujuće za "vatrene". Nije lak protivnik, utom još veći značaj.   
Plus što je Meksiko overio Island sa 3:0.    

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 18:33

Stvarno ne znam zašto favorizuju Brazil. lol

Obična, skromna ekipica koja igra osrednji fudbal. lollollol

P.S.

Da napravimo peticiju za promenu u ženskom fudbalu.

Da igračice moraju obavezno na kraju utakmice da razmene dresove. lollollol

Krajnje je vreme za pametne promene.

Slažem se za Brazil. Duvaju se a onda ih "panceri" razmontiraju pa sitna deca plaču na tribinama.   
Mahonija za predsednika FIFA.    To sa ženskim dresovima decenijama čekamo.    
ŽFK Mašinac Niš, nekada velesila u SRB, danas ne pratim toliko kao pre.   

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 19:04

Danilo, druže, bojim se da je Brazil veći favorit nego što mi mislimo. Ono što sam odgledao od pripremnih utakmica ne izgleda obećavajuće. Nemci pogubljeni, samo mi Francuzi imaju nekakav oblik. Ne mogu da se setim svega, jer je sve nabacano, ali uopšte ne izgleda bajno.

Mi smo tek posebna priča. Naravno da je suludo da menjaš kada pobeđuješ, mada Krstajića cenim. Naravno, za sada kao igrača. Mene brine to da su naši timovi u zadnje 2 god., naročito Z i P prodali dosta mladih igrača koji se nigde ne pojavljuju, a srpska ekipa  je definitivno spremna za promene. Imamo dvojicu mladih brzih krilakoje nijko nije ni probao. Jednog su strpali u mladu rep.,a neophodan je i ovoj. Za sredinu terena nemam reči. Ovi ništa ne mogu, ne mogu ni da se srode. Bojim se da je Krstajiću spakovan ovaj spisak i da je to gotova stvar. Ako imaš klasičnog centarfora onda je bolje da imaš i dobro krilo, jer će pod pritiskom prvi da bude polušpic. Ako sredina ne radi kako treba polušpic se spušta previše nisko i bude predaleko od gola. Ma, meni se ne sviđa naš tim. Stranci po svaku cenu.

P.S.

Znači, peticija za sada dobro stoji. Samo se Robi nije izjasnio. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 19:15
Pa, normalno da sredina ne može ništa da uradi kad igra prokleti Ljajić.

Slažem se da klasičnom centarforu trebaju krila.

Međutim, mislim da je sredina zapravo jedini deo terena za koji možemo reći da imamo dobar. Ne ovo od sinoć, nego na osnovu kvaliteta igrača. Tu čak i rezerve imamo. Samo je tu trebalo davno napraviti selekciju po kvalitetu igre, ne po menadžerskim linijama. Sredini je neophodna uigranost. Sve jaki stručnjaci, a nisu umeli da usklade Matića i Milinković-Savića + još jednog od ovih klinaca što su bili prvaci sveta i da to uigravaju kroz kvalifikacije.

Tadić bi takođe u svakoj normalnoj reprezentaciji dosad završio na klupi. Svaka čast na partijama sa početka kvalifikacija, bile su ključne za odlazak, ali dečko već bar godinu i po dana ne može da se sastavi.

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 19:52

Ogi, potpuno se slažem sa tobom, ali 'ebeš sve ako zakaže sredina. Džaba nam što imamo igrače sredine terena. Ljajić je inače "igrao" polušpica" LOL, ili otprilike nešto tako.

Imamo dva krila, Plavšića i onog malog iz zvezde(pominjao sam ga). Igrača sredine terena imamo još više, ali ne vredi. Tadić podbacuje odavno. On u poslednje vreme, kako utakmica teče počne da igra dodatnog polušpica.LOL Ja i danas žalim za jedinim parom "teških" centarfora koji su nas kvalifikovali svuda. Kežman i Žigić. Nikada i nigde više nisam video takvu kombinaciju. Eto, možemo da kažemo da smo i mi imali nešto što niko drugi nije imao. LOL Iz zahvalnosti im nismo napravili oproštajnu utakmicu, makar u nekom selu. LOL

Što se tiče trenera mladih kategorija ne mogu ništa loše da kažem. Kada se dođe do "slavnih" ne valja. Onda je sve drugačije i najčešće gore. LOL

-------------

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 22:00

Ipak se igranka nastavlja. Dead

Antidiskiminacijske organizacije UEFA-a(FARE) počinje sa pritiskom na Ruse. Zbog nepriličnih uzvika prilikom utakmice sa Francuskom. Pošto su oni "nezavisni" predložiće FIFI da nastavi istragu. LOL

Izgleda da će Rusija moći da bude domaćin, ali da se zabrani Rusima da dolaze na stadion i naravno da prevoz navijača iz demokratskog sveta bude besplatan, tj. da ide na teret Rusa.LOL  

-------------

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2018 u 12:49
Ali najjača tabloidna vest, naša reprzentacija na meti ISIL. Nisu baš imenovani ali su se kvalifikovali pa su u opasnosti kao i svi drugi.
Još si pisali koji je fudbaler na posteru za one koji nisu čuli za njih.    

