Super Dark Times (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87133
Datum ispisa: 27.Lipanj/Jun.2026 u 12:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Super Dark Times (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Super Dark Times (2017)
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 17:16
|
Prijevod je najavio adm1r ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: filips88
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2017 u 21:41
Odlican film.Ima svega par filmova na ovoj tematici tako da mi je drago za film.Tinejdzerska drama triler.Dobra gluma glavnog klinca tako da preporucujem svima pogledati.Slican filmu Mean Creek...
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 01:00
Prvom da se zahvalim na prevodu i da se donekle složim sa komentarom.
Super Dark Times je drama koja solidno prikazuje šta se sve događa u glavama drugara posle incidenta koji se desio. Reditelj Kevin Fillips nije u trendu jer je za razliku od ostalih pobegao u devedesete a ne u osamdesete. Devedesetih jsu američki školarci počeli da se igraju oružjem i rezultat je poznat. To me vraća na početak filma i scenu u kojoj panduri vrše uviđaj u školi. Taj deo mi nije jasan jer ne znam ko se i kada se igrao oružjem po školi.
Sve u svemu, film je zlatna sredina. Debitant Filips se nije osramotio i od njega još nešto može da bude.
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2017 u 10:16
|
Nije loš film, da se pogledat. 6/10
|
Objavio: filips88
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 14:44
|
Svidja mi se opis filma, dobra recenzija, svaka cast :)
|
Objavio: mrele
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:21
Objavio: beogradski
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2020 u 17:38
Objavio: puppet_master
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2025 u 22:41
|
Iako sam voleo više npr Mean Creek ili pa The Dirties, ovo je iznenađujuće vešt, pa još za rediteljski debi, sumorni film sa klincima. Sporogoreći, upečatljivog ambijenta, sjajno odglumljen, ne odveć originalan koliko me je sa lakoćom uvukao u svet ovog tragičnog, pomračenog i melanholičnog prijateljstva klinaca.
|
|