Transformers: The Last Knight (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86531
Datum ispisa: 02.Srpanj/Jul.2026 u 17:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Transformers: The Last Knight (2017)
Objavio: angels
Tema: Transformers: The Last Knight (2017)
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2016 u 14:53
Transformers: The Last Knight

Režija: Michael Bay Scenarij: Art Marcum, Matt Holloway Žanr: Akcija, avantura, SF
Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: ?
Uloge:
Anthony Hopkins Mark Wahlberg Laura Haddock Josh Duhamel
Borba dvije vrste, jedne od mesa, jedne od metala. Samo jedna vrsta opstaje.
http://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow">
|
Odgovori:
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2017 u 15:11
Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2017 u 17:10
MrDaky78 piše:
Ovo još nema prevod?
|
Sada si me zbunio, i sve gledam okolo po netu da li se to već pojavio film... 
Jeste imao bioskopsku premijeru da kažemo krajem juna, no nema još kakvog smislenijeg ripa, time ni prevoda. Gledam baš, ispada da će dvd/blu-ray izdanje imati tek u septembru. (ako ne pobegne kakva fina varijanta i malo ranije, no sada je rano još)
edit: ne nalazim ni "cam" verziju čak 
|
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2017 u 21:26
Iskreno, ubacio sam ga u gugl, i iybacio mi je neke sajtove za onlajn gledanje s prevodom. Vidim da sse žale da je 144 pa nisam ni pokušavao da gledam.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2017 u 21:33
I ja moram da budem precizniji Ovo što pisah se odnosi na torente, zbilja veze nemam sa sajtovima za online gledanje sa prevodom ja dok ne vidim torent (a i tome ponegde valja proveriti verodostojnost) meni nema filma 
|
Objavio: mirza-dzafo
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2017 u 00:18
meni je sto se tiče vas bas ne profesonalno ne prevodit film na fine torrente ,al covjek se na svasta navikne i ne moze se ni iznenadit , pozzz
|
Objavio: aleksandar-sasa-rajk
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2017 u 11:37
Izasao je HC HDRip i jos nema prevod ni na jednom jeziku (Hrvatski,Srpski,Bosankski)
|
Objavio: aleksandar-sasa-rajk
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:22
|
Nije nesto, slicna je fora kao i sa prethodnim delovima,u ovom delu malo se pokazuju roboti vitezovi opet sve zavisi od Optimusa i njegove ekipe Autobota,jedino se na pocetku filma pokazao glavni crveni vitez robot u obliku zmaja koji govori sa merlinom pocetak je dobro obecavao kao pricu ali posle razocarenje
|
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2017 u 15:44
|
izasla jprava web rip kvaliteta ....
|
Objavio: LesaRad
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2017 u 00:12
|
Posle ovoga je svaki film dobar.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2017 u 11:32
|
Nisam uspio pogledati do kraja. Iscrpio me skroz naskroz. Više nisam znao tko koga koliko puta. U ovome slučaju VIŠE je gore, puno gore.. Dosada najlošiji dio franšize, čak i bez trunke humora. Izlizano, nepotrebno i jako razvučeno..
|
Objavio: rozanik
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 11:01
oce li ga neko prevest
------------- Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
|
Objavio: CRAZY SRBIN
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 11:15
Vec dugo postoji hrvatski prevod od @Nebo, a takođe i obrada na srpskom jeziku na drugoj stranici. (Bio je i ovde postavljen prevod, ali ga je neko od admina skinuo dole!??)
------------- FACEBOOK= CRAZY SRBIN PRODUCTION
|
Objavio: cersei
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 11:20
Titlovi od onog onog poremećenog bolesnog luđaka se već jako dugo ne objavljuju na našem sajtu, niti će, em time nisu ni članovi zakinuti jer vala možda bi on htio biti novi Bambula daleko je od toga budimo realni probao je, s oko 500 računa do sad, sam sebe hvalit, ovo ono, napravit legendu 
Uspio je u tome, legenda bolesti 
Neka on svojih 500 računa ide sam sebe hvalisat negdje drugdje 
|
Objavio: fAzazel
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 11:35
Vjerovali ili ne, blokiran je i na našoj facebook stranici
------------- My name is Legion, for we are many
|
Objavio: sinna
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2017 u 11:59
Film kao zabava za nove generacije kojima je neka dubina dosadna i strana ovo je odlično.Slažem se i ja s tim da je lošiji čak i od prethodnika kojemu sam čak i ime zaboravijo,nebitno.Pogledao sam ga do kraja iz znatiželje kako će svršiti (namjerno odabrana riječ) samo trajanje od 2:30 sati je bilo potpuno nepotrebno,bolje da su zadnjih sat vremena dali bloopersima iz filma kao što to je radio J.Chan.Sve u svemu može se pogledati uz par bočica Krušovica (pivo) i dva apaurina i film je gledljiv vrlo.Tko nije gledao nije ništa propustio i zna unaprijed što će već da se dešava , ništa novoga.
------------- Everything is a joke !
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2017 u 22:01
Po meni najlosije uradjen nastavak .
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: ivan1962
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:45
|
Baš im nije trebao Merlin i ekipa, ali ajde, zbog cele priče. Sigurno nije najbolji deo, ali, svaka roba ima kupca pa i svaki film svoje fanove. Pa nećemo valjda sad ratovati zbog filmova...
|
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2017 u 23:38
|
Moze da se gleda ako imate vremena na pretek.Hvala na prevodu.
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 08:26
iskreno, jedva sam ga pogledao do kraja i to u 3d. ova ocjena odlično može da prođe za uzrast do 10 godina. šale, glupe, nesmislene, dječije i još kad to izgovaraju autoboti... užas. plot, glup, niđe veze, mark valberg i bože pomozi, a hopkins katastrofa. prvi sat vremena nemam pojma ko koga, s kim, zašto, kako..., ostalih sat i pol ,smor za izdržati do kraja. nije ni za 5/10
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: vladapile
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:36
|
Izgubih više od 2 sata uzalud. Nije ovo za mene.
|
Objavio: tantal
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 20:57
|
Mogli bi i da zavrse sa ovim filmom.Da su specijalni efekti dobri,jesu.Ali film je blagi uzas.
|
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2017 u 00:57
Objavio: dralevujinovic
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 00:02
|
Transformers,standardno.Ni vise ni manje od ocekivanog.
|
Objavio: Holosko
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2017 u 20:57
|
Po meni nije ni los a nije ni preterano dobar. Klasican Transformers film... 7/10
|
Objavio: Black Panther
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 00:42
|
Не сећам се када сам задњи пут гледао лошији филм. Катастрофа! Једино што први део ваља, остале заобиђите.
|
|