* vidim da je obrisana ta "vest". Ili bar promenjen naslov.   

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 23:21

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiIgqjBrq7bAhVmMZoKHWTFC7oQFggpMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fsport%2Fclanak%2Fzastitari-i-strah-od-hakera-ovako-ce-funkcionirati-var-na-svjetskom-prvenstvu%2F2001175.aspx&usg=AOvVaw14fgY15EJlOrXoz2MRzkJx" rel="nofollow - ZAŠTITARI I STRAH OD HAKERA Ovako će funkcionirati VAR

Ne pratim fudbal u koji se razumem malo više od informatike. Zato bežim sa teme, zadovoljan sam kao pasivni posmatrač.

Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 23:37

Sunce ti poljubim žarko, kakva kombinacija. LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Svibanj/May.2018 u 01:18
Mi obično očekujemo odlične rezultate od naše reprzentacije a oni nas demantuju svojom igrom.

Ovaj put će nadam se biti obratno. Ništa ne očekujemo a prođemo grupu.

* naravno svaka čast svima na izborenom učešću na SP 2018.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 31.Svibanj/May.2018 u 16:05
Ja uvijek navijam za svoje. Naprijed, Brazil!

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 31.Svibanj/May.2018 u 17:10
Rusija i Belgija mogu da budu prijatno iznenađenje Mundijala.   

Voleo bih da Nemačka i Brazil budu zaustavljeni pre finala.    

Evropsko finale - možda, ali sam siguran da će bar 1 ekipa braniti boje našeg kontinenta.

Domaćinu, Rusiji lično želim bar polufinale.     

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 18:39

LOLLOLLOL Zvanična vest:

Peruanac Gerera oslobođen kazne na lozanskom sudu zbog korišćenja kokaina. LOLLOLLOL

Može da igra za reprezentaciju, ali ne sme da puši cigare. Onda ide doživotna.LOL            

kakav svet i kakva pravda. Sad bi Maradona trebao da tuži italijanski savez LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 19:56
Pravda je pobijedila. LOL

-------------

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 22:19

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi-u9m6pLPbAhUMVywKHbRSB4gQFggqMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fsport%2F1365340-najjace-ispale-i-epske-izjave-slavnih-sportista&usg=AOvVaw0nll0OeMIfMv-bwejalZt4" rel="nofollow - Legendarne izjave sportista: Ako je kokain droga, ja sam narkoman .

Šta bi tek Kaniđa trebao da kažeLOLLOLLOL

Ovo je bilo jače od mene.

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2018 u 23:39
Živio je u nekom boljem vremenu. LOL

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:07

I šta sad?

Opet će da nam objašnjavaju da je to deo taktike. Strašno!!! Sad počinjem da sumnjam u Krstajića, a znam ko je i koliko je pružio. Teška situacija, bar za mene. 

Zašto nije objasnio Filipu Kostiću i Dušanu Tadiću da menjaju krila, a ne centarfora i polušpica. Ovo je smešno, ne znam ko je trebao da prenese loptu. Rodić? Pa rodić pored svih njih opet igra ofanzivnog beka i što je najgore bolji je od polovine srednjaka, a da ne pričam o napadu. Naravno da očekujem da neko ponovo izusti kako svi mi 'oćemo da izigramo selektora, ali ovo je bilo smešno. Za sve pare. Kreće naš napad ili već šta, a njih 4-ica u i oko šesnaesterca. Pa majku mu, ko će loptu da primi ili da pokuša da proigra. Igrali smo sa 4-com centarfora, ebote.

Trebao je da povede još jednog brzog krilnog igrača, ovako neće da ide. Mogao je i trebao još i plavšića da povede. Kako mi je žao što Saša Ilić nije mlađi, kako nam nedostaje na sredini. On je u stvari i danas danju naš najbolji srednjak i u 40-toj godini.

Neka nam je dragi Bog u pomoći.

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:16
Odustao sam od gledanja čim sam video postave i da umesto da uigravamo najjaču ekipu mi moramo da proguramo igrače koji treba da se prodaju u prvu postavu na pripremnim.

Na ovom prvenstvu ama baš ništa ne očekujem od njih. Uspeh je i što su prošli. Jedino prvenstvo gde sam se nečemu nadao je bila Južna Afrika, a znamo kako je to prošlo. Mi odavno više nismo reprezentacija u kojoj igraju najbolji koje imamo. Zapravo, retko kad smo to i bili.

P.S.

Kakav crni Ilić?

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:25

LOLLOLLOLLOL za ono PS

Njega kao zvezdaš gotivim od sveskog prvenstva kada ga je Osim uveo, ušao je kao srednjak i ostao do kraja srednjak. Posle puno čitanja o strategiji i taktici ubeđen sam da bez dobre sredine ne može. Kao što su Krstajić i Vidić znali od početka šta su, tako je i Ilić. To da je najbolji i sad je pomalo karikirano, jer je ipak previše mator, ali da je bio dobar srednjak, bio je. LOLLOLLOLMalo me ponelo ogorčenje. LOL

Sve ostalo ne šljaka i to je očigledno, ali najgore je što se svi spuštaju u šesnaesterac i onda protivnapadi stižu za pola minute u naš. Bezveze.

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:32
Čekaj, sad si me skroz zbunio sa ovim Osimom. Confused Ili fali neka informacija ili se nešto pobrkalo. LOL

Ilić je bio dobar za domaće pojmove, a ja igrače i trenere koji su se dokazali samo u domaćim takmičenjima ne priznajem za takve.

Mogli smo mi da imamo solidan tim na ovom prvenstvu (doduše sa klimavom defanzivom), ali taj tim nije selektovan na startu kvalifikacija i nije uigravan. Sada kada se ta neuigranost ukombinuje sa ne tako sjajnom selekcijom i selektorom amaterom (na stranu igračka karijera, ovo je nešto sasvim drugo) naravno da nije kako valja. Realno, ako nam se ne ponovi "Šestković", biće dobro. Svaki osvojen bod je uspeh za ovakav tim.

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:48

Jeste, u pravu si, načisto sam permutovao, tj. iskreno totalno zaboravio i zabrlj'o.LOLLOLLOL

Setio sam se da je bio deo "zagubljene" postavke sa Ivićem i Ognjenovićem.

Ovo straiji su se družili sa Osimom.LOLLOLLOL

Ali igrao je za plemensku zajednicu SCG LOL

P.S. Njega je ubilo to što je bio jak u lokalnim kafanama. Bio je stvarno dobar.

Opet, sad se slažem sa tobom oko mogućnosti naših. I slažem se da je imalo boljih.

Mislim da je imalo boljih i od Tadića, a on kao da je nasledio mesto. LOLLOLLOL 

EDIT: Radonjić je jedini pozitivan utisak. Bar meni.

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 23:04
Meni je i dalje najjače kako je Ilić ispao glup (lud, šta god) u Salcburgu. LOL

Tadić je dobar kad je u formi, ali on već dve godine ne liči na sebe. Meni više smeta što je Ljajić izgleda postao nedodirljiv.

Iako mi se Radonjić još nije dovoljno dokazao, barem je neko pozvan iz državnog prvaka koji je prezimeo u Evropi.

Džaba svi pozitivni utisci, ma koliko ih malo bilo, kada nam vidno i dalje agenti kroje tim.

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 23:35

Ništa mi ne preostaje nego da čekam sledeću pripremnu.

Nego, znaš šta mi je nerazumnjivo, ali totalno?

Ovo slepačko vođenje priprema. Gubimo ionako malo poena na toj fifinoj listi i posle se čudimo što su svi pre nas. Pa ne mora svaka pripremna da se izgubi, ebeš ga.

P.S. Godinama ljudi kod nas ne shvataju kako mali lako gube, a teško dobijaju te bodove. Sad su P i Z  skupili malo više. Što je najgore, opet ćemo da budemo "nosioci grupa" u prvom kolu.

Naše budale u FSS i dalje imaju glup i nazadan pristup. Da prvo oni i agenti zarade, a onda ako može nešto i R da ućari. Sve je bezbeze. (Zato zadnjih godina obožavam da pratim kadetsku i omladinsku ligu i u košarci i fudbalu)

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 23:46
Razum i srpski fudbal ne idu zajedno. Ne zanima nikog od njih kako se organizuju pripreme. Od njih ne mogu mnogo da stave sebi u džep.

A mi ćemo, ludi kakvi jesmo, i dalje najstrastvenije da pratimo fudbal iako smo u nekim drugim sportovima u samom vrhu, a u fudbalu smo jedna velika zbrka decenijama.

Nekako mi lepše pratiti prvenstva na kojima nema naših. Manje nervoze. LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2018 u 23:51

LOLLOLLOLThumbs Up

-------------

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2018 u 21:27

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ovo sam valjda samo čuo u mojoj otadžbini. To traže vlada, graditelji puteva i mostova, planeri gradova, policija...ma i akademija nauka. Kada urade neku stvar dobro treba u zvezde da ih kujemo, ali kad većinu stvari sjebu onda treba samo da damo još para i da ih tešimo. Kakva psihodelična budalaština, ali im uspeva na svim kolosecima.

Tošić: "Treba da ostanemo pozitivni, nemojte da nas kritikujete"

a kad ga novinar pita: Šta tačno nije bilo dobro?

on jasno i nedvosmisleno odgovara:LOLLOLLOL

"Ima dosta segmenata. Ne mogu sad da izlazim u javnost šta i kako, ali nismo bili ekipa. Bilo je više lošijih nego dobrih stvari. Tu je selektor da vidi gde smo grešili. Treba da napravimo dobru analizu. Ne treba da brinemo, imamo još 15 dana do prve utakmice. Mislim da će to izgledati vrlo dobro. Neće nas ovaj poraz poremetiti", rekao je Tošić posle utakmice.

Dok na drugu stranu Dušan Tadić daje odgovor i na moje piranje iz jednog od predhodnih postova. 

"Svaka prijateljska utakmica može da donese nešto. Pogotovo mislim da može iz poraza mnogo više da se izvuče nego iz pobeda. Mislim da imamo dosta vremena i ne treba praviti paniku, treba da budemo mirni i da se pripremamo za Kostariku", rekao je Tadić.

Naravoučenije: 

Zato se reprezentacije Brazila, Francuske, Nemačke, Engleske itd, itd svojski trude da izgube sve prijateljske utakmice, naročito protiv nas. Jer onda otkriju naše slabosti i uvek nas iznenade i izbace sa takmičenja. Stvarno nije pošteno. Barabe nijedne. LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2018 u 14:00
Ona reklama za neko pivo, kad se naši fudbaleri penju na neku planinu...
...pa mogli su da stave zastavu Čilea na njen vrh.
Kaže se "ako daš sve od sebe već si pobednik". Da li je to unapred izgovor kada se izgubi od bolje ekipe?

* one navijačke zastave sa deformisanim orlom mi se ne sviđaju a o dresovima naše reprzentacije, slovima i brojevima da ne pričam. Kao da je neko polupismen osmislio to. Npr. broj 22 više liči na SS nego na 22.

Mislim da je ključna sledeća pripremna utakmica protiv Bolivije (u Subotu, 9.6.2018. u 18h). Od rezultata zavisi da li ćemo osokoljeni u slučaju pobede ili pognute glave u slučaju poraza otići na Mundijal.

** a Kostarika je ipak jača od gore dve pomenute reprzentacije, možda čak i od Švajcarske.

U vezi Čilea dobro smo prošli sa samo 0:1, moglo je biti i gore.
Mislim da Stojković nije baš najbolje rešenje ali verovatno od njega možda trenutno i nema boljeg golmana Srbija.

-------------

Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2018 u 22:23

Kaže se "ako daš sve od sebe već si pobednik". Da li je to unapred izgovor kada se izgubi od bolje ekipe?

* one navijačke zastave sa deformisanim orlom mi se ne sviđaju a o dresovima naše reprzentacije, slovima i brojevima da ne pričam. Kao da je neko polupismen osmislio to. Npr. broj 22 više liči na SS nego na 22.

Mislim da je ključna sledeća pripremna utakmica protiv Bolivije (u Subotu, 9.6.2018. u 18h). Od rezultata zavisi da li ćemo osokoljeni u slučaju pobede ili pognute glave u slučaju poraza otići na Mundijal.

Mislim da Stojković nije baš najbolje rešenje ali verovatno od njega možda trenutno i nema boljeg golmana Srbija.

Druže moj, zbog onog prvog imam osećaj da živim u paralelenom svetu. Nije prošlo milion godina, a nije osvojena ni neka druga tehnologija , od mojih 19-20 god. Naravno da se tako kaže. Sramota je podviti rep, sve se ostalo računa. Naravno da nije sramota da izgubiš od boljeg, već je sramota da se ne boriš, a došao si zbog toga. Samo, kad se praviš najpametniji, najbolji, a kad treba da se pokažeš onda licemerišeš i tražiš opravdanja onda to nije sramota, već beda duha. 

