Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86837 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 22:13 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: John Wick: Chapter 3 (2019)Objavio: Xilion
Tema: John Wick: Chapter 3 (2019)
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2017 u 01:00
Pa ne razumem sta je toliko "moderno" u ovom filmu.Mislim...prva dva dela su pokazala nesto "novo" u svetu akcionog filma, ali sta sad..hoce li da se bori protiv celog sveta i sve ih pobije migom oka...bzv...Nisam zainteresovan,licno, za ovaj serijal vise..
Odgovori: Objavio: BojcikK
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2017 u 21:35
Првите два дела беа екстра :)
Се надевам дека и овај ке биде исто, едвај чекам да излези
Objavio: StefanHD
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2017 u 00:37
Odlican. Meni je sasvim dovoljno sto je u svojoj klasici akcionog filma profesionalno realizovan. Dobar 1. deo i skroz dobar 2. nadam se da ce 3. biti u najmanju ruku u istom rangu. Puna podrska!
Objavio: osman2510
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2017 u 12:03
Kako kažu: "Ne kudi konja kojeg nisi jahao!"
Prva dva dijela su mi se svidjela, a za treći mogu samo, ali ne žeilim ni to, a to je da špekulišem. Ima još vremena do izdanja trećeg dijela u 2019. godini, tako da tu nema još ništa pametno za reći. A do tad: Ko živ, ko mrtav!
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
Objavio: Valerij
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 22:58
Prvi deo je odlican istinski, akcioni film. Drugi deo akcioni flim sa umetnutim elementina "umetnicarenja", potpuno nepotrebnih za ovaj zanr. Trilologija ce da se zavrsi tako sto ce se pojaviti novi likovi u vidu neke super mocne organizacije iznad svih vec vidjenih, koja ce sve ove hteti da stavi pod svoju kontrolu, gde ce jedan deo da se prikloni, jedan deo da pokusa da ostane neutralan a jedan deo ce zajedno sa John Wickom da ih odwjebe. Naravno, da ce Wick sve da ih pobije i toj jurnjavi da prestigne Stalonea, Srafcigera i Chuck Norisa zajedno pojavice se neka lepotica koja je da mu osvoji srce. Ono sto ne mogu da predvidim je da li ce po kliseu da zbog nje zagine ili ce zbog nje sve da ih pobije, ali kraj bi trebao da bude u podrumu sa lopatom i betonom, kako zakopava ponovo ono brdo oruzja i opreme, onda sedne da pije espreso na terasi, a mi ga vidimo kroz objektiv fotoaparata ili snajpera...
Objavio: Nemanjangczv
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 23:27
Kada izlazi chapter 3 ? :D
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 23:42
Kad potrose pare koje su zaradili od Chapter 2.
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 20:48
Hoce li ga iko ubiti da ne snimaju vise ?!!
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 00:31
Pa mogo' je Bata Walter al' sad vise ne moze, mogo bi i Chuck al cuo sam da ima hemoride...
Objavio: zele
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2017 u 14:05
Jedva čekam da izađe, meni je predobar.
Objavio: Wani7
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 15:01
Neverovatno je da se kao losa kritika filma govori sta sve moze da prezivi John Wick, i kako ih sve moze da ubije. Naime to je ljudima dosadno jer je nerealno.
G
M
T
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in ">
Text-to-speech function is limited to 200 characters
Ne, otisao sam u bioskop da gledam akcioni film u kom je glavni lik kilav, gde se skriva u kuci, i kog ubiju na pola filma.
Datum objave: 05.Svibanj/May.2019 u 02:02
Wani7 piše:
Neverovatno je da se kao losa kritika filma govori sta sve moze da prezivi John Wick, i kako ih sve moze da ubije. Naime to je ljudima dosadno jer je nerealno.
G
M
T
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in ">
Text-to-speech function is limited to 200 characters
Ne, otisao sam u bioskop da gledam akcioni film u kom je glavni lik kilav, gde se skriva u kuci, i kog ubiju na pola filma.
Upravo tako. Tko ne voli neka ne gleda. Film je rađen za one koji žele zabavu i pobjedu glavnog lika. Melodrame mi se ne gledaju.
Objavio: Al Sah-Him
Datum objave: 16.Svibanj/May.2019 u 19:46
Čemu onda ti pišeš recenziju ovog filma, ako ovaj žanr nije tvoja cup of tea?
Objavio: beogradski
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 12:44
John Wick: Chapter II je zaista bio loš. Prvi deo je bio dobar. Kakav god da bude Chapter III, mislim da ne bi trebalo da bude i Chapter IV. Veliki sam fan Kijanu Rivsa.
Objavio: dragan-rozic
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 19:21
Al Sah-Him piše:
Čemu onda ti pišeš recenziju ovog filma, ako ovaj žanr nije tvoja cup of tea?
Logicno pitanje. Neka onda recenziju napise netko tko moze izdrzati u kino dvorani gledajuci ovaj film.
Inace recenzija nije ni r od realne.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 20:48
Sto ljudi, sto ćudi... R kao realno subjektivan...
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 21:07
Ma jedva cekam da vidim Bobana )
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:24
Ukratko - glavni spojler:
Džon Vik im će se svima redom naebati majke.
* sada kad upuca negativca pa ga overi sa još 3-4 metka imaće vremena i da se pomoča po svakom od njih... pojedinačno.
Beš logiku. Od akcije je posle prve scene prešlo u komendiju ili parodiju.
John Wick: Chapter 30 - kasni mu umanjena penzija... Penzioner Džon odlazi u poštu da se raspita a oni ga upućuju dalje u vladu, pa u parlament.
Objavio: skajler
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:32
Ja ustvari jedva čekam da vidim ovaj film. Ali ne zbog očiglednog (znamo da će Vik da biti na nivou). Mene u stvari zanima koju će ulogu u ovom filmu da odigra Boban Bobi Marijanović. Znam samo da je radno ime njegovog lika "Ernest". Živo me zanima, kako će to da ispadne i koliko će njegov angažman u ovom filmu da traje; u skenudama ili minutama tj. da li će biti kameo ili prava uloga.
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:37
Bobi će da udara banane negativcima, dragi Skajlere. Da se našalim malo. Ili možda bodigard nekom opasnom liku... Ili lik koji prodaje hot dogove na ulici (+-diler oružja undercover).
* kako je krenulo možda i Đoković odlumi u nekom Džon Viku.** ** lik koji popizdi kad mu ukokaju kera, dragu uspomenu. Bem li ga šta bi radio u franšizi "Taken" kad mu otmu (neku buduću) kćer. Bazuka o rame i piiiiiči za sve pare po bed boysima.
Objavio: skajler
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:44
Kako god bilo, Danilo, znam da je Bobi upao u ovaj film preko sponzora (valjda ono kad ne smeju da probiju zvaničnu platu, pa onda na konto oglašavanja dobije dodatnu lovu; u ovom slučaju ulogu u blokbasteri). Elem, Bobiju želim da se istakne. Kad može penzionisani Šekil da glumi u koječemu što se u Holivudu snima, ne vidim zašto Bobi ne bi mogao... Nek nam se Bobi pokaže, dobra je to uvrtira za nastup u repki. Kad izađe na teren, a skauti protivničkog tima će da kažu: "Uh, eno ga onaj što je imao posla sa Džonom Vikom!"
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:46
Malopre bas odgledah Bobija bio gost u jednoj od emisija, ne ovde nego preko) i bas prica o svojoj ulozi u filmu i kako se tukao sa Rivsom )
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:52
Znači Bobika je u protivničkoj ekipi. "Bobi, to beše onaj koji je jedini prebio Džona Vika..."
* ako mu daju šešir/cilindar sa metalnim okvirom... čist plagijat.
Objavio: papiko
Datum objave: 17.Svibanj/May.2019 u 22:54
Odgleda ce se...
------------- S'poljubcima do samara...
Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 18.Svibanj/May.2019 u 03:57
Po ocjenama ne bi to trebalo da je loše, vidjet ćemo...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 18.Svibanj/May.2019 u 20:41
Ono što sam očekivao, to sam i dobio. Pregršt akcije, ubijanja i dobrih fora. Ništa više, ništa manje, tako da je po mom ukusu film očekivano dobar.
Ima scena kojima bi zavideli Džejson i Majkl Majers
Kako je film krenuo, pomislio sam da će ovo biti dva sata ubijanja, ali su povukli ručnu. Kad je ubio Bobija, ceo bioskop mu je sve po spisku
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 08:47
Kad lepo odeš u bioskop i izvališ se, e, tamo imaš prevod.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: alex-din
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 09:57
Fantastičan u prvoj trećini, odličan u drugoj, i totalno zasr*an u finalu. Kao da su sa kecom napravili taj mali, kompaktni univerzum kojeg nisu previše objašnjavali, sa merom i ukusom ga proširili u dvojci, i sad se vrte u krug i ne znaju šta više da rade sa njim, spuštajući sav taj sirovi potencijal na nivo crtanog filma/lošeg stripa praktično (čvrsta pravila koja čas važe čas ne, likovi koji propuštaju da ubiju nekog ko je na pola metra od njih, jer ih valja obavezuje neki kodeks koji su pregazili dvesta puta do tada, neiskorišćene prilike da se nešto razreši brzo i odmah zbog tako treba i sl.).
Isto važi i za same borbe i akcione scene, u početku su izvanredno koreografisane, dinamične i sa neverovatnom energijom, da bi u finalu jedva čekao da se završe jer smaraju sa tim nemuštim valjanjem po podu i loše odglumljenim očekivanim udarcima. Vizuelno isto tako, u početku je pravi noir heven sa kišom, mrakom, neonskim i jarkim bojama kao kontrast tome, pred kraj se sve pretvara u buđavi fajt sa finalnim bossom sa pozadinom iz neke generične video igre.
Kerovi pobedili, scene sa njima su neverovatne, dal je CGI ili su našli najboljeg dresera na planeti, ono vredi cenu karte alone. Konji u štali na jakom drugom mestu, Bobi odličan u svom fajtu, krljanje u muzejskom skladištu takođe, ostalo u granicama JW standarda, uz sporadične omfg momente.
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 15:26
Odgledao i oduševljen sam. Sviđalo mi se korištenje pasa i zadivljen sam kao su ih dresirali da ono odigraju, posebno me zadivilo kako je pas sa lakoćom se popeo na zid visine oko 6 metara. Malo sam razočaran krajem filma koji je vrhunski zamišljen i odigran ali sam opet na početku. Opet moram čekati nastavak.
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 16:20
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 16:46
zele piše:
Odgledao i oduševljen sam. Sviđalo mi se korištenje pasa i zadivljen sam kao su ih dresirali da ono odigraju, posebno me zadivilo kako je pas sa lakoćom se popeo na zid visine oko 6 metara. Malo sam razočaran krajem filma koji je vrhunski zamišljen i odigran ali sam opet na početku. Opet moram čekati nastavak.
Iskren da ti budem, radujem se nastavku.
- Armin van Buuren
Datum objave: 21.Svibanj/May.2019 u 16:48
AcaNDr piše:
zele piše:
Iskren da ti budem, radujem se nastavku.
Ma i ja ali tko će dočekati , ja bi odmah.
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 23.Svibanj/May.2019 u 23:50
Prijevod je uradila MajaG72 👍
Datum objave: 24.Svibanj/May.2019 u 22:10
Jedva cekam verziju za sirotinju pa da skinem sa torrenta.
-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Objavio: TheMancic
Datum objave: 25.Svibanj/May.2019 u 19:01
Neverovatno da ovakvi filmovi imaju ocenu preko 7..
Datum objave: 25.Svibanj/May.2019 u 19:19
Ja i dalje ne mogu da shvatim jednu stvar. Sve se trudim, ali ne ide. Mi smo jedini forum na ovom jebenom svetu gde svaki film ima jebenih 5 tema. Neverovatno. Do kada?
- Armin van Buuren
Datum objave: 25.Svibanj/May.2019 u 22:59
Dok je IgaBiva živ !!!
-------------
Objavio: Kneginja
Datum objave: 25.Svibanj/May.2019 u 23:05
AcaNDr piše:
Ja i dalje ne mogu da shvatim jednu stvar. Sve se trudim, ali ne ide. Mi smo jedini forum na ovom jebenom svetu gde svaki film ima jebenih 5 tema. Neverovatno. Do kada?
Smeta svima jer je forum sada nepregledan.
Sve prituzbe u vezi toga i ostalih promjena na forumu i sajtu,
uputite Nikoli na nikola@titlovi.net, to je njegova vizija.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 26.Svibanj/May.2019 u 08:47
Spominjao sam, slao sam mu, ali ništa ne vredi.
- Armin van Buuren
Objavio: franc-prijatelj
Datum objave: 29.Svibanj/May.2019 u 15:50
Nema ga još. (chapter3)
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2019 u 00:27
Sailormoon je zakon
Objavio: Freak37
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2019 u 17:47
Bice krvi do kolena u cetvrtom delu 😎
Objavio: zokilaki
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2019 u 12:21
8/10...JW akcija od početka...
Objavio: Black Raven
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2019 u 07:25
Ocena 5,5/10.
Hali Beri i njeni džukci su izvukli film.
Kazablanka iza ćoška, odmah pored Njujorka, to bre blizu, na 5minuta.
Pustinja je jedan mali park pored Kazablanke, gde Džon Vik pije čaj i menja odela.
U Njujorku je zabranjen saobraćaj za vozila dok Džon Vik ne završi svoju vožnju motorem.
Sastavljanje revolvera u punoj oružarnici je najbolja scena, ni gram logike.
Zaneo se malo više režiser, ovde imalo materijala za još dva filma a on zbuvao sve u jedan.
Objavio: Gewehr98
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2019 u 15:33
Black Raven piše:
Ocena 5,5/10.
Hali Beri i njeni džukci su izvukli film.
Kazablanka iza ćoška, odmah pored Njujorka, to bre blizu, na 5minuta.
Pustinja je jedan mali park pored Kazablanke, gde Džon Vik pije čaj i menja odela.
U Njujorku je zabranjen saobraćaj za vozila dok Džon Vik ne završi svoju vožnju motorem.
Sastavljanje revolvera u punoj oružarnici je najbolja scena, ni gram logike.
Zaneo se malo više režiser, ovde imalo materijala za još dva filma a on zbuvao sve u jedan.
Referenca na Dobar, loš, zao. Kao Osvetnici: Rat beskraja. Strpano u jedan film i na kraju čekamo sledeći deo pun akcije.
Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2019 u 21:23
Dobra akcija, ali smotan je ovaj Rivs mnogo. Preporučujem film, ali nije ni blizu prvom delu. 7/10
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2019 u 09:38
Izvrstan film ko voli dobru akciju.
-------------
Objavio: bokidante
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2019 u 22:24
Odlična akcija, čista desetka!
Objavio: FILMOLOVAC
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2019 u 18:27
Jebote koje preterivanje lik sam sto ljudi pobije zajebo je i ramba
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2019 u 23:54
Film sam odgledao nedavno, nemam neki stav o njemu ni negativan ni pozitivan, bolje rečeno imam oba. Dok mi je prvi deo bio pravo otkrovenje u sekciji akcionih filmova, samim tim i oduševljenje, druga dva dela se polako ali sigurno kvare, ali i to što su lošiji je i dalje mnogo bolje od većine akcionih filmova koji se prave u Holivudu, dok je opet i taj prvi deo lošiji od onih najboljih.
Malo komplikovano za objasniti.
To što se dešava sa nastavcima serijala sam već viđao, npr. u seriji Strike Back, koja je po meni jedna od najboljih akcionih serija sa ratnom-protivterorističkom tematikom napravljenih ikada.
Opet John Wick Parabellum je film za opuštanje, gledaš sad pa za jedno 5 godina opet ceo serijal i tako....
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2019 u 19:50
Chapter 3 kao i 2 preterali sa pucacinom i sl.
Objavio: skype6
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2019 u 17:26
Nekako su preterali sa efektima a nastavak price,nula!Kao da je na silu radjen... Slabiji sigurno nego drugi deo.
Objavio: banetb1
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 20:38
Film je blago receno KATASTROFA. Film bez radnje i dijaloga, samo ubijanje 2 sata bez prestanka! Nisam skoro gledao ovako los film.
------------- Tako blizu a tako daleko
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2019 u 16:57