Jeepers Creepers 3 (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87158
Datum ispisa: 03.Kolovoz/Aug.2026 u 23:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jeepers Creepers 3 (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Jeepers Creepers 3 (2017)
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 23:34
|
Prijevod je najavio mirelovac ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: Vladika
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 23:55
Los i nepotreban. Da je ostalo na ona prva dva bilo bi sasvim dovoljno, ali... u pitanju je jos jedan pokusaj da se iscedi jos koja kap iz suve drenovine.
------------- Vladika
|
Objavio: mR.x
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 18:31
|
nije los, mislio sam da je poslednji gros, al` izgleda - bice ih jos..:)
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2017 u 19:20
PRVI (namjerno sam kapslokov'o ovo prvi) film kojeg sam nakon dugo vremena prekinuo. Inače, koliko god smeće film bio, odgledam ga do kraja. Kod ovog filma su mi prisjele krofne od evrokrema. Prva dva filma su odlična, dok je ovo smeće... nemam riječi. Ko voli, nek' izvoli.
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2017 u 19:53
Jedinica je bila kvalitetna - rušila je šablone, držala se logike i nije podilazila nepisanim holivudskim pravilima. Dvojka je bila samo za štancanje para - popljuvala sve ono što je bilo postavljeno kao paradigma u jedinici, obično generično horor smeće sa soldinim budžetom.
Trojka... Nisam pogledao, a sada se i bojim pogledati.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Objavio: mephisto1985
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 12:56
|
Ajde ne lupetajte,isti ste ko ovi na imdb-u.Jel to kopirate jedni druge sa komentarima ili sta? Ako ste bili fan prva dva dela ne moze da vam se ne svidja i treci.Kako god meni je dobar,ne odlican ali dobar.Za razliku od danasnjih horora klisea sa zavesama koje se mrdaju i ukletim kucama --_--
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2018 u 15:19
|
Iskreno... I ne secam se bas nesto predhodna dva dela. Ne da sam zaboravio skroz ali... Ne mogu napisati da sam bas fan ovog filma ali isto tako ni da je katastofa. Ono ''stvorenje' iz filma recimo nije lose napravljeno. Onaj izgled, stajling. Mantil,sesir, zatim kao ona kosa... Takodje nije lose ni oruzje, oni kao neki surikeni, pa oni bodezi,koplje...zamke u kombiju. Pa sve u svemu, ko voli horore na ovu tematiku, moze da odgleda. I ukoliko je neko odgledao predhodba dva dela, moze i ovaj deo.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2018 u 15:20
|
Da... I sekiru nisam spomenuo.
|
|