Ovo u vezi zastave se ne razlikuje od ostalih "tradicionalnih" stvari koje mi namerno upropašćujemo i svodimo na dnevne gluposti i teme za sprdnju. Specijalizovali smo se u gaženju čak i funkcionalnih stvari i uvek su nam puna usta tradicije, istorije i ponosa. Što je najgore kada gledamo putopise i dokumentarce o drugima uvek mi potenciramo na tradiciji drugih, a u isto vreme eksperimentišemo sa svojom. Isto klasična beda duha.(Ja u svojoj kući nikada nisam imao zastavu sa nekim znakom. Moja zastava je klasična trobojka i ništa više. Država je nešto drugo, ja sam samo narod)

Mi nemamo ključnu utakmicu. To je ono najgore. niti smo u stanju da sagledamo nedostatke niti spremni da okupimo najbolje po svaku cenu, jer to znači da ćemo izginuti međusobno u biranju najboljih. Veoma jednostavno, ako pobedimo biće veličanja bez obzira na igru, a ako izgubimo biće kao i posle ove prošle. Kostarika je odavno dobra reprezentacija i niko pametan je ne bi potcenjivao. Njihova najveća mana je nedisciplina.

Što se tiče golmana, priča je jednostavna. Mi smo uvek imali makar 3 dobra mlada golmana u ligi. Sada više nemamo, čak ih i uvozimo. Znači, stanje se promenilo i mi boljih nemamo. Naravno, mlađe generacije ne računam jer nemaju iskustva. Sasvim moguće da ćemo uskoro imati još srpskih golmana sa pasošima drugih zemalja. 

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 00:33
Evo, dajem podršku našoj reprzentaciji. Profesionalni su fudbaleri. Samo treba da rade ono što najbolje znaju - da igraju fudbal.    

I voleo bih da nijedan selektor više ne izjavi da "prioritet nije rezultat utakmice" pa nebitno, igrali protiv ekipe koja se nije plasirala na SP 2018 ili protiv neke od fudbalskih velesila.

Jednostavno, da sačekamo rezultate pa tek ih onda dobronamerno komentarišemo.

Inače, ovo bih voleo da se promeni u budućnosti prema bilo kojoj reprzentaciji naše države:

1.država bi trebala da odmah ispoštuje i isplati svakog našeg sportistu ili člana stručnog štaba (konkretno, ovde fudbalske reprzentacije) - reprzentativnom dnevnicom tokom priprema i utakmica u državnom dresu.

Svi ti momci trebaju da budu adekvatno nagrađeni, motivisani i poštovani što nose državni dres, podjednako svi, nebitno ko koliko zarađuje u svom matičnom klubu i da li je zvezda ili sedi na klupi rezervi.

* obećanja države "ako-onda" su besmislena.

2.razume se da su naši sportisti umorni od takmičenja u svojim klubovima ali su isto i naši protivnici u grupi i na Mundijalu. Ako treba duži period uigravanja ekipe onda treba i to korigovati. Pripremne utakmice su prilika za uigravanje najjačeg sastava a treninzi za ekspiremantisanje, rotacije, probu taktike.

* tako da protiv Bolivije očekujem(o) najjači trenutni sastav. Da pobedimo ubedljivo i odemo podignute glave na prvi meč na SP protiv Kostarike.

Srećno Orlovi. Učinite nas ponosnim kao fudbalsku naciju. Igrajte najbolje što umete i niko vam neće ništa zameriti.      

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 00:44

LOLLOLLOL Drug moj, niko ne bi ni smeo da ima alternativu.

Moramo da budemo Pia Fidelis

Samo onima koji su nama Pia Fidelis.

P.S.

Danilo, a koju drugu da podržimo?

To što kritikujemo znači da nam je stalo, a ne da pljujemo da bi pljuvali. Poštuješ one koji tebe poštuju. Ovo sam radio od svoje 12 god.. Bilo je teško, ali je vredelo, bar meni.

Samo, ono što sam napisao nisam izmislio, već nabrajam ono što gledam godinama svuda oko sebe. LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 00:53
Malo mi je... bljak kad neki sportista odbija da igra za svoju reprzentaciju...
ali to je samo jedna strana medalje koja se prikazuje javnosti.

Ne slažem se sa čuvenim citatom: "Ne pitajte šta vaša zemlja može da učini za vas - pitajte šta vi možete da učinite za vašu zemlju".

Mislim da u stvari obratno. Čast je igrati za svoju državu ali je još veća čast biti ispoštovan od te iste države.   

* bar kad je sport u pitanju, a karijere mnogih naših svetski poznatih sportista u koje država nije uložila nijedan dinar/evro govore u prilog tome, da je građanin najčešće preputen da sam gradi svoj talenat i svoju karijeru.     

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 01:15

Malo mi je... bljak kad neki sportista odbija da igra za svoju reprzentaciju...
ali to je samo jedna strana medalje koja se prikazuje javnosti.

Ne slažem se sa čuvenim citatom: "Ne pitajte šta vaša zemlja može da učini za vas - pitajte šta vi možete da učinite za vašu zemlju".

Mislim da u stvari obratno. Čast je igrati za svoju državu ali je još veća čast biti ispoštovan od te iste države.   

* bar kad je sport u pitanju, a karijere mnogih naših svetski poznatih sportista u koje država nije uložila nijedan dinar/evro govore u prilog tome, da je građanin najčešće preputen da sam gradi svoj talenat i svoju karijeru.     

Drug, potpuno se slažem sa tobom.

Veran i lojalan vernom i lojalnom ClapClapClap

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 01:56
Valjda možemo dobiti Boliviju... Valjda... Nadam se.    

dragi Mahoni.

-------------

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 02:19
Inače, moji parovi bi bili ovi:

Rusija (A1) - Portugal (B2)
Španija (B1) - Urugvaj (A2)
Francuska (C1) - Hrvatska (D2)
Argentina (D1) - Peru (C2)
Brazil (E1) - Meksiko (F2)
Nemačka (F1) - ? (E2)
Belgija (G1) - Poljska (H2)
Kolumbija (H1) - Engleska (G2)

https://www.clip.rs/hit-prognoza-ovako-murinjo-vidi-sanse-srbije-na-svetskom-prvenstvu-iz-potpuno-sebicnih-razloga/12933" rel="nofollow - HIT PROGNOZA Ovako Murinjo vidi šanse Srbije na Svetskom prvenstvu iz potpuno SEBIČNIH RAZLOGA /VIDEO/

* ? - Kostarika, Švajcarska ili Srbija.
** staviti Nigeriju ispred Hrvatske i Islanda - šta reći. Senzacija? Teško.    

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 20:05
Srbija očekivano teže protiv Čilea (-1 gol razlika u kvalifikacijama, 8-2-8) i lakše protiv Bolivije (-22 gol razlika, 4-2-12 pobeda-remi-poraz).    

Srećno Orlovi u bratskoj Rusiji   !      

https://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/southamerica/index.html" rel="nofollow - South America - 2018 FIFA World Cup

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 20:22

Danilo, druže moj, kad već pominješ statistiku.LOLLOLLOLLOL

Bolivija je u zadnjih pet utakmica jedini gol dala protiv nas. LOLjaki

Čak je i voditelj najavio da je Ljajiću zagarantovano mesto polušpica, a da je Tadić najbolji asistent.LOL Tadić je velika greška naše reprezentacije, ali neka.

Počeli su hvalospevi. Inače Bolivija je stvarno slaba reprezentacija. Setite se zadnjih 10 min. prvog poluvremena i kontranapada u drugom. Uzgred, ako Tadić ostane sam ispred nekog prvoklasnog igrača verovatno će petom lakše da mu uzme loptu i spasi naš gol.LOL

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 20:53
Dragi Mahoni, znam da je rano ali koje 4 reprzentacije vidiš ili bi voleo da vidiš u polufinalu?     

Kad dođe to vreme da se vratim na tvoj post i proverim koliko si bio u pravu.

Hvala unapred na komentaru.    

* ne znam da li ćemo proći grupu, zavisi i od nas i od drugih, ali čak i ako prođemo, da prođemo Nemačku... je ravno senzaciji na SP 2018.       A posle njih na Engleze....    

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 21:37

Gledaj, postoji odličan i veoma funkcionalan način. Budemo prvi u grupi. LOLLOLLOL

Pošto mislim da posetim kladionicu, objaviću sve tikete, bez obzira kako prošao. LOL

Jedino što mislim da su žabari fingirali ove pripreme i da je Manćini puno spremniji nego što se da videti. Italija da olako prima golove po sredini, to nisam odavno video. Druga za koju mislim da je krila dosta kroz pripreme su švabe. Sve u svemu, za sad puno oblande, pa ću ipak da sačekam prvo kolo, da pregledam statistiku i onda da sečem. Brazl može, ali i ne mora. Izgledaju mi psihički kljakavi. Argentina je prepotentna, tako da ima o čemu da se razmišlja. LOLLOLLOL

P.S.Među nama voleo bih da grešim što se tiče nas, ali ne ide. Ne znam da li si primetio, pošto je u pitanju bila slaba ekipa da je u pojedinim trenutcima sedam naših igrača ostajalo na protivničkoj strani. Jedini gol koji je bolivija dala u zadnjih 6 meseci je bio iz kontre. Sa onakvom koncepcijom odbrane nema šanse da zaustavimo ni poljsku, a kamoli jače protivnike, videćeš, a u napadu ponekad udvajamo pozicije i skoro se guramo po šesnaestercu, na žalost sasvim bezazleno. Opet, videćemo, nadam se da grešim. Ako izgubimo od kostarike i nemamo šta tamo da tražimo.

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 23:08

Jedino što mislim da su žabari fingirali ove pripreme i da je Manćini puno spremniji nego što se da videti. Italija da olako prima golove po sredini, to nisam odavno video.
Šta oni imaju sad da fingiraju kad će prvenstvo ionako pratiti preko malih ekrana? LOL I to zasluženo. Mada, od njih me ne bi iznenadilo da stvarno foliraju iz samo njima znanih razloga, ali ne verujem. Baš su propali.

-------------

Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2018 u 23:41

Jedino što mislim da su žabari fingirali ove pripreme i da je Manćini puno spremniji nego što se da videti. Italija da olako prima golove po sredini, to nisam odavno video.
Šta oni imaju sad da fingiraju kad će prvenstvo ionako pratiti preko malih ekrana? LOL I to zasluženo. Mada, od njih me ne bi iznenadilo da stvarno foliraju iz samo njima znanih razloga, ali ne verujem. Baš su propali.

LOLLOLLOL znam da će da prate na tv-u, ali onda ne znam što bi drugi igrali sa njima. Ako si gledao znaš o čemu pričam. Razumem da su propali, ali da su zaboravili postavku sopstvene igre nešto i ne verujem. LOLLOLLOLSamo su zajebavali ove što su igrali sa njima, a zakazali gomilu prijateljskih utakmica.LOLLOLLOL

a za švabe mislim da su se folirale. Francuzi da su se preforsirali, zamalo da ih ameri pobede. Ebiga, oni to rade zbog kladionice, je l' da?LOLLOL  Da nam otežaju.

-------------

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 10:06
oćemo igrati SP do početka stokovanja u Premieru?Cool

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 10:07
malo nezgodno svaki dan zbrajat al ne traje dugo i lako se vidi tko je varao na bodovima kao Ironja prošli ShipDead

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 10:16

oćemo igrati SP do početka stokovanja u Premieru?Cool

Može. Ne moramo zbrajati nakon svake utakmice.

...i lako se vidi bla bla bla, serk serk serk, buhuhu, šmrc, izgubio sam metar bodova u jednom kolu...Dead

No comment. iromafia3

-------------

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 10:43
Nikada to neću prežaliti, ode sav taj trud u papar. Iskusni Mufljozo me sjebo na neiskustvo na kladari. Svaki zlobni komentar bit će upamćen i vraćen istom mjerom u slijedećem okršaju, već ovoga ljetaAngry
Nego oćmo prijave? samo bez velike reklame da se ne doklate nepozvani da ne kažem možda i bolji od tebe u pogađanjuLOL

1. Robo ( ovo bude na kraju isto, samo će se čitati  Prvi a ne jedanLOL)..

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 11:29
Igrali s njima da se ovi ne osete zapostavljeno. LOL "Jak" protivnik koji privlači publiku, a ne ide na svetsko. Idealan za pripreme. Ja ipak mislim da nije problem da li su oni zaboravili sopstvenu igru koliko tu igru nema ko da sprovede. Italijanima je samo Kjelini ostao od igrača svetske klase, a i on puni 34 godine. Ouch

-------------

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 15:33
2. Iro (iz 2 u 1 na kraju LOL)

-------------

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 16:23
oće Mahuna igrat s nama il nije baš pratio SP zadnjih par desetljećaLOLLOL

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 18:21
Po našim tabloidima, zadnja informacija je da Fudbalski Savezi Brazila i Kostarike razmatraju neučestvovanje na SP 2018 u Rusiji.

Videli šta smo uradili Boliviji pa da ne idu da se ne brukaju protiv nas. Pametno.    

-------------

Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2018 u 23:03
Raspisao se tamo u temi. Valjda će se okušat, to mu je genaralna proba za jesen. LOL

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 00:38

Hoću LOL

Samo jedan fiks, nema dvostrukih, biće lakše za zbrajanje i onaj ko najviše pogodi biće apsolutni pobednik.

P.S.

Kako da se ne raspišem, posle onako dobre dve utakmice retko ko može da ostane 'ladan.LOL

Na SOS kanalu ide kajron "Deklasirali"..... a ne kažu da su mučenici jedini gol u poslednjih šest meseci postigli protiv nas. Cry Kad si paćenik....

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 19:24
Tihana i Chucky? Malo ste se unervozili kada je stari olinjali lav zvan Mahuna uložio žetone u kladaru??LOL

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 19:30
Nisam skužio kako bi igrali? Svaki dan po parovima - bez dvoznaka/troznaka, i onda zbrajamo bodove nakon svakog kola?

Ja sam za.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 20:02
Kaže ironja s pravom da ne zbrajamo svaki dan, more svaka 3-4 dana, taman bude 10-tak utakmica. Kaže Mahuna, bez fikseva? More i to, onda je on zadnji ispred ire..LOL

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 20:03
A igramo svaki dan po parovima do prve utakmice, tko zakasni ne zbraja mu se? Znači navečer dan prije ili ujutro prije 14:00 tj prve tekme...A gle tko oće more ruknit odmah tri dana npr. Tak se parovi prvoga dijela znaju.

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 21:22

Kaže ironja s pravom da ne zbrajamo svaki dan, more svaka 3-4 dana, taman bude 10-tak utakmica. Kaže Mahuna, bez fikseva? More i to, onda je on zadnji ispred ire..LOL

Slušaj Robine, ćeraćemo se, ali nemoj Iru baš da pritiskaš.

Neće ti pomoći ni helanke ni Betmen.LOLLOLLOLLOL

P.S.

Ali ako želiš da se budiš sa konjskom glavom u krevetu...ti samo napred.LOL 

Isflekaće ti se helanke. Wink

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 21:34

Gledao sam snimak  Brazila i Austrije.

Znate šta, možda grešim, ali ovo se zove KOMPLEKS zvani "brazil".

Ne mogu da ne primetim da su se igrači austrije plašili da završe akciju. Grešili slepački.

Brazil stvarno ima dobre vanserijske igrače, ali ako se i na prvenstvu njihovi protivnici (računam i nas) budu onako stiskali ovi će da pregaze sve živo. Klasična psigologija straha. Par puta nisam mogao da poverujem šta austrijanaci odigraju. Imam osećaj da prva ekipa koja bude pritisla muški brazilce ima da ih izduva. Ali opet, stvarno umeju da igraju.

-------------

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 21:40
Igram Cool

A što se tiče igre najbolje je da odmah odigramo 16 utakmica prvog kruga. Bzv je dnevno da igramo.

Ima i fantazi:  https://fantasy.fifa.com" rel="nofollow - https://fantasy.fifa.com
Malo mi je miliona pa nikako da sastavim tim LOL

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 22:03
Originalno postovano od strane Chuck Norris Chuck Norris piše:

Igram Cool

A što se tiče igre najbolje je da odmah odigramo 16 utakmica prvog kruga. Bzv je dnevno da igramo.

Ima i fantazi:  https://fantasy.fifa.com" rel="nofollow - https://fantasy.fifa.com
Malo mi je miliona pa nikako da sastavim tim LOL

Pa možemo, ali tu uvijek može biti tipa Neuer i Boateng se sudare na treningu, Müller zaluta i - eto nepredviđene okolnosti za koju nisi znao prije 5 ili 6 dana. LOL

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 22:05
Ajde da odmah krenem s prve 4 tekme koje su i na FIFA-inoj stranici:

Rusija - Saudijska Arabija 1
Egipat - Urugvaj 2
Maroko - Iran 2
Portugal - Španjolska x

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 22:14

Slušaj Robine, ćeraćemo se, ali nemoj Iru baš da pritiskaš.

Neće ti pomoći ni helanke ni Betmen.LOLLOLLOLLOL

P.S.

Ali ako želiš da se budiš sa konjskom glavom u krevetu...ti samo napred.LOL 

Isflekaće ti se helanke. Wink

čuj Mahuno, govoriš u čudnim zagonetkama, ono malo što razumijem je da me upozoravaš na iroMAFIJU, no zaboravljaš da mi leđa čuva Cersei, koja je i krvoločnija i podlija od ireLOL

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 22:16

Rusija - Saudijska Arabija 1
         Egipat - Urugvaj 2
         Maroko - Iran  1
         Portugal - Španija 2

-------------

Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2018 u 22:16
osim ako je lukavi mufljozo ne napijeLOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor