Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Thor: Ragnarök (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87206
Datum ispisa: 15.Lipanj/Jun.2025 u 16:18
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Thor: Ragnarök (2017)
Objavio: Boozywoozy
Tema: Thor: Ragnarök (2017)
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2017 u 09:18
Definitivno najbolje izdanje sto se tice nastavaka Thora... Dosta humoristican film a sto se tice specijalnih efekata,tu se nema sta pricati,extra odradjeno.

Odgovori:
Objavio: noxovac93
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2017 u 22:58
teska glupost, ovo veze sa Torom nema. Uzmu Ragnarok (unistenje, apokalipsu) + jednu od mracnijih prica o Toru i pretvore je u komediju, a od te komedije jedno 90% nije smijesno. Jos jedna teska glupost od Marvela kojem je preslo u naviku da pravi samo komedije. Tacno ovo je taman u ravni sa cuvarima galaksije, kao jedan od najgorih marvelovih filmova. Sreca pa ce brzo Justice League da se ispere ovaj gorak ukus necega sto je moglo da bude dobro da su se drzali teme a ne pravljenja glupe komedije.

Objavio: osman2510
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2017 u 08:20
malo previše korištenja riječi "zajebancija" za jednu recenziju. Što se tiče filma, pa obzirom da se ti filmovi rade za publiku od 13+ godina, ne može se niti očekivati ozbiljan film. nažalost, većina publike su inače tinejdžeri, tako da se filmovi za odraslu publiku rijetko rade, jer nisu profitabilni. za razliku od današnjih viskobudžetnih serija, a koje takođe rijetko vide više sezona. Sve to zbog finansijskih problema, gubitka interesa, a i previše zakomplikovanog scenarija, koje je onda veoma teško otpetljati.

Objavio: alexn96
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2017 u 23:38
Po trejleru izgleda kao tipican marvelov film. Ko to voli nek izvoli.

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2017 u 13:06
Previše neozbiljan i šaren. Nijedne pametne replike.

Objavio: Platan
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2017 u 16:31
Evo ja se izvinjavam u ime MaxAbartha, vreme je danas baš teško, oblačina, neko sivilo...

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2017 u 16:59
Ako je već riječ o Ragnaroku trebao je film da bude puno ozbiljnija i mračnija apokaliptična priča, međutim ovo je komedija kojoj ni humor nije na nekom "ozbiljnom" nivou nego u stilu Scary Movie, bez ijedne pametne replike. Film je sav rađen u kompijuterskoj animaciji sa pretjerano jarkim bojama i uz Guardians of the Galaxy Marvel Studios se pretvorio u studio koji ne radi filmove za publiku 13+ nego za publiku do 13. Spoiler Alert! Asgard i Ragnarok vijekovima stara ideja za koju se trebala snimiti ozbiljna i dobra trilogija a ne komedija u kojoj sve biva uništeno jednim udarcem. Film je sranje, nadam se da će Black Panther popraviti situaciju.

Objavio: besker-melinda
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 14:18
Evo jedan mali kometar s moje strane- kao ljubitelj ovakvih filmova uistinu nisam imala velika očekivanja već sam samo htjela uživati u mojim omiljenim likovima. Međutim i ta moja niska očekivanja očito su bila previsoka. Prvih sat vremena jaaako loš...toliko loš da sam ozbiljno razmišljala da izađem iz kina. Većina filma ima ima primjese 5 Elementa (wtf??)i mislim da je to ono što me izbacilo iz takta i pokvarilo cjelokupan dojam, da ne spominjem da nedostaje ozbiljnosti i da je više za publiko iz ovoga, a ne iz prošlog stoljeća. Za filmofile ovakve vrste filmova - ovo će biti veliko razočaranje....

Objavio: e8-jelena-bozic
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 21:31
DC je klasa za Marvel

Objavio: DJIKI
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 23:48
Recenzija filma u potpunosti odgovara MOM doživljaju ovog izdanja Thor-a, što će reći: pitko, zabavno, duhovito, lepo podešena dinamika, jednostavna priča, mnogo mi se više svideo u odnosu na prethodna dva filma, sav je nekako kompaktan, tako da dva i kusur sata prolete za čas bez smaranja i ja izlazim sa projekcije sa osmehom na licu, jer upravo to i očekujem od ovakve vrste filmova - LAGANU, NEOPTEREĆUJUĆU ZABAVU. E sad, naravno da u filmu ima primesa svega i svačega, pozajmica iz velikih hitova, već vidjenog itd, ali ja sam to prihvatila kao nešto što se podrazumeva, pa kako misle ljudi da se tri puta godišnje izbacuju originalne stvari? Pa ja više ne mogu ni naslove da popamtim svih mogućih Marvelovih i DC-jevih filmskih izdanja, X-mena i Bože pomozi kojih već strip-SF serijala. Tako da...ako želite da se nasmejete i uživate u kompjuterskim animacijama, bez obzira na godine starosti, može.. Ali ako ste veliki Marvelov ili čiji već fan, ako očekujete "ozbiljnu priču", dramski zaplet, izvorni kvalitet i sl., ovaj film nije za vas. On je lepo upakovana strip SF komendija, gde dobri momci pobedjuju, Thor napokon otkriva svoju pravu snagu (kao i u svakoj epizodi serijala), jedna "velika istina" da dom nije mesto nego ljudi ponovo biva "otkrivena" i molim lepo! NEXT PLEASE...

Objavio: tantal
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:22
Tek cu ici u bioskop da ga pogledam.

Objavio: Necjko
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2017 u 09:15
Gledao sinoc, još uvek ne mogu da dodjem sebi. Ovo je Gardians of The Galaxy u Marvel heroes obliku. Svi likovi stalno se trude da imaju dosetke, nijedan od uobičajenih likova (Thor, Loki, Hulk) ne lice na sebe. Hela je nedorecena. Režija slaba, akcija nije na nivou i standardu za Marvel. Jedan od najslabijih filmova, a na žalost na nivou ovogodišnje produkcije Marvel/DC. Od Justice League očekujem još manje

Objavio: Dragan B Jovanovic
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 16:29
Ocigledno da Marvel,u xumor nije jaca strana.

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 17:01
Meni je ovaj film bio jako mučan za gledati.

Kako je to izgledalo:

Mali Manda jednog dana:

Jeeeeeeej, može da se gleda Tor, počelo je prikazivanje! Draga, pakuj prnje, idemo večeras.

* prođe određeni vremenski period u kome Manda radi šta već normalne mandarine rade*

Hoću kokice, vodu, i još kokica. A da, i karte za Tora. I može još kokica.

Sede on, voćka stara da odgleda svoj teškom mukom sačekani film.

Svi se smeju, on prestravljen glupim i očiglednim forama. Šokiran! Šta kažeš? Hulk? Toru seku kosu? Tor se okreće oko svoje ose i izbacuje salvu gluposti? Sve gore i gore.

Manda odlazi kući, zavetujući se da Tora ne gleda više nikada u bioskopu.

U suštini, to je to.

Šokiran sam.

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 17:12
Omanuli su ovaj put.

Objavio: deda vlada
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 13:24
po meni je solidan, mada prehvaljen

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 15:19
Solidan film,vredi da se pogleda.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 16:40
Ja sam ga gledao u kinu i bio mi je super,efekti ostalo sto veze marvelove filmove... Jedino imam zamjerku na humor,jer ocigledno im to nije jaca strana :)

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: miki-jovanovic
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 16:53
od svih delova ovaj mi nekako najgluplji dodje prica je losa

Objavio: Black Raven
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 15:40
Odličan film. Ovo je film koji se snima da bi bio zabavan i mladjoj publici,klinci obožavaju ovakve filmove i svi sad filmovi o super herojima će biti sve više komični baš zbog mladje publike. Ako hoćete ozbiljan film o super heroju onda pogledajte opet Nolanovu triologiju o Batmanu i uživajte a ako vam treba zabavan film onda su Thor, Ironman,Spiderman i ostali filmovi tog žanra sasvim dobar izbor.

Objavio: bokidante
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 19:43
Zabavan film! 7/10

Objavio: UroshP
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 03:32
Simpatican filmic!

Objavio: Freak37
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 16:41
Super sve odradjeno , vredi pogledati.

Objavio: alebab
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 13:14
SmilePozdrav svima. Titlovi.com koristim oduvek ali evo sad se tek registrujem. Smile
Volim da gledam filmove i serija. To mi je opuštanje Smile
Citao sam stripove, dosta stripova mozda i previse Smile
Kad je marvel poceo da ozivljava heroje kao i dc bio sam oduševljen.... Konačno....ClapClap
Ali ovi filmovi su postali sprdnja. Film ko film nije loše.... ali je loš Smile
Efekti i sve ostalo što ide uz to je super.. ali za ovo vreme i za toliki budžet filma to se podrazumeva...
Po meni u ovom filmu su pojili tri priče.... Planeta Hulk, ragnarok i priča o sestri, kraljici smrti...
Po meni ovo je loše smišljeno.... 
Gubitak čekića je po meni promašaj teški....
Thor da pobedi hulka.... pa da li ste vi normalni....
Hulk uopšte nije hulk.... Sto je ljući, sto je besniji on je jači.... To u ovom marvelu nema....
Strip i crtani Planeta Hulk, ko nije gledao obavezno nek pogleda je extra, to je pravi ne zaustavljivi hulk...
Ragnarok je proročanstvo o uništenju Asgarda, zadnje borbe izmedju bogova i zla... I svuda je prikazano drugačije nego u ovom filmu. Jedine scene koje povezuju ovaj film sa ragnarokom je prva i zadnja Ouch sa Surtur.
Ne vidim pojentu Hulka u celom filmu....
Za komediju ne želim da komentarisem.... Jedine dve osobe u filmu koje se ne sprdaju su Odin i  Heimdal.. Strašno... Film je namenjen za decu... jer su tu pare i samo pare .... Kao i svali marvelov film komedija je glavna.... Ali u Toru ga baš preteraše.
Dobra je scena sa gromovima... Eto nesto pozitivno Smile 
Mogo bi još pisati ali da ne preterujem za prvi posto Big smile
Ocena po meni ne više od 6 i to samo zbog dobrih scena borbe....

-------------
“Luke, I am your father” (Star Wars: The Empire Strikes Back, 1980)

Objavio: Revan
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 20:25
Nije loš film,može se pogledat.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 11:01
Odgledah ja nekako ovo čudo do kraja Approve neka su mi sve te priče sa superherojima mahom daleke, Thor pogotovo, no ovo mi je više leglo od prethodna dva (jel dva?) Thor filma, uglavnom zabavan. Approve

Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 21:41
Nisam ga odgledao do kraja,mozda jednom.

Objavio: manganoid
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 19:14
Ne znam, meni se jako dopao, pogotovu shto su uspeli da upotrebe svu šarenkovitost starih Thor stripova i Kirbijevog opusa uopšte u novo ruho jer se Thor iz originalnih priča u starim stripovima uopšte ne uiklapa u ozbiljan i mračan svet, a ovo je daleeeko duhovitije od ostalih filmova (sem možda GotG). Meni je baš dobar i gledljiv :D
PS
Ovako bi trebalo da bude fim He Man i Mastersi :D

-------------
Manga manga manga manga SFFffffffff

Objavio: bracaco
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 20:04
Simpatičan film sa dozom humora koji relaksira gledanje.

Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2018 u 14:25
S obzirom na prijašnje Torove ovaj odskače zbog humora i izgleda više ko' parodija. Ne znam što je pisac time htio reći, jel' ozbilju priču il' komediju. Gledljivo. ocjena od 1-5...... 3

Objavio: sasar72
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2018 u 10:16
ne valja

Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2018 u 13:20
FILM ODAJE DOJAM PARODIJE I NEOZBILJNE KOMIČNOSTI U ODNOSU NA PRETHODNA DVA. OSOBNO MI SE NE SVIĐA TAKAV TIP FILMOVA. OCJENA OD 1-5.....2

Objavio: osman2510
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 22:42
Hm, šta reći?

Izaći iz Anusa, a ne zaplakati. LOLLOLLOL

Iskreno, ovo mi je najbolje sranje od svih 
Thorova, Osvetnika i Marvela, a i DC-ja zajedno.

ŽEŠĆA ZAJEBANCIJA! Clap

Pouka:

Ljudi, nemojte biti previše ozbiljni i zabludjeli
oko tih Super-junaka, jer ovo je zapravo, 
ono što u stvari i jeste:

Ekranizacija komičnog stripa iliti romanaWink

10/10

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 22:45

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk