Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Daddy's Home 2 (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86740
Datum ispisa: 06.Srpanj/Jul.2026 u 11:57
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Daddy's Home 2 (2017)
Objavio: TWD
Tema: Daddy's Home 2 (2017)
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2017 u 17:01
Zabavan, vredi pogledati.

Odgovori:
Objavio: beogradski
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2017 u 19:30
IgaBiva, ma ''narod kao narod'', uvek vole da izvuku nesto negativno, bilo sta da je u pitanju, a u ovom slucaju se radi o filmu tj. nastavku pomenute komedije. Kao sto i pise ovo je komedija i ako se odgledao prvi deo, zasto da ne i nastavak? Ne ocekujem neki extra kvalitet jer ipak je ovo komedija i to u vreme praznika. Ja iskreno nisam neki fan komedija ali ponekad ih odgledam, kao npr. ''Daddy's Home'', a odgledacu i part II. Ne ocekujem da ce biti bolji od prvenca ali ponavljam, ovo je komedija. Slobodno mogu napisati da su pojdenako dobri I i II deo po meni kultnog vesterna ''Young Guns'', a to sam ''provukao'', jer retko kad je ''dvojka'' u rangu ''prvenca'', bilo koji zanr da je u pitanju. Jedino drama nema nastavak. ''Daddy's Home 2'' je ''pojacan'' sto se glumacke ekipe tice ( Gibson i Lithgow i aj da napisem Cena ), ali ne ocekujem ''pojacan'' kvalitet. Ne patim od toga sta kriticari napisu i ocene bilo IMDb ili pomenuti Rottentomatoes, vec pogledam trejler i odlucim hocu li gledati ili ne.

Objavio: Shockwave
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2017 u 11:16
IgaBiva upravo tako, stizu nam praznici! Po meni je prvi dio sasvim dobar i ocekujem da ce i drugi zadovoljiti moja ocekivnja.

Objavio: tantal
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 08:49
Prvi film,dobra zabava.Ocekujem da i drugi deo bude isti.Pa ljudi su ovaj film (za razliku od nekih drugih,American Assassin) pravili za prznike i laku zabavu.Alesandra i otkaceni Mark su meni dovoljan razlog (naravno salim se) da film i pogledam.

Objavio: Freak37
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2018 u 03:02
Dobar film ! Bezobzira sto je Mark W. nominovan za najgoreg glumca u glavnoj ulozi a Mel G. za najgoreg u sporednoj ulozi.

Dobar film ! Bezobzira sto je Mark W. nominovan za najgoreg glumca u glavnoj ulozi a Mel G. za najgoreg u sporednoj ulozi.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2018 u 19:38
Ocekivao sam mnogo vise... Ima par smijesnih scena i to je to,mada i tih par su sumnjive.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: Black Raven
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 14:56
Dobar film,smešan i zabavan i to je to. Preporuka.

Objavio: banisa2006
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 15:26
meni je sasvim ok film

Objavio: tantal
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 16:02
Dobar film,smešan i zabavan i to je to. Preporuka.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 16:07
Koliko hvalite drugi, red je da se bacim na prvi film onda, hvala. Smile

Objavio: bokidante
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 18:39
Prvi dio je puno bolji, ali ni ovaj nije loš! 6/10

Objavio: monsep1234
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 09:54
dobar,zabavan film

Objavio: Enter Sandman
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 22:39
6/10 prvi dio 8/10

Objavio: UroshP
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2018 u 01:51
prvi deo je bolji,ali Mel Gibson i Dzon Litgou su prosto sjajni!

Objavio: win32
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2018 u 13:50
Nekih 6/10, ok film za ubiti vecer. Film za ono chill gledanje, bez obaveze.

Objavio: beogradski
Datum objave: 03.Svibanj/May.2018 u 01:08
Slazem se sta je win32 napisao ''bez obaveza''. A ovako sto se tice glavnih glumaca, jer sporednog, Joh Cena i da ne spominjem jer em je sporedna uloga em nije neka minutaza em je to on i to su njegovi gabarati. A sto se tice glavnih glumaca... Ferrell i Lithgow su bolji od Wahlberga i Gibsona u ovom filmu iako sam bas veci fan upravo ove dvojice sto su losije odradili svoj deo, a pogotovu Gibson, sramota. Mel ''Pescani'' Gibson je toliko vestacki i napregnuto tj. pregluljivao, da nemam reci. Bas me razocarao. Ne mislim da je Wahlberg lose odglumeo ali Ferrell je ipak bolji, valjda zato sto i jeste za komedije. A svestrani Lithgow, zaista ''prst gore'' . Zna da igra i manijake i politicare... a evo ga sad i u komediji.